OPDATERING: DKK Meddeler, at der nu er lukket for tilmelding, men hvis man har en af følgende racer, kan man stadig melde sig til sceneshowet:
Grønlandshund, siberian husky, samojed, bullmastiff, cattledog, Kelpie, australsk terrier, pharaoh hound, rhodesian ridgeback, afghansk mynde, saluki, basenji, lhasa apso, pyreneerhund.
Har man en af disse racer, kan man kontakte Pia Paulsen på pipa@dkk.dk
------------------------------
Det er et flot syn, når utallige hunde og hundefolk samles i flok og går parade gennem Tivoli Firheden.
Og for en gangs skyld betyder størrelsen faktisk noget, for en stor og fyldig parade er altså bare flottere end en lille parade med få deltagere.
Det er nok utopi at tro, at paraden kan blive fuldtallig og tælle samtlige racer i Danmark, men Kennelklubben vil så frygtelig gerne have, at der kommer lidt flere tilmeldte hunde til paraden.
Derfor kan alle, som kunne tænke sig at gå parade med deres elskede hund, nu gå ind på kennelklubbens hjemmeside og tilmelde sig, såfremt der ikke er nogen tilmeldte i racen.
Tilmeldingen foregår her, og hvis racen er at finde i menuen, er der endnu ikke tilmeldt en hund i pågældende race.
Eneste krav for at deltage er, at din hund har en DKK-stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget fra halekuperingsforbuddet er vizsla, weimeraner, breton, korthåret hønsehund og ruhåret hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.
Hunde af racer, der fremgår af Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.
Er der en bestemt race, du ønsker at se i Vejen, så kan du lige her se, hvilke ringe de forskellige racer er i. Denne oversigt gælder fredag
Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.
Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.
Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!
Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.
På grund af dyrets sikkerhed, er det ikke muligt at tage sin hund med på et fly fra Norwegian, hvis hunden hører til de kortnæsede racer
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
I "Din kompetente hund" formidler tre af landets førende hundeeksperter ny og forskningsbaseret viden om hunde, der kan hjælpe os med at forstå hundens natur og behov.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Din egen hund kan hjælpe dig med at opnå en stigning i dit oxytocin niveauet (følelsen af lykke og velvære) allerede ved 1-5 minutters samvær.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?