I weekend nr. 2 på uddannelsen i hundezoneterapi fortalte en af de studerende Torben Szciegenny, hvordan han hjalp sin datters hund, en Staffordshire Bull terrier, Bumle, på knap 1 år. Juleaften fik Bumle i misforstået godhed rå ben i store mængder: 1 ribbenside fra gris og 1 stor rørknogle fra okse. Dette gav ham forstoppelse, og både 1. og 2. juledag havde han ingen afføring, selvom han selvfølgelig prøvede. Han blev helt rund og udspilet i maveregionen. ”3. juledag” ville datteren tage til dyrlæge med Bumle, men lige inden gav Torben ham zoneterapi. I 25 minutter masserede Torben godt på poterne på zonerne for tarmområdet, endetarm og anus. 10 minutter efter zoneterapien ville Bumle ud. Han havde afføring 2 gange med hvide knolde. Efter yderligere ½ time fik Bumle endnu en afføring, denne gang hel normal, og siden da har han haft det godt.
Efter bare en undervisningsweekend var Torben i stand til at hjælpe Bumle. Vil du også lære zoneterapi til hunde, så kig her.
Her masserede Torben
Sådan gør du:
Du kan bruge den teknik, der falder dig nemmest. Start med højre bagpote og færdiggør den. Slut af med venstre bagpote, hvor du trykker, masserer m.m. i pilens retning. På denne måde følger du den vej og retning, føden bevæger sig i tyktarmen.
Slut af med at massere den blå zone på indersiden af hælen på begge bagpoter. Her stimulerer du endetarm og anus.
Har du en passion for hunde og måske en faglig vinkel, du gerne vil dele? Så har du nu muligheden for at blive blogger på hunden.dk!
Fritid er vigtigt for både for hunde og mennesker - og James er ingen undtagelse.
Sommerferien er slut og i år var skolernes sommerferie særlig lang - nemlig hele 6 uger. Jeg er selv pædagog og derfor tilknyttet SFO’en på skolen og havde derfor 'kun' de normale tre ugers sommerferie. Udover, at være i SFO’en brugte jeg (og mine kollegaer) også tid på, at planlægge det nye skoleår og her kunne James være med.
I ugerne hvor vi havde ferie var vi på små éndags ture, hvor vi også kan fik trænet. Sidst, men ikke mindst, kommer vi også til at kunne bruge vores ferieoplevelser sammen med James i skolen, når vi er tilbage på arbejde efter ferien.
Vivian Birlie har haft en rigtig hård oplevelse med sin hund Alma. Her fortæller hun om den svære tid
Akupunktør, zoneterapeut, forfatter og underviser Vivian Birlie skriver
Det er ikke altid sjovt for hverken ejer eller hund, hvis hunden bliver køresyg
Her får du endnu et blogindlæg fra Vivian Birlie, der blandt andet arbejder med zoneterapi til hunde, hvor hun fortæller om et punkt, der kan give hunden ro
Hvis du har været glad for at kunne hjælpe din hund med Vivian Birlies bog ”Tryg og tilfreds”, kan du nu glæde dig over, at du med Vivian spritnye bog ”Skab balance i krop og sind,” der udkommer i dag, kan hjælpe dig selv og dine nærmeste.
Akupunktør, zoneterapeut og forfatter Vivian Birlie fortæller her, hvordan du kan styrke din hunds immunsystem gennem zoneterapi
Igen har zoneteraput Vivian Birlie doneret et lille trick til os. Denne gang handler det om painkillers
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Da jeg mistede min hund, Kimba, forventede jeg støtte fra min familie. I stedet blev jeg mødt med reaktioner, der forværrede min sorg.
Harris Jensen, hans hustru og deres engelske setter Bob nød fire dage i Rold Skov og den særlige stemning på Rold Gl. Kro - Danmarks første hundekro
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Dyreværnet og Dansk Kennel Klub vinder banebrydende sag i retten
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Påsken byder på hygge og god mad, men for din hund gemmer højtiden desværre også på skjulte farer
Mange hunde ender med at have et lidt belastet forhold til koste, sneskovle og ikke mindst støvsugeren. For nogles vedkommende begynder det dårlige forhold allerede i hvalpetiden, for andre opstår problemet senere og uden at vi måske helt er opmærksomme på, hvad der er sket