Christina Young fra Texas har skrevet et facebookopslag, som nærmest er gået verden rundt. Heri sørger hun over sin elskede hunds død, og man forstår godt, at det er svært for den unge kvinde at komme sig over hundens død. Den kom nemlig helt uventet.
19. februar kyssede hun sin pitbull, Petey Pablo, farvel, inden hun tog på arbejde. Om eftermiddagen, da hun kom hjem, var hunden død.
Mens hun havde været på arbejde, havde Petey Pablo fundet en uåbnet pose chips, som den havde fået åbnet og indholdet havde den spist. Da posen var tom, ville den øjensynligt fange de sidste krummer helt nede i bunden af posen. Den manøvre resulterede dog i, at hunden ikke kunne få hovedet ud igen, hvorfor den blev kvalt i posen.
I sit opslag erkender hun, at hun undrede sig over, at hunden ikke kunne få posen af ved at bruge poterne. Men efter at have undersøgt sagen, har hun fundet ud af, at en 3-5 hunde hver uge dør ved kvælning og 42 procent af disse, mens ejeren sidder i rummet ved siden af.
Christina Young ønsker, at Petey Pablos død i det mindste kan bruges til at øge kendskabet til faren ved poser i hjemmet, når man har kæledyr. Noget som hun ikke havde tænkt på, før hendes elskede hund blev kvalt i en chipspose.
Vi er klar over, at den amerikanske pitbullterrier er på den forbudte liste i Danmark, men da denne historie har bred almen interesse og kan hjælpe andre hundeejere, vælger vi alligevel at skrive om den
Egeprocessionslarven er en voksende trussel for hunde i Danmark, advarer Agria Dyreforsikrings chefdyrlæge.
Chrisco har tilbagekaldt tyggeruller med kylling og okse efter flere meldinger om hunde med alvorlige symptomer som rastløshed, angst og psykotisk adfærd. Virksomheden arbejder nu på at finde årsagen.
Nye studier i laboratoriedyr viser, at hjælpestoffet NMP, som findes i visse typer loppemidler, kan påvirke fosterudviklingen hos drægtige laboratoriedyr. Derfor skal indlægssedlerne til disse loppemidler opdateres med en advarsel imod, at gravide kvinder håndterer produktet
Ved nogle sygdomme eller uheld, kan man opleve at dyrlægen anbefaler en blodtransfusion – vi ser lidt på hvornår hunde kan have gavn af en blodtransfusion og hvordan en transfusion kan foregå
Pr. 1. oktober er det igen tilladt at lade hunden gå løs på de danske strande – men kun hvis den ikke risikerer at forvolde andre skade.
Hvad gør du, hvis uheldet er ude og din hund bliver ramt af en bil?
Komiker Christian Fuhlendorff har på Instagram lagt en video op, hvor han ved et uheld kommer til at spise nogle af sin hunds godbidder. Det er ret sjovt
En vild tag-fat mellem to alaskan malamute endte galt, da en due pludselig landede foran dem. Hunden Vega fik brud på hoften, men efter lang tids genoptræning er den igen klar til at trække slæden
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet