Vi har modtaget nedenstående mail i dag, og vi vil gerne høre vores læseres forslag til, hvad man skal gøre i sådan en situation.
Hej hos Hunden.dk
Jeg passede forleden dag en hund i Nordsjælland, og kom vidt omkring på gåturen. Pludselig støder jeg på en plamage, som hunden er meget interesseret i. Det viser sig at være en død hund i mellemstørrelse, som tilsynelandende har ligget der rigtig længe. Dog kan man tydeligt se, at det er en hund.
Ved du, hvad man gør i en sådan situation? Tager et par sorte sække med næste gang, jeg kommer i området, og smider den i skraldespanden? Kontakter dem, der bor i huset ud til den skrænt, som jeg fandt den på? Kontakter Falck? Jeg tog et billede af den, men den ser altså ret uhyggelig ud, så i første omgang bare lige et lille vuf fra mig.
God dag og på forhånd tusind tak for hjælpen fra
Malene Westergaard
Hunden.dk vil gerne fejre både store og små mærkedage – uanset om det handler om en firbenet ven, en kendt profil i hundeverdenen eller en personlig begivenhed. Tip redaktionen, og vær med til at hylde alt det, der gør hundelivet helt særligt.
Fra insektstik og hugormebid til algeforgiftning og vandhale – se listen over de 10 hyppigste årsager til, hvorfor vores hunde må til dyrlægen i sommersæsonen, og få tip til, hvordan du bedst passer på din firbenede ven.
Hos hunden.dk bringer vi både store, små, sjove eller bevægende historier. Det kan f.eks. være om træning, adfærd, arrangementer, udstillinger, oplevelser eller sundhed - alt sammen i relation til vores elskede hunde.
Står påsken på en tur rundt i farvandene ved Danmark, skal man forberede sig lidt, hvis man vil have hunden med. Her er 6 gode råd til, hvordan du får den bedste sejltur med hunden
Så det er nu, du skal holde godt fast i snoren på din intakte hund, hvis du ikke enten vil stå med en drægtig hunhund eller være skyld i, at din hanhund gør en tæve drægtig. Dyrlæge hos Agria Dyreforsikring giver gode råd til, hvordan du kan sikre, at din hanhund ikke stikker af og kommer til skade eller parrer naboens hunhund ved en fejl
Vi har modtaget en mail fra en læser, som søger hjælp. Vi tænker naturligvis, at vores læsere vil have nogle gode råd
Vil du gerne gøre dyrlægebesøgene behagelige? Her får du 3 gode råd til at forebygge dyrlægeangst hos din hund!
Ofte glemmer vi alt om hundens sikkerhed, når vi tager den med på køretur i bilen. Men det er vigtigt, at du sørger for, at Fido er spændt ordentligt fast, særligt når turen går ud på de glatte og trafikerede veje i dagene op til jul og nytår. Læs her hvordan du bedst sikrer hunden på køreturen
Flere hunde rammes af stivhed og smerter i led. Derfor er det en god ide at træne smidighed
De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet