Denne aktivitet kræver intet andet end en plasticflaske eller måske lidt tupperware-beholdere i forskellige størrelser og så selvfølgelig nogle gode godbidder.
Den første leg
Den første leg går ud på at lægge et par godbidder under en plasticbeholder. Vis din hund godbidden og læg så godbidden under beholderen, mens din hund ser på.
I starten vil din hund skubbe beholderen rundt på må og få, men på et tidspunkt finder den ud af at vælte beholderen ved at bruge panelerne. Gør evt. legen sværere ved at gøre beholderen større.
Den anden leg
Den anden leg går ud på at skære huller i en plasticflaske som godbidderne kan komme ud af – det kan sagtens være en genbrugs-colaflaske. Vi anbefaler, at små hunde får en halvliterflaske, mens større hunde får en literflaske at arbejde med.
Dernæst lægger du små godbidder ned i flasken – om du skruer låget på igen, har ingen betydning. Nu skal hunde så trille flaske, således at godbidderne falder ud af flasken. Jo flere huller, du skærer, og jo nemmere bliver legen naturligvis.
Danske hundeejere er blevet mere ansvarlige, og det har ført til færre skader på trods af et stigende antal hunde. Øget viden, træning og bevidste racevalg er nøglen til denne positive udvikling.
To ægtepar har valgt at tage Dansk Kennel Klubs grunduddannelse sammen for at kombinere deres kærlighed til hunde og træning. Med store planer for fremtiden ønsker de at skabe aktive træningsmiljøer og dele deres viden med andre hundeejere.
Hos Hunden.dk bringer vi både store, små, sjove eller bevægende historier. Det kan f.eks. være om træning, adfærd, arrangementer, udstillinger, oplevelser eller sundhed - alt sammen i relation til vores elskede hunde.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Det er snart halloween og derfor er det også absolut højsæson for græskar. Men hvordan er det nu med hunde og græskar?
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde
Der er mange måder hvorpå vi mennesker fortæller at vi holder af hinanden, men på hundesprog er det ikke altid nemt at forstå. Derfor får du her 16 måder du kan bruge til at afkode hvornår og hvordan din hund forsøger at fortælle den elsker dig.