Det er en af de ting, vi som hundeejere frygter allermest. At hunden skulle finde på at bide et andet menneske. Men hvordan er det egentlig at være det menneske, der står i den anden ende af et hundebid. Det satte tv-vært Sebastian Klein sig for at finde ud af i programmet Bidt, brændt og stukket på DR Ultra.
Det er DKK’s Lise Lotte Christensen, der har fundet en hund, som ikke har noget imod at sætte tænderne i et stykke dansk tv-vært, og der er faktisk kommet en ganske underholdende episode ud af det.
Lise Lotte Christensen starter med at fortælle lidt om hunden og hvad man skal være opmærksom på for at undgå at blive bidt. Hun gør blandt andet opmærksom på, at et bid er det sidste af en lang række advarsler, og at det derfor er meget sjældent, hunde bider.
Det er selvfølgelig en politihund, som Lise Lotte Christensen har fået fat på til at bide Sebastian Klein. Den ellers så store og stærke tv-vært viser sig at blive noget nervøs ved udsigten til at få en toptunet politihund i armen, selvom han naturligvis har et beskyttelsesærme på.
Klein har da også et lille trick i ærmet, som han vil forsøge at udføre for at få hunden til at slippe. Det har noget med en pegefinger og den ene ende af hunden at gøre. Om det lykkes, kan du se ved at følge linket herunder:
Har du mistanke om, at din hund har slugt en sok, en sten eller noget legetøj? Det er ikke ualmindeligt, at hunde spiser ting, de ikke burde, og det sker desværre ofte, at de ting sætter sig fast på deres vej igennem kroppen. Den situation kan ende med at være livstruende, især hvis spiserøret eller tarmene bliver beskadiget. Hør chefdyrlæge forklare, hvorfor det er så vigtigt at søge hjælp med det samme.
TV-vært Puk Elgård og evolutionsbiolog Anders Kofoed har sammen skrevet en ny bog, som dykker ned i den fascinerende relation mellem mennesker og hunde
Mange hunde kan finde på at sætte sig foran fjernsynet og stirre, som om de følger med i handlingen, men forstår de overhovedet, hvad der sker på skærmen? Og kan tv have en positiv effekt på deres trivsel, eller er det bare underlig adfærd?
Ved siden af DKK’s udstillingskontor står et lille telt, hvor der reklameres for kraniosakralterapi til hunde. Vi besøgte teltetVed siden af DKK’s udstillingskontor står et lille telt, hvor der reklameres for kraniosakralterapi til hunde. Vi besøgte teltet
I disse dage udkommer det nyeste nummer af HUNDEN. Her er lidt om, hvad du kan glæde dig til
Ny bekendtgørelse, der sætter mindstekrav for hundeopdræt i Danmark og skal sikre bedre dyrevelfærd og sundhed for både nuværende og kommende generationer af hunde, er sendt i høring i Folketinget
I Magasinet HUNDEN har vi hver måned en klumme på bladets sidste side. Har du et forslag til en klumme
Siden 2003 har Simon Christensen været fast mandskab på alle DKK’s hundeudstillinger. Men for den indfødte bornholmer er udstillingen på solskinsøen den bedste.
En flot fredag sluttede med en sejr til en glad Gitte Morell og Cabaka’s Raw Power
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet