Vi har tidligere skrevet om hunden fra Englyst i Skive, som for godt en måned siden bed en mand i armen, og som naboer fortæller har bidt flere gange de sidste år.
Onsdag var den så gal igen.
Her skulle to betjente ud for at snakke med hundens ejer i forbindelse med efterforskningen af sagen. De skulle blandt andet chipscanne hunden og høre, hvor den kom fra. Det skriver Skive Folkeblad.
Da de to betjente kom ud til adressen onsdag formiddag, stod døren åben, og de nåede ikke ind i huset, før hunden løb hen imod dem og bed den ene betjent i armen.
Betjenten fik vristet sig fri, men så angreb hunden den anden betjent ved at bide ham i benet, så han væltede. Det fik den første betjent til at trække sit våben, men da han vurderede, at det ikke ville være forsvarligt at afgive skud, fik han hunden væk på anden vis.
Herefter kontaktede betjentene et internat for at få nogle derfra til at hente hunden.
– Det gør vi, fordi vi gerne vil sikre os, at hunden er i vores varetægt, så længe der er en igangværende hundelovssag. Vi vurderer, at der er tale om en forbudt race, og så har hunden udvist uacceptabel og farlig adfærd ved at overfalde flere personer, siger Niels Bach fra Skive Politi til Skive Folkeblad.
Da manden fra internatet ankom, gik hunden igen til angreb. I mellemtiden havde den dog fået mundkurv på. Derfor lykkedes det medarbejderen fra internatet at få hunden med.
Betjentene, der begge blev kørt til behandling på sygehuset, er nu sygemeldt fra arbejdet.
Sidste onsdag blev en hund fundet ved Skive. Den var meget ilde tilredt, og nu er den død. Men ejerne har endnu ikke meldt sig
Fredag blev en mand blidt i armen af en hund i Skive, da han ville beskytte sin egen hund. Siden er der gået mange historier om den angribende hund. Historier som det lokale politi ikke kan genkende
26. november forsvandt labradoren Loui, og den er stadig ikke fundet. De aktive eftersøgninger indstillet, men ejerne reagerer på tips
En ny flåtart er opdaget i Danmark. Den bringer dårligt nyt til især kæledyrsejere, da et bid fra flåten kan koste kæledyrets liv
Syd- og Sønderjyllands Politi har fundet en tæve på Sønderborgvej i Tumbøl i Aabenraa Kommune.
Hunde, der bider andre hunde, er et mareridt for alle, der er indblandet. Som hundeejer er du altid ansvarlig for din hund, og selv små bid kan give skader, som altid bør tjekkes af en dyrlæge
Et slagsmål i Aarhus udviklede sig i går til knivstikkeri. I den forbindelse blev en hund ramt af knivstik. Hunden blev aflivet af politiet på stedet
Dyrlæge Lise Rovsing har på Facebook ytret sig negativt om hundeloven efter et besøg af en hund, der var blevet bidt
Lørdag forsvandt en golden retriever fra det sted, den blev passet. Siden er den som sunket i jorden
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse