Lige for tiden sidder jeg med mit hoved begravet i en masse bøger og læser op til eksamen. Meget af min tid bliver brugt på det her for tiden, men lige at kunne få en weekend fri fra alt læsningen er super dejligt. Og så især fordi hele weekenden bruges på hunde.
Som skrevet i mit sidste blogindlæg går turen snart til Østrig. Lige præcis i dag, fredag d. 14/6 2019, kører mine bedsteforældre, tante, samojeden Jason og jeg mod Østrig. EDS bliver i år afholdt i Østrig, og her skal jeg deltage i juniorhandling-konkurrencen og jeg glæder mig som en sindssyg!
Da jeg tilbage i november 2018 vandt årets juniorhandler, kvalificerede jeg mig til EDS 2019, hvilket for mig ikke rigtig var så realistisk. Det lå jo så langt ude i fremtiden, men nu er det altså nu og hvor er det bare vildt.
Ikke nok med at jeg glæder mig til at repræsentere Danmark igen, hvilket er noget af det største jeg har opnået, så glæder jeg mig ligeså meget til at mærke stemningen. Stemningen for mig er noget helt specielt og påvirker hele oplevelsen af en udstilling. Alle folk er glade og klar på at give den gas, men samtidigt er der også en lille snert af konkurrencen. Med det mener jeg intet negativt, men derimod noget meget positivt. Hvis ikke der også lå en smule konkurrence i det, så ville der heller ikke være den samme gejst, tror jeg i hvert fald.
Udover stemningen glæder jeg mig også ekstremt meget til at møde og se de andre juniorhandler igen. Mange af dem mødte jeg jo til Crufts, hvor jeg fik snakket med nogen, men til EDS er det jo ikke alle der kommer, så derfor tror jeg også at der er bedre tid til at få snakket med de andre og jeg håber virkeligt, at det bliver starten på det stort sammenhold.
Til sidst, men ikke mindst, glæder jeg mig jo utroligt meget til at gøre alt hvad jeg kan, repræsentere Danmark igen, bare have en fest inde i ringen, og nyde oplevelsen fuldt ud. Jeg glæder mig til at skrive et nyt indlæg om hvordan det hele forgik, og om det var som jeg regnede med, og jeg håber selvfølgelig at i vil læse med.
Gør jagttræning til en fest for din hund! Lær hvordan positive metoder på hundens præmisser skaber glæde, stærkt samarbejde og imponerende resultater i marken.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.
Har du en passion for hunde og måske en faglig vinkel, du gerne vil dele? Så har du nu muligheden for at blive blogger på hunden.dk!
Ja, nu er det endeligt blevet tid til mit første rigtige blogindlæg, og det har jeg glædet mig til
Camille Marie Saugmann Ørbæk har bloggen i denne uge, og hun har skrevet dette fine indlæg om træning. For hende skal træningen være sjov
Juniorhandler og gymnasieelev Cecilie Krarup er fast blogger for hunden.dk. Her vil hun skrive om sit ungdomsliv med hunde, ringtræning og ambitioner inden for hundeudstillinger. Denne gang fortæller hun om en oplevelse, der kan kræve en pakke cleenex at læse
Juniorhandler og gymnasieelev Cecilie Krarup er fast blogger for hunden.dk. Her skriver hun om sit ungdomsliv med hunde, ringtræning og ambitioner inden for hundeudstillinger
Sommeren 2018 skulle vise sig at være vendepunktet for en hund i sin bedste alder og en tidligere juniorhandler uden sin ledsager. ”Din hund har ondartet kræft…” lød det fra dyrlægerne. Valget stod mellem at amputere det ene forben eller lade Barbie leve med ondartet kræft i poten. Så mens vi andre nød den varme sommer, så stod Rie med en kæmpe beslutning for sin egen hund. For selvom Barbie sagtens kunne leve på blot 3 ben, så var det måske værd at forsøge at bekæmpe kræften og dermed give Barbie flere år på alle 4 ben?
Det er igen blevet Camille Marie Saugmann Ørbæks tur til at blogge, og hvad mon vinderen af juniorhandling i MyDOG sidste weekend blogger om? ..... Godt gættet. Det er dejlig læsning. Nyd det
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet