Indog Elite Center udvider med spændende medarbejder

18-11-2020 09:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

At undervise på en lydighedscamp i Frankrig kan medføre mange ting. For Miriam Søndergaard har det betydet, at hun nu udvider forretningen med endnu en medarbejder

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Erzebeth Bathory bliver fremover en del af Indog Elite Center i Viborg. Som det tydeligt fremgår af navnet, er hun ikke ret dansk. Faktisk kommer hun hele vejen fra Sydfrankrig, men har forelsket sig i vores lille land og i Indog Elite Center.

– Jeg mødte hende første gang på en lydighedscamp, som jeg underviste på. Her var hun oversætter, og jeg fortalte hende om de lydighedscamps, vi afholder i Viborg. Det betød, at hun kørte de 1800 kilometer til Viborg for at deltage i en af mine camps, fortæller Miriam Søndergaard.

Erzebeth faldt hurtigt for Danmark, og Miriam klikkede hurtigt med hende.

– Jeg mærkede hendes passion og store interesse for især ”de svære racer” og hunde med adfærdsproblemer, lyder det fra Miriam Søndergaard, som derfor lidt i sjov og lidt i alvor foreslog Erzebeth, at hun kunne flytte til Danmark.

– Yes I will do it, svarede hun med det samme, fortæller Miriam, og så var det aftalt.

Siden da har Erzebeth brugt et år på at forberede sig på at komme til Danmark. Hun har lært lidt dansk og taget uddannelser hos Absolute Dogs. Og i år var hun så igen med på lydighedscamp i Viborg.

– Denne gang var hun her tre uger, og vi kørte en del rundt for at kigge efter en lejlighed til hende. Det endte med, at vi fandt et hus med mulighed for Bed and Breakfast, siger Miriam Søndergaard.

Nu venter hun bare på, det bliver december, for så flytter Erzebeth Bathory til Danmark, og så skal de to kvinder bruge december på at sætte de tre B&B klar, så Erzebeth kan modtage Miriams gæster i januar.

– Hun har arbejdet mange år i levnedsmiddelindustrien, så hun har helt styr på at skulle lave mad til B&B gæsterne, fortæller Miriam.

Men den nye medarbejder skal dog ikke blot være B&B-vært. Hun skal også være instruktør hos Indog Elite Center, hvor hun kommer til at tilbyde holdundervisning i hverdagslydighed for hvalpe, unghunde, voksne og seniorer, ligesom hun også vil tilbyde adfærdsbehandlinger og 1:1 timer.

– Jeg har længe ønsket mig en instruktør, der kunne undervise familiehunde, så det her er bare helt perfekt, afslører Miriam Søndergaard.

Læs også

Indog lancerer nyt og forbedret hundetelt

27-10-2023 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Miriam fra Indog Elite Center har mange års erfaringer med træning og udstyr til hunde. Tilbage i maj måned fik hun en ide til forbedringer på de populære hundetelte, der bruges når vores hunde er med til konkurrencer eller på farten. 

Lydighedsvideo går amok

10-08-2021 09:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hvem siger lydighed er kedeligt? Ny video fra Miriam Søndergaard er lige nu oppe på 125.000 visninger

Neil Short: Ros hunden for at prøve

03-07-2021 10:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I disse dage er engelske Neil Short på besøg hos Indog Elite Center i Viborg, og han er et særdeles spændende bekendtskab

Miriam Søndergaard og Texas vandt DM i lydighed – igen!

29-08-2011 11:08, af Tine Luther
Danmarksmesterskaberne i lydighed blev afviklet denne weekend på Solskinsøen

Følg med i VM finalen i lydighed

25-06-2023 09:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Som forudset i går har vi to danskere i VM finalen i lydighed. Hjælp lige med at krydse fingre

Sjælden champion i populær disciplin

25-09-2020 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lydighed er ikke kun for border collier. Det er Sofie Blæhr og Biyana et godt eksempel på

Flotte danske præstationer ved VM

25-06-2018 08:25, af Siri Renée

Hermed reportage fra de sidste to dage ved VM i lydighed i Holland

ELIN FLENSBORG IN MEMORIAM

28-04-2020 08:25, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi starter dagen i det triste hjørne med et dødsfald. Her får I Jørgen Hindses mindeord

Danmarksmester i lykkelige omstændigheder

03-09-2021 11:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ved DM i lydighed på Vilhelmsborg sidste weekend, løb Siri Renee Richter Jungersen med sejren i eliteklassen for andet år i træk. Denne gang med en baby i maven, der kom til verden fire dage efter sejren

Miriam og japanerne

17-04-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

3. april drog Miriam Søndergaard til Japan for at undervise i lydighed. Det blev en stor oplevelse, som blandt andet viste hvor stor forskel, der er på danske og japanske hundefolk

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Dyrlægens anbefalinger: Sådan beskytter du din hund i sommervarmen

23-07-2024 10:43, af Anne Cecilie Sohl

Mens mange danskere foretrækker varme sommerdage, kan høje temperaturer ofte være en udfordring for hunde. Derfor er det vigtigt, at hundeejere er bevidste om, hvordan man undgår potentielle farer som hedeslag, solskoldning og brændte poter, lyder opfordringen fra chefdyrlæge hos AniCura.

Fem gode råd til sårpleje hos hunde

05-02-2021 15:11, af Astrid Gerd Holtet

Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.