En granddanois er en stolt, flot og majestætisk hund. Men når man kigger på Luke, som er en grand danois, politiet i South Carolina har fundet, ser man, hvordan selv den flotteste og stolteste hund kan gå i forfald i hænderne på de forkerte mennesker.
Den ekstremt tynde hund blev fundet bundet til en pæl uden mad eller vand. Som et resultat af den manglende føde, har hunden i et desperat forsøg på at overleve, bidt den ene af sine bagpoter af.
På Facebook skriver Noahs Ark Rescue, som er den dyreforening, der står bag redningen af hunden, skrevet, at dyreværnet kom ud til et hjem, hvor flere hunde boede udenfor. To af dem havde det fint, men den 6-årige granddanois var så udmagret, at den havde ædt sin egen fod for at overleve. Det lod til, at han havde været i den tilstand i to uger.
Ifølge Noah’s Ark Rescue vejede hunden kun 31 kilo, da den kom ind på internatet. En infektion i dens vejrtrækningssystem udviklede sig alvorligt og hundens ringe forfatning gjorde, at dyrlægerne ikke ville bedøve den.
- Derudover er infektionen i hans ben blevet mere omfattende og vedvarende, lyder det fra internatet, der har lagt en række voldsomme billeder ud af hundens tilstand og det betændte ben.
Seneste melding tirsdag lød, at hundens tilstand fortsat var kritisk.
Ejerne, 32-årige Jessica James og Skylar Craft, 36, blevet anholdt og sigtet for dyremishandling.
I den sydsvenske by Malmø har man i årevis jagtet en eller flere personer, der tilsyneladende ikke bryder sig om hunde. I december kom man tæt på at afsløre gerningsmanden, men sagen er desværre ikke slut endnu.
En 35-årig mand skulle tirsdag for retten, dømt for mishandling af hundehvalpe.
I dag blev dommen stadfæstet og ejeren af schæfferblandingen Liv dømt 60 dages ubetinget fængsel for mishandling af hunden.
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Kortere snor, sundere avl og bedre trivsel: Fra den 1. juli 2025 gælder nye regler for alle hundeejere i Danmark.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Niels Jensen og hans firbenede makker Briska's Orry hentede guld til Danmark ved Dobermann IGP VM og opfyldte dermed Niels’ drøm.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.