Når Hellerup Dog Walk til februar åbner hundehaven, Firspringet, er det ikke kun hundene, der får lov at boltre sig i de grønne omgivelser.
Ejeren af Hellerup Dog Walk, har nemlig lavet et jobopslag, hvor han søger en hundelufter til hundehaven.
I stillingsbeskrivelsen kan man læse, at hundelufteren skal hente en fast flok hunde i Storkøbenhavn eller Nordsjælland og bringe hundene til Firspringet i Hellerup.
Her skal den nye medarbejder stå for træning, leg og forkælelse af hundene i to og en halv time, hvorefter hundene igen skal bringes hjem til deres ejere.
For at komme i betragtning til jobbet er der nogle krav, man skal opfylde.
For det første skal man naturligvis være glad for og tryg ved hunde. Derudover skal man have kørekort, være mødestabil og klar til at være hundelufter i mindst et år.
Allerede inden åbningen af den nye hundehave er ejeren blevet kontaktet af mange nysgerrige hundeejere, som gerne vil give deres hund mulighed for at lege i Hundehaven. Derfor er forventningerne til projektet også store.
– Efterspørgslen er allerede enormt stor, så vi forventer at måtte udvide med flere hundehaver på Sjælland i løbet af efteråret 2018 eller 2019 afhængigt af, hvor nemt det bliver at finde kvalificerede hundeluftere, skriver han i en mail til Hunden.dk
Stillingen som hundelufter hos Firspringet er lønnet, men man må finde sig i en ulønnet prøveperiode på to til tre uger.
Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd.
Torsdag morgen kl. 08.38 ringede en skovfoged til Bornholms Politi og anmeldte en 52-årig hundeejer, som nægtede at tage sin hund i snor i et naturbeskyttet område i Aakirkeby.
En skærmydsel over, om hunde skal føres i snor, endte onsdag aften i et voldeligt overfald i Høng
For et par uger siden skrev vi om sprængstofhunden Patron, der har det vigtige job at opsnuse landminer i Ukraine. Nu er den dygtige jack russell terrier blevet hædret i sit hjemland
Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner.
Vi har tidligere skrevet om, at hundeejere får mere motion end folk uden hund. Studie viser, at det absolut ikke er den eneste fordel ved at have hund
Ideen om skræddersyet ernæring til hver enkelt hund ændrede livet for de to stiftere af Vuffeli, Mads Smith og Christian Yding. Man skulle tro at der var langt fra at sige sit faste job op i trygge rammer til, at bruge hele sin opsparing på at bestille 30 tons hundefoder, men det var der ikke for de to stiftere
Du er ude og gå tur med din hund. Lide længere fremme stopper den op, snuser lidt rundt og begynder derefter at gumle på ét eller andet. Du skynder dig hen til den og opdager til din rædsel, at den tygger på en svamp. Spørgsmålet er så, om du skal gå i panik eller ej.
En lille mundfrisker for dig, men liv eller død for hunden. Det er ikke det, vi normalt tænker, når kæbemusklerne skal have lidt motion, men tyggegummi er en af de ting, du skal holde langt væk fra hunden. I værste fald kan din hund få et livsfarligt leversvigt, hvis den får fat i et stykke tyggegummi. Hunde kan nemlig ikke tåle sødemidlet xylitol, der selv i små mængder kan give hunde et voldsomt blodsukkerfald og i værste fald livsfarligt leversvigt. Derfor skal du holde øje med hunden på gåturen og undgå at smide tyggegummi på jorden. Er uheldet alligevel ude, har Agria Dyreforsikring lavet en guide til, hvordan du skal forholde dig
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Sommeren kan være hård for vores firbenede venner. Hunde har svært ved at komme af med varmen, og derfor skal du som ejer tage særlige hensyn, når solen bager. Her får du gode råd til, hvordan du holder din hund sund og glad i sommervarmen.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Den elskede schipperke Ludo blev på hans 14 års fødselsdag fejret med flag og forkælelse på Rold Gl. Kro - Danmarks første hundekro af hans ejer, Ann-Christina Nielsen, som har fulgt ham tæt gennem et langt hundeliv med både sygdom, triumfer og kærlighed.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Fra sommertræning i baghaven til 30 titler og stjernestatus. For Sofus, der fylder fire år i dag, er Sirius blevet en livsglad livsstil, og sammen med ejer Margit har han fundet en hverdag fyldt med motivation, glæde og samarbejde.