Trusler på livet og om at brænde ”lortet” ned. Det er ifølge jv.dk blevet hverdag for Fritz Andersen, der er indehaver af Hundepension Hafran i Hjordkær og hans familie.
Sagen starter 27. oktober, hvor Melanie Rou og hendes mand afleverer deres tre hunde på hundepensionen. Parret skal holde dåb for deres datter den efterfølgende dag og har desuden valgt at krydre dåben med et surprisebryllup.
Søndag morgen skal de tre hunde luftes, og af uvisse årsager ryger de i totterne på hinanden.
I et facebookopslag beskriver Melanie Rou, hvordan Fritz Andersen senere har fortalt, at han måtte tæve hundene med en motorcykelstøvle for at få dem fra hinanden. Selv afviser han at have brugt den formulering, idet han mener, der blot var tale om et par dask.
Hundene bliver sat i hver deres bur, og Fritz Andersen mener ikke, der er behov for at kontakte familien, idet han ikke mener, hundene har lidt stor skade. Desuden vil han ikke forstyrre familiens store dag.
Festen er slut
Da festen er slut, ringer Melanie Rou til hundepensionen og får fortalt om slagsmålet. Parret skynder sig hen til pensionen og forstår ikke, at de ikke har fået noget at vide tidligere.
I facebookopslaget skriver Melanie Rou:
– Da vi kom og så vores ambull/amstaff blanding var han helt tyk i den ene side af hovedet og som tidligere beskrevet total skambidet. Det ejer har at sige til det var, at de er barske hunde og kan tåle smerte. Hvis det havde været en kamphund var den blevet smidt i et bur og fået lidt antibiotika i nogle dage og så kommet i kamp igen. Hvad fanden er det for en sammenligning?? Vores dyr er familiedyr og ikke kamp dyr.
Parret tog hunden med til dyrlæge. Ifølge opslaget på Facebook, mente Fritz Andersen ikke, det var nødvendigt. Senere har han udtalt, at det var ham, der anbefalede det.
Resultatet blev, at parret så sig nødsaget til at aflive deres hund.
En kendt ejer
I skrivende stund er Melanie Rous opslag delt 7852 gange og kommenteret 2132 gange. Langt de fleste af kommentarerne er negative overfor hundepensionen, mens der er nogle enkelte, som støtter pensionen.
Ifølge jv.dk har Fritz Andersen drevet hundepensionen i 36 år. Der er 8000 overnatninger om året, og pensionen har udelukkende fået supersmileys uden anmærkninger. Pensionen passer blandt andet politiets hunde, vm-hunde og hunde fra kendte kenneler. Derfor er de mange negative kommentarer og trusler noget helt nyt for Fritz Andersen, der forsøger at få pensionen solgt og ellers vælger at lukke den. Alt det fortæller han til jv.dk.
Vi har forsøgt at gengive historien så nøgternt som muligt, idet vi ikke vil opildne konflikten. Dog synes vi, at historien er interessant, idet en åbenbart anerkendt pensionsejer bliver lagt for had på grund af en kundes dårlige oplevelser. På samme tid er den interessant, da den også rejser diskussionen om, hvordan ansatte og ejere af pensioner bør reagere i sådanne situationer.
Under alle omstændigheder er det en ulykkelig historie for alle parter.
Du kan læse hele historien på jv.dk (Dette link viser en til en af de artikler, der ikke skal betales for at læse)
6. maj lagde Diana Clare Bentley et opslag på Facebook, som i skrivende stund er blevet delt 269 gange og har fået over 500 reaktioner. Opslaget handler om pels, shitstorm, taknemmelighed og ansvar
Hos Dansk Hunderegister undrer man sig over den shitstorm, registeret har været udsat for de sidste par dage. Problemerne skyldes udelukkende den øgede trafik, lyder det
I den kommende weekend den 22.-24. september afvikler Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, hundeudstilling på Roskilde Dyrskueplads.
Hunde og fyrværkeri er en dårlig kombination, og hvert år bliver mange tusinde hunde skræmt af fyrværkeriet. Dansk Kennel Klub giver her nogle gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe hundene igennem nytårsaften.
Den sidste tid er et opslag blevet grundigt delt på Facebook. Opslaget handler om, at dyrlæger ikke kan udlevere alle de former for beroligende medicin til dyr til nytår, som de tidligere har kunnet. Formanden for Den Danske Dyrlægeforening, Hanne Knude Palshof, mener, at man må prøve at finde andre løsninger for lydfølsomme hunde
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Det er snart halloween og derfor er det også absolut højsæson for græskar. Men hvordan er det nu med hunde og græskar?
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Der er mange måder hvorpå vi mennesker fortæller at vi holder af hinanden, men på hundesprog er det ikke altid nemt at forstå. Derfor får du her 16 måder du kan bruge til at afkode hvornår og hvordan din hund forsøger at fortælle den elsker dig.