Lørdag og søndag afholdes den internationale udstilling, hvor hunde indenfor hver af racerne dyster om titlen som den bedste og mest racetypiske på dagen.
Efterfølgende mødes racevinderne i fælleskonkurrencer, hvor der til sidst kåres dagens bedste hund; ’Best in show’.
Dansk Vinder-udstilling
På udstillingen søndag den 12. november 2023 slutter DKK udstillingsåret af med Dansk Vinder-udstilling.
Endvidere tildeles titlen Dansk Juniorvinder (DKJV) til bedste junior han og tæve med CK samt titlen Dansk Veteranvinder (DKVV) til bedste veteran han og tæve med CK.
Glæd dig til et brag af en afslutning på udstillingsåret 2023!
Du kan nå det endnu
Tilmeldingen til 'Winter Winder Show' slutter mandag den 16. oktober kl. 08, så du kan stadig nå at sikre din billet og deltagelse lidt endnu.
Det er muligt at købe en gæstehundebillet før begivenheden eller ved indgangen. Hvalpe under 12 uger har dog ikke adgang til udstillingen.
Showet er åbent for alle med interesse for vores firbenede venner og der er mulighed for at shoppe løs ved de mange opstillede boder.
Se mere og køb din billet på DKK’s hjemmeside.
Den engelske setter Happy tog både dommer og publikum med storm og sikrede sig en historisk sejr som Best in Show ved DKK’s nordiske udstilling i solbeskinnede Vejen.
Juniorhandlere leverede imponerende præstationer og stærkt samarbejde med hundene ved DKK’s nordiske udstilling lørdag.
Solskin, blå himmel og kølig brise rammer Vejen Idrætscenter – en frisk kontrast til sidste års regnvejr
Lørdag klokken 14.15 gik racen sort spids for første gang ind i til en officiel udstilling i Dansk Kennel Klub, og det var glade ejere og en glad dommer, der efterfølgende kunne gøre status
De to weimaranere, der er blevet efterlyst på hunden.dk i sidste uge, kan være stjålet, mener DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen, der kalder det usædvanligt, at de to hunde er forsvundet uden at blive set
Mange hundeejere er stødt på flåter på sig selv eller hunden. Især når man har nydt en dejlig tur sammen i det fri, kan man risikere at få ubudne gæster med hjem. Flåter er små blodsugende mider, og det er ikke særlig lækkert at træde i en blodfyldt flåt, som er faldet af hunden, men det største problem med flåter er dog, at de kan forårsage sygdom hos både hunde og mennesker.
På inspirationsdagene holder Rikke Vils foredrag om fastholdelse af frivillige. Her kan du læse om syv typer af frivillige
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Vejen online.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?