Ved kredsmødet på DKK's inspirationsmødet, hvor 10 ud af 12 kredse er repræsenteret, har kommunikationsmedarbejder hos DKK Munthe Bium netop holdt et spændende foredrag.
Her har hun fortalt om vigtigheden af at være på de sociale medier, men også om hvordan man håndterer kommentarerne, der til tider kan være en kende grovkornede.
Munthe Bium fortalte, at hun havde været på opdagelsesrejse rundt omkring på de sociale medier for at finde troldeadfærd. Her var hun især omkring politikernes facebooksider, som ofte er samlingspladser for disse trolde. Symptomatisk for politikernes kommentarfelter er dog, at disse trolde ofte er de samme, der bevæger sig mellem de forskellige politikeres profiler.
På DKK's facebookside oplever foreningen også de såkaldte trolde, der mest af alt holder skarpt fokus på at hælde så meget bræk ud over kommentarsporet som muligt. Hos DKK vælger man at slette de værste kommentarer, og man blokerer også brugere, der gentagende gange overtræder reglerne.
Her kunne direktør Jens Glavind fortælle, at det i langt de fleste tilfælde ikke er DKK medlemmer, der står bag denne troldeadfærd.
I salen var der stor spørgelyst, og det var tydeligt, at de fremmødte kredsmedlemmer også oplever grovkornede kommentarer. Der var stor enighed om, at det var hårdt at skulle moderere kommentarfelter og tage sig disse kommentarer. For uanset hvor gode ens intentioner er, vil der altid være nogen, der kaster med mudder efter en.
Troldene var ikke populære i salen, og Munthe Bium sagde det allerbedst, da hun henviste til, at folk argumenterede for deres troldeadfærd med, at de da har ytringsfrihed.
- Det er altså ikke en menneskeret at være en idiot.
Solskin, faglighed og fællesskab prægede en weekend hvor DKK kredse og specialklubber fra hele landet blev samlet om ny viden og stærkere relationer
Søndag formiddag var det tid til det årlige kredsmøde, hvor kredsudvalget gjorde rede for året, der er gået og hørte på input fra DKK's kredse
Direktør for Dansk Kennel Klub, Jens Glavind havde en klar opfordring, da han holdt foredrag om fremtiden for DKK
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse