Indog Elite Center udvider med spændende medarbejder

18-11-2020 09:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

At undervise på en lydighedscamp i Frankrig kan medføre mange ting. For Miriam Søndergaard har det betydet, at hun nu udvider forretningen med endnu en medarbejder

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Erzebeth Bathory bliver fremover en del af Indog Elite Center i Viborg. Som det tydeligt fremgår af navnet, er hun ikke ret dansk. Faktisk kommer hun hele vejen fra Sydfrankrig, men har forelsket sig i vores lille land og i Indog Elite Center.

– Jeg mødte hende første gang på en lydighedscamp, som jeg underviste på. Her var hun oversætter, og jeg fortalte hende om de lydighedscamps, vi afholder i Viborg. Det betød, at hun kørte de 1800 kilometer til Viborg for at deltage i en af mine camps, fortæller Miriam Søndergaard.

Erzebeth faldt hurtigt for Danmark, og Miriam klikkede hurtigt med hende.

– Jeg mærkede hendes passion og store interesse for især ”de svære racer” og hunde med adfærdsproblemer, lyder det fra Miriam Søndergaard, som derfor lidt i sjov og lidt i alvor foreslog Erzebeth, at hun kunne flytte til Danmark.

– Yes I will do it, svarede hun med det samme, fortæller Miriam, og så var det aftalt.

Siden da har Erzebeth brugt et år på at forberede sig på at komme til Danmark. Hun har lært lidt dansk og taget uddannelser hos Absolute Dogs. Og i år var hun så igen med på lydighedscamp i Viborg.

– Denne gang var hun her tre uger, og vi kørte en del rundt for at kigge efter en lejlighed til hende. Det endte med, at vi fandt et hus med mulighed for Bed and Breakfast, siger Miriam Søndergaard.

Nu venter hun bare på, det bliver december, for så flytter Erzebeth Bathory til Danmark, og så skal de to kvinder bruge december på at sætte de tre B&B klar, så Erzebeth kan modtage Miriams gæster i januar.

– Hun har arbejdet mange år i levnedsmiddelindustrien, så hun har helt styr på at skulle lave mad til B&B gæsterne, fortæller Miriam.

Men den nye medarbejder skal dog ikke blot være B&B-vært. Hun skal også være instruktør hos Indog Elite Center, hvor hun kommer til at tilbyde holdundervisning i hverdagslydighed for hvalpe, unghunde, voksne og seniorer, ligesom hun også vil tilbyde adfærdsbehandlinger og 1:1 timer.

– Jeg har længe ønsket mig en instruktør, der kunne undervise familiehunde, så det her er bare helt perfekt, afslører Miriam Søndergaard.

Læs også

Indog lancerer nyt og forbedret hundetelt

27-10-2023 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Miriam fra Indog Elite Center har mange års erfaringer med træning og udstyr til hunde. Tilbage i maj måned fik hun en ide til forbedringer på de populære hundetelte, der bruges når vores hunde er med til konkurrencer eller på farten. 

Lydighedsvideo går amok

10-08-2021 09:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hvem siger lydighed er kedeligt? Ny video fra Miriam Søndergaard er lige nu oppe på 125.000 visninger

Neil Short: Ros hunden for at prøve

03-07-2021 10:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I disse dage er engelske Neil Short på besøg hos Indog Elite Center i Viborg, og han er et særdeles spændende bekendtskab

Miriam Søndergaard modtager stor pris

08-02-2021 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Stifter af Indog Elitecenter og tidligere verdensmester i lydighed Miriam Søndergaard har modtaget prisen som årets ”Dog training specialist of the year” ved Corporate LiveWire Denmark Prestige Awards 2020

Kø, varme og højt humør

21-06-2018 08:00, af Siri Renée

Så  blev kursen sat mod verdensmesterskabet i lydighed, nærmere bestemt blev kursen sat mod Ermelo i Holland. Turen bød på rigeligt med kø gennem Holland, men efter en lang rejse nåede vi frem til hotellet. Omgivelserne er perfekte til hund, fantastiske luftemuligheder og masser af skov

Miriam og japanerne

17-04-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

3. april drog Miriam Søndergaard til Japan for at undervise i lydighed. Det blev en stor oplevelse, som blandt andet viste hvor stor forskel, der er på danske og japanske hundefolk

Livestream fra NM i lydighed

01-11-2019 12:49, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I weekenden er der udover den store udstilling i Herning også Nordiske Mesterskaber i lydighed på Vilhelmsborg ved Aarhus. Du kan se konkurrencerne live fra din sofa

 

Nyt jagttræningskoncept

04-02-2012 09:01, af Tine Luther
JAGTTEAMET er kursusstedet, der tilbyder kvalificeret hvalpe- og hundetræning – både som teoretisk og praktisk undervisning. Bag konceptet står Irene Jarnved, der bl.a. er fast skribent på HUNDEN, og Lise Vedelsby.

Flere end 6000 hunde til Dogs4All

11-11-2013 13:07, af Tine Luther
Den store norske udstilling Dogs4All afholdes den kommende weekend. I forbindelse med udstillingen afvikles også forskellige mesterskaber – blandt andet nordisk mesterskab i lydighed.

Har du set Hundeuniversitetet

04-11-2021 08:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I går lancerede DKK deres nye store satsning, Hundeuniversitetet. Her kan man købe sig til god online undervisning

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.