Man plejer at sige, at fodboldspillere skal lade støvlerne tale, når de befinder sig på fodboldbanen, men hvad gør spillerne, når de overfaldes eller udsættes for indbrud i den virkelige verden? De investerer selvfølgelig i en vagthund.
Det kan man jo godt forstå, for hvad er bedre end at have en vagtsom ven, man også kan hygge med i sofaen?
Men kan man så også forstå, at nogen giver mere end 200.000 kroner for sådan en hund? Det er så spørgsmålet.
Hundene, som spillere som Jack Wilshire fra West Ham, Dele Alli fra Tottenham og arsenalmanager Mikel Arteta har købt, stammer alle fra firmaet Elite Protection Dogs. På firmaets hjemmeside oplyser kan man se, hvad nogle af deres hunde er blevet solgt for. Her fremgår det, at den dyreste hund har kostet 26000 pund, hvilket svarer til godt 215.000 kroner.
Elite Protection Dogs skriver også på hjemmesiden, at de har mere end 35 års erfaring med kynologi, som er læren om hunden i menneskets tjeneste. Desuden oplyser de, at deres træningsmetoder ikke er baseret på straf eller konsekvens.
Flere Premier League stjerner har oplevet at blive overfaldet, og derfor er der god grund til, at de søger beskyttelse. Tottenhams Dele Alli er blandt blevet overfaldet i sit eget hjem, inden han investerede i en af de ekstremt dyre hunde.
En hus- og hundeejer kan prise sig lykkelig over at have hund. Den vækkede ham nemlig, da der var ubudne gæster på adressen
En øvelse for politiet i Thailand blev nok også startskuddet til, at en lokal juveler vil til at kigge sig om efter en ny vagthund
Ikke alle hunde egner sig til at være vagthunde. Det viser en begivenhed i Ugerløse med al ønskelig tydelighed
Mange har nok set Nikolaj Kaae og hans malinois Mazer vise deres imponerende samarbejde på diverse udstillinger og ved andre hundeevents. Nu er Mazer desværre afgået ved døden, og det har taget hårdt på Nikolaj Kaae
Denne uges fredagsquiz er lidt anderledes, da den omhandler fire hunde. Anledningen er, at Magasinet HUNDEN udkommer i næste uge med et raceportræt af de belgiske hyrdehunde. God fornøjelse
To unge danske talenter havde en uforglemmelig oplevelse ved en international udstilling i Maribor, hvor de klarede sig flot i både juniorhandling og i raceringene
Lørdag sikrede Michael Eifer og Echo sig verdensmesterskabet i lydighed klasse 1 for belgiske hyrdehunde. Det er første gang nogensinde en dansker vinder et VM for belgiske hyrdehunde
Det er ikke altid, man kan holde en malinois i sin hule hånd. Denne er dog også en helt lille hvalp. Billedet er taget af Margit Jensen
Jeg har altid elsket dyr og især hunde. Efter flere år med brugshunde som rottweiler og malinois faldt jeg pladask for den franske bulldog, og det blev starten på et fantastisk eventyr med mange oplevelser og venskaber til følge.
Flere end 59 procent af alle sportshunde, dvs. hunde, der deltager i aktiviteter og konkurrencer, bliver udsat for skader. Det viser en ny undersøgelse, udført for Agria og SKK Forskningsfond. Undersøgelsen identificerer desuden de mest almindelige skader og deres risikofaktorer samt hvilke racer, der er mest sårbare.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet