Kæledyrenes nye talerør hedder Pet PR

14-10-2022 14:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hvem skal tale kæledyrenes sag, når de ikke selv har et sprog, vi mennesker forstår? Det skal Pet PR, fastslår de to bagkvinder Mettelise Larsen og Lisbeth Beyer Mogensen

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

I en baggård på fjerde sal, så langt inde i det midterste af København, at man næsten kan snuse rådhuspandekagerne mod vest og høre politikernes dybe suk i Folketingssalen mod øst, bor Pet PR. Eller det vil sige, at her bor også Promote it, som er et pressebureau for kultur i alle afskygninger. Men nu udvider kvinderne bag Promote It med noget helt nyt.

– Vi starter nu Pet PR, der skal være kæledyrenes talerør, lyder det fra Lisbeth Beyer Mogensen, der sammen med Mettelise Larsen har kørt Promote it siden 2006.

Pet PR går i luften i dag, men hvad er det egentlig, dyrene kan bruge deres nye talerør til?

– Der sker så meget rundt i kæledyrenes verden. Den er fyldt med energiske ildsjæle, som har fået en god ide til kæledyr. Dem vil vi hjælpe. Vi vil fortælle deres historie og sørge for, at netop deres historie kommer ud i de danske medier, fortæller Mettelise Larsen.

– Vores arbejde består af, at vi skriver pressemeddelelser, vinkler og målretter historien til de enkelte medier, kontakter pressen og koordinerer interviews og indslag. At vi eksekverer presseaktiviteter fra A-Z. Vores ønske her er, at vores kunder får frigivet tid til at fokusere endnu mere på deres business og deres arbejde for dyrene, fortsætter Lisbeth Beyer Mogensen.   

 

Den firbenede inspiration

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Nede fra gulvet lyder flere grynt. Først lader man som om, man ikke hører dem, men efter noget tid bliver de meget insisterende. Gryntene kommer fra en helt særlig medarbejder, som også har inspireret Mettelise og Lisbeth til den nye gren af deres virksomhed - og til Pet PRs logo. Det er Dicte, der traver rundt på gulvet. Dicte er en beagle, og hun fungerer som kontorhund på stedet.

– Hun har jo faktisk været en icebreaker mange gange, fordi folk har reageret på, at hun er her. Og langt de fleste har selvfølgelig reageret positivt, og vi har kun enkelte gange måtte lukke hende ind i et andet rum på kontoret, fordi vi havde møde med en, der ikke var begejstret for hunde, fortæller Mettelise Larsen.

– Ja og så er hun jo også en af vores mange veje ind i hele kæledyrsverdenen. Jeg har haft Dicte, siden hun var 4,5 år, og før hende havde jeg Eddie og Orson. Så jeg har jo oplevet rigtig mange af de ting, som hundeejere oplever. Derudover har man også bare automatisk fingeren på pulsen omkring, hvad der aktuelt rører sig i ”livet med hund”, for på mine gåture med Dicte møder jeg hver dag andre hundemennesker, jeg får en snak med, fortsætter Lisbeth Beyer Mogensen.

Copyright Ridehesten.com
Logoet er inspireret af kontorhunden Dicte

 

Den gode ide

Erfaringen med Dicte tæller naturligvis rigtig højt hos de to iderige kvinder, men de har også allerede hjulpet flere i kæledyrsverdenen med at komme ud i den brede offentlighed. Samarbejder med blandt andre HundeTV, som du måske kender fra Go’ Morgen Danmark, DogCoach, Dogley, Siccaro, Ditte Young, DogDays, Bullerbox og Hillerød Horseshow har sammen med erfaringen fra kulturverdenen, vist dem hvilken vej, de skal gå, for at få dyrehistorierne ud til offentligheden.

– Vi har haft og har stadig rigtig gode samarbejder med flere inden for kæledyrsverdenen, og vi oplever generelt en stor tilfredshed med vores arbejde. Jeg tror, det skyldes, at folk oplever, der bliver lyttet til dem, og så har vi en tendens til at finde nogle historier, som andre måske ikke lige ser, lyder det fra Mettelise Larsen.

Men hvem er det så, der kan gøre brug af Pet PR, er det stueopdrætteren, der gerne vil have sine hvalpe i Go’ Morgen Danmark?

– Vi henvender os til folk og firmaer, der har fået en god ide, har udviklet et spændende produkt eller gør en indsats for at fremme det gode dyreliv. Det kan være i alt fra træning til foderprodukter, bøger, messer og ting, der gør livet nemmere for kæledyrsejere. Mange ved måske slet ikke, at de går og gemmer på en rigtig god historie, som andre kan få gavn af at kende til. Det skal de ikke være bekymrede for. Har de den gode ide, har de også en historie, og den skal vi nok finde, siger Lisbeth Beyer Mogensen.

 – Ja og så skal man vide, at vi både arbejder med aviser, magasiner, tv og radio og så når vi ud både landsdækkende, regionalt og lokalt. Fra TV2 Nyhederne til Thisted Dagblad, supplerer Mettelise Larsen.

Gennem hele deres arbejde med både Pet PR og Promote it er der en klar linje, som de to kvinder holder fast i, og som de aldrig går på kompromis med.

– Vi har et etisk kompas, der altid vinder over alt andet. Vi vil sikre den gode kvalitet, så det er altså ikke håbløst forældede træningsmetoder, som bliver promoveret hos os. Vi gør rigtig meget ud af at researche på tingene, og kan vi ikke stå inde for et produkt eller nogle metoder, så er der ingen penge i verden, der kan få os til at promovere dette, siger Lisbeth Beyer Mogensen.

 

Du kan læse meget mere om Pet PR her. 

Læs også

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.

Giv bidskader den opmærksomhed de fortjener

01-03-2024 10:43, af Anne Cecilie Sohl

I veterinær praksis står dyrlæger og veterinærsygeplejersker i frontlinjen for farlige dyrebid. Bag hver flænge lurer en potentiel fare for infektioner og alvorlige komplikationer, der kræver akut og præcis behandling. Desværre afslører en undersøgelse fra Den Danske Dyrlægeforening, at den vigtige opfølgning ofte mangler, og konsekvenserne kan være store.

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Hund omkom af varme på færge

29-07-2014 14:25, af Tine Luther
Det er ikke kun under parkering på land, man skal tænke på, at det ikke bare kan være meget ubehageligt, men direkte farligt at efterlade hunden i bilen. Det måtte en hundeejer sande, da vedkommende låste sin bil op for at køre i land.

Køb hund med tryghed og garanti: Danskerne skal klædes bedre på til hundekøb

05-10-2015 12:19, af Tine Luther
Det er nemt at købe hund, og danskerne kan købe hund lige hvor og når, de ønsker det. Alle hvalpe er nuttede, men hvordan finder du den, der matcher dig? Hvert år registreres 60.000 nye hunde - og hvert år aflives flere tusinde hunde, fordi deres ejer ikke magter hunden. Den udvikling vil Dansk Kennel Klub sætte en stopper for. Derfor lancerer vi en ny portal, der skal sikre bedre rådgivning, tryghed og garanti i købsprocessen, så hund og ejer kan få et godt og langt liv sammen.

Odense: Hund finder ti efterladte killinger

02-07-2020 11:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag viste en hund fornemt næsearbejde, da den på sin gåtur fandt ti efterladte killinger i en skraldespand

Er din hund sund

20-07-2018 15:39, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I Spanielbogen giver dyrlæge Paulette Vivian Topsøe-Jensen 4 gode tips til, hvordan man kan holde øje med hundens sundhed

Youtuber sender hund til vejrs med balloner

28-05-2021 15:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En indisk youtuber fik forleden en ret dum ide, som han da også blev anholdt for

 

MINIGUIDE: Er jeg overhovedet klar til hund

19-02-2021 15:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er et spørgsmål, man altid skal stille sig selv, hvis man overvejer at købe hund. Impulskøb ender hurtigt som fejlkøb, og det betyder desværre af og til, at hunden bliver aflivet eller givet væk til dyreinternater. Nedenstående miniguide kan være med til at afklare, om man er klar til hund

Nye arealer til hund i Solrød

03-05-2021 12:37, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk Kennel Klub har forespurgt Solrød kommune om mulighed for at benytte et af kommunens grønne arealer til hunderelaterede aktiviteter, og nu er der politisk opbakning

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Dyrlæge advarer om ubehagelig pollenbombe

28-05-2024 08:50, af Anne Cecilie Sohl

I år kan pollensæsonen føles ekstra lang og intens, da sæsonen for græspollen er startet tidligere end normalt og derved kulminerer med perioden for birkepollen. Det har resulteret i en giftig pollenblanding, hvilket kan mærkes for allergiske danskere – og ikke mindst hunde. Derfor er det vigtigt, at man som hundeejer kender til de væsentligste symptomer på pollenallergi, lyder opfordringen fra chefdyrlæge hos AniCura.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Hundemekka på Dyrskuepladsen

08-05-2024 11:51, af Anne Cecilie Sohl

Hvis du ikke allerede har lagt planer for Kristi Himmelfartsdagene, så læg vejen forbi Roskilde Dyrskueplads. Fredag til søndag vil pladsen nemlig bugne af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 8.500 hunde blive bedømt og Dyrskuepladsen vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Fem gode råd til sårpleje hos hunde

05-02-2021 15:11, af Astrid Gerd Holtet

Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?

Symptom - træthed

20-01-2022 15:28, af Astrid Gerd Holtet

Træthed eller nedstemthed er et almindeligt symptom på mange forskellige sygdomme hos hunde, men det kan være svært for ejeren at opdage

Endelig er de her! Billeder fra udstillingen i Roskilde

21-05-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Roskilde online.