Ved kredsmødet på DKK's inspirationsmødet, hvor 10 ud af 12 kredse er repræsenteret, har kommunikationsmedarbejder hos DKK Munthe Bium netop holdt et spændende foredrag.
Her har hun fortalt om vigtigheden af at være på de sociale medier, men også om hvordan man håndterer kommentarerne, der til tider kan være en kende grovkornede.
Munthe Bium fortalte, at hun havde været på opdagelsesrejse rundt omkring på de sociale medier for at finde troldeadfærd. Her var hun især omkring politikernes facebooksider, som ofte er samlingspladser for disse trolde. Symptomatisk for politikernes kommentarfelter er dog, at disse trolde ofte er de samme, der bevæger sig mellem de forskellige politikeres profiler.
På DKK's facebookside oplever foreningen også de såkaldte trolde, der mest af alt holder skarpt fokus på at hælde så meget bræk ud over kommentarsporet som muligt. Hos DKK vælger man at slette de værste kommentarer, og man blokerer også brugere, der gentagende gange overtræder reglerne.
Her kunne direktør Jens Glavind fortælle, at det i langt de fleste tilfælde ikke er DKK medlemmer, der står bag denne troldeadfærd.
I salen var der stor spørgelyst, og det var tydeligt, at de fremmødte kredsmedlemmer også oplever grovkornede kommentarer. Der var stor enighed om, at det var hårdt at skulle moderere kommentarfelter og tage sig disse kommentarer. For uanset hvor gode ens intentioner er, vil der altid være nogen, der kaster med mudder efter en.
Troldene var ikke populære i salen, og Munthe Bium sagde det allerbedst, da hun henviste til, at folk argumenterede for deres troldeadfærd med, at de da har ytringsfrihed.
- Det er altså ikke en menneskeret at være en idiot.
Søndag formiddag var det tid til det årlige kredsmøde, hvor kredsudvalget gjorde rede for året, der er gået og hørte på input fra DKK's kredse
Direktør for Dansk Kennel Klub, Jens Glavind havde en klar opfordring, da han holdt foredrag om fremtiden for DKK
På inspirationsdagene holder Rikke Vils foredrag om fastholdelse af frivillige. Her kan du læse om syv typer af frivillige
Flot holdpræstation sikrer Danmark en plads på podiet ved det første verdensmesterskab i rallylydighed. Fire danske ekvipager har kvalificeret sig til de individuelle finaler.
Danske dyreinternater oplever stigende pres fra hundeejere, der ønsker at indlevere deres hunde på grund af adfærdsproblemer og livsændringer. Ventelisterne vokser, og Dyrenes Beskyttelse opfordrer kommende hundeejere til nøje at overveje, hvad det kræver at holde hund.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Det danske rallylandshold er ankommet til Turku, Finland, og er klar til at konkurrere ved VM i rallylydighed denne weekend.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
350 glade hunde og løbere kastede sig ud i sjove udfordringer til Virbac HPM Dirty Paws løbet søndag den 22. september i den genåbnede fynske park.
For mange hundeejere er sommerferien en oplagt mulighed for at slappe af, men for nogle hundeudstillere er det en tid til at rejse og konkurrere på den internationale scene. I år har flere danske hundeejere pakket bilerne og sat kurs mod udlandet for at udstille deres firbenede venner.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Lørdag den 21. september 2024 vil altid stå som en mindeværdig dag for Simone Storgaard og Birgitte S. Jensen fra Kennel GoldZone. På dagen, hvor deres golden retriever Verner fyldte to år, formåede han ikke kun at blive Bedst i Racen (BIR) ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde, men han opnåede også sin danske championtitel.