Efter Whiskys ben var blevet lige igen og Amanda Madsen var klar til at erobre verden med ham, vendte verden sig pludselig på hovedet igen.
Whisky fik et mave/tarm-problem som den dag i dag ikke er opklaret.
– Han havde sprutdiarre også om natten. Til sidst lignede han bare et omvandrende skelet, fortæller Amanda Madsen.
Han blev sat i behandling med blandt andet antibiotika og efter nogen tid uden bedring, sagde dyrlægen de ord, Amanda frygtede allermest.
– Jeg fik at vide, at han skulle aflives. Det var simpelthen så frygteligt, men jeg kunne sagtens forstå dem, og jeg valgte også at ville følge deres råd. For jeg skal ikke have en hund, der lider og som kun lever for min skyld, siger hun.
Måske hørte Whisky planerne. Pludselig fra den ene dag til den anden var diarreen væk, og alt ændrede sig. Ingen vidste, hvad han havde fejlet, men nu var han rask igen.
Gennem hele forløbet har Whisky været en glad hund, som har knyttet sig tættere og tættere til Amanda.
Han har al den energi, som Amanda søgte i en hund, da hun valgte, at det skulle være en engelsk springer spaniel, og nu var hun igen klar til at gøre Esbjerg og resten af verden usikker med sin glade hund.
Men der er jo ingen, der siger, at tingene skal være nemme, og for Amanda og Whisky passer de ord ret godt.
Vi har tidligere skrevet om racen, turnspit dog. Nu har vi været i kontakt med et walisisk museum, der faktisk har et udstoppet eksemplar af racen. Læs om den her
Husker du Whisky, som vi skrev om for et års tid siden? Her får du en opdatering på den uheldige hund
Whisky er en ganske særlig hund. Selvom han kun er to år, har hans ejer Amanda Madsen allerede brugt en mindre formue på operationer og lignende. Det er der en ganske særlig grund til. Følg vores lille serie om Whisky her i efterårsferien
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse