Indog lancerer nyt og forbedret hundetelt

27-10-2023 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Miriam fra Indog Elite Center har mange års erfaringer med træning og udstyr til hunde. Tilbage i maj måned fik hun en ide til forbedringer på de populære hundetelte, der bruges når vores hunde er med til konkurrencer eller på farten. 

Copyright Ridehesten.com
SmartHouse kan købes i 3 forskellige størrelser.

Ofte er teltene lavet så hundene kan se ud til alle sider, hvilket for nogen kan være en fordel, men for de fleste er det dog en ulempe.

– Os der anvender det til sport, ønsker jo at hunden kan slappe af og hvile sig, mens den venter på at komme i ringen og præstere, forklarer Miriam og fortsætter:

– Med fuldt udsyn vil vores hunde ligge og 'se fjernsyn’ og bruge energi på det.

Derfor ønskede Miriam at lave et hundetelt med et gardin, som kunne lukke 100% ned for udsyn. I hendes eget udviklede hundetelt, SmartHouse, har hun lavet meshvinduer, så man kan åbne for udsyn og give masser af luft på en varm sommerdag, men samtidig kan alle meshvinduerne lukkes helt for udsyn.

Desuden har alle gardiner og åbninger på SmartHouse et oprul, med mulighed for fastgørelse i toppen, samt et meshvindue med lukkemulighed. Så kan man kigge til sin hund uden at åbne døren, og man kan give godbidder og nusse hunden gennem vinduet.

SmartHouse er ØKO-TEX standard 100 certificering på materialet, så hunden sikres mod skadelige stoffer. 

Teltet er vandtæt 1000mm, som betyder at det tåler en regnbyge.

SmartHouse fåes i 3 størrelser:
- Small Ø105cm
- Medium Ø125cm
- Large Ø150cm

Med SmartHouse hundeteltet medfølger en lækker merinouldmadras. Den har en vandtæt bagside så hunden er isoleret og beskyttet mod fugt fra jorden. Madrassen har syninger, som gør det nemt at rulle den sammen og bære den som en taske.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Billeder fra Fredericia online

16-02-2024 19:59, af Anne Cecilie Sohl

Så er billederne fra udstillingen i Fredericia kommet på hjemmesiden.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

Nye kræfter i spidsen for hundene på Store Hestedag

13-02-2024 16:19, af Anne Cecilie Sohl

Anne Orholt har sagt ja til at overtage ansvaret for hundeområdet på Store Hestedag efter Tina Bjerre, der har valgt at hellige sig sin egen hundevirksomhed. Anne har igennem mange år haft hunde på programmet - ikke kun i fritiden, men også professionelt. 

Fra Magasinet HUNDEN: Hundeklinikken gør dyrlægebesøget hyggeligt

26-05-2023 12:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alle hunde skal på et eller andet tidspunkt forbi dyrlægen, og det er ikke alle, der synes, det er en fest. På Hundeklinikken i København gør de noget ved dyrlægeangst med deres helt specielle tilgang til hundene

En dag med politihundene

16-02-2024 11:24, af Anne Cecilie Sohl

Michael Bejder fik onsdag sin drøm opfyldt - nemlig en dag med politihunde. Han så først, hvordan Syd- og Sønderjyllands Politis narkohunde arbejder, og dernæst var han med til hundetræning i skoven.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kvik og de andre - hundene i Matador

04-01-2023 09:36, af Anne Egede

Alle kender Matador - danskernes absolutte yndlingsserie. Ligeledes kender vel alle også kvinden bag serien, Lise Nørgaard, som hele sit liv har været en stor hundeven. Det er derfor heller ikke tilfældigt at Matador også har hunde på rollelisten - endda i fremtrædende roller

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde