Christina Young fra Texas har skrevet et facebookopslag, som nærmest er gået verden rundt. Heri sørger hun over sin elskede hunds død, og man forstår godt, at det er svært for den unge kvinde at komme sig over hundens død. Den kom nemlig helt uventet.
19. februar kyssede hun sin pitbull, Petey Pablo, farvel, inden hun tog på arbejde. Om eftermiddagen, da hun kom hjem, var hunden død.
Mens hun havde været på arbejde, havde Petey Pablo fundet en uåbnet pose chips, som den havde fået åbnet og indholdet havde den spist. Da posen var tom, ville den øjensynligt fange de sidste krummer helt nede i bunden af posen. Den manøvre resulterede dog i, at hunden ikke kunne få hovedet ud igen, hvorfor den blev kvalt i posen.
I sit opslag erkender hun, at hun undrede sig over, at hunden ikke kunne få posen af ved at bruge poterne. Men efter at have undersøgt sagen, har hun fundet ud af, at en 3-5 hunde hver uge dør ved kvælning og 42 procent af disse, mens ejeren sidder i rummet ved siden af.
Christina Young ønsker, at Petey Pablos død i det mindste kan bruges til at øge kendskabet til faren ved poser i hjemmet, når man har kæledyr. Noget som hun ikke havde tænkt på, før hendes elskede hund blev kvalt i en chipspose.
Vi er klar over, at den amerikanske pitbullterrier er på den forbudte liste i Danmark, men da denne historie har bred almen interesse og kan hjælpe andre hundeejere, vælger vi alligevel at skrive om den
Egeprocessionslarven er en voksende trussel for hunde i Danmark, advarer Agria Dyreforsikrings chefdyrlæge.
Chrisco har tilbagekaldt tyggeruller med kylling og okse efter flere meldinger om hunde med alvorlige symptomer som rastløshed, angst og psykotisk adfærd. Virksomheden arbejder nu på at finde årsagen.
Nye studier i laboratoriedyr viser, at hjælpestoffet NMP, som findes i visse typer loppemidler, kan påvirke fosterudviklingen hos drægtige laboratoriedyr. Derfor skal indlægssedlerne til disse loppemidler opdateres med en advarsel imod, at gravide kvinder håndterer produktet
En vild tag-fat mellem to alaskan malamute endte galt, da en due pludselig landede foran dem. Hunden Vega fik brud på hoften, men efter lang tids genoptræning er den igen klar til at trække slæden
Ved nogle sygdomme eller uheld, kan man opleve at dyrlægen anbefaler en blodtransfusion – vi ser lidt på hvornår hunde kan have gavn af en blodtransfusion og hvordan en transfusion kan foregå
Inkontinens er en manglende evne til at holde på vandet, og tilstanden ses oftest hos ældre hunde
Bliv set på dine gåture og undgå uheld, når du lufter hunden i mørket
Det sker en gang i mellem, at en tæve bliver parret ved et uheld – men hvad gør man så, hvis man ikke ønsker hvalpe?
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse