Dyreklinik flytter i nye lokaler og øger behandlingsudbud

08-10-2020 08:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

AniCura Dyreklinikken Nørresundby har inden for de seneste år oplevet en stor stigning i antallet af klienter, og onsdag kunne dyreklinikken slå dørene op til nye og større lokaler på Thistedvej, som giver mulighed for at øge udbuddet af behandlinger

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Nørresundby er en by i rivende udvikling, hvor flere og flere nordjyder vælger at bosætte sig. På 10 år er antallet af borgere i Nørresundby steget med 11 procent, og i dag bor knap 24.000 mennesker i byen. Hos AniCura Dyreklinikken Nørresundby mærker man i høj grad til befolkningsudviklingen i byen, for flere borgere er nemlig lig med flere kæledyr:

- Klinikken i Nørresundby har gennem de senere år oplevet en markant stigning i antallet af klienter, og det hænger jo naturligt sammen med den øgede tilflytning i byen. Særligt i forbindelse med den ændrede infrastruktur ved havnefronten i Nørresundby har vi mærket et behov for at øge udbuddet af behandlinger, og derfor opruster vi nu med nye og større lokaler, som giver mulighed for netop det, lyder det Thomas Larsen, der er adm. direktør i AniCura Dyreklinikken Nørresundby. 


Flere og bedre behandlingsmuligheder

Siden 2015 har AniCura Dyreklinikken Nørresundby haft adresse i Østerbrogade, men onsdag kunne klinikken slå dørene op til nye og fire gange så store lokaler på Thistedvej, som tidligere husede Lindholm Biograf. Lokalerne har de seneste seks måneder gennemgået en omfattende renovering for at gøre klinikken klar til åbningen.

- Udover at vi får en mere synlig placering, har vi nu også mulighed for at tilbyde flere behandlinger lokalt i klinikken. Tidligere har borgere i Nørresundby søgt ind til Aalborg eller omkringliggende byer for at få foretaget en lang række behandlinger af kæledyrene, men målet er, at 80 procent af alle operationer og behandlinger kan foretages i vores egen klinik. Nørresundby er efterhånden en af Nordjyllands største byer, og derfor giver det rigtig god mening at have en klinik lokalt, som kan tilbyde de fleste behandlingstyper, siger Thomas Larsen og uddyber:

- Vi vil ganske enkelt være lokalbefolkningens foretrukne dyreklinik inden for almen behandling, hvor både borgere og kæledyr altid får en tryg og god service. De nye lokaler giver os desuden mulighed for at øge personaleantallet, som vi har en forventning om at fordoble inden for 1-2 år. 

AniCura Dyreklinikken Nørresundby behandler udelukkende kæledyr, hvoraf cirka 60 procent er hunde, 30 procent er katte, mens resten fordeler sig over kaniner, marsvin og fugle.

 

Læs også

Kampagne skal klæde danskerne på til at købe sundere hunde

23-01-2024 11:19, af Anne Cecilie Sohl

Reklamer for en fiktiv plastikkirurgisk dyreklinik skal gøre danskerne opmærksomme på, hvad bestemte typer af udseende gør ved hundenes velfærd. Målet er at reducere efterspørgslen på fremavlede karaktertræk som korte snuder, store øjne og masser af hudfolder, da disse ofte kommer med en pris for hundenes helbred. 

Mangel på dyrlæger truer dyreklinikker i mindre byer

08-12-2023 09:10, af Anne Cecilie Sohl

Det er efterhånden småt med ansøgningerne, når en dyrlægeklinik søger en ny dyrlæge til deres praksis. Specielt i de mindre byer oplever man at manglen er blevet for stor. 

Dronninglund Dyreklinik reddet efter at have krydset målstregen

08-12-2022 08:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Et sandt drama har den sidste uge udspillet sig på Dronninglund Dyrekliniks facebookside. Heldigvis er det et af den slags dramaer med en lykkelig slutning

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

Den nordsjællandske hundediarre fortsætter

11-04-2018 15:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dyrlæge Mariane Kjær Silset tror kun, vi har set toppen af isbjerget af diarreudbruddene hos hunde i Nordsjælland. Hun opfordrer til, at man får sin hund undersøgt

Hjælp hunden når den skal til dyrlæge

08-12-2017 17:30, af Astrid Gerd Holtet

Hunde kan ikke fortælle os, hvordan de har det, og derfor er de afhængige af, at vi kan formidle deres problemer, når vi tager dem til dyrlægen – så hvordan forbereder du dig bedst, når din hund skal undersøges? 

Dyrlægens råd: Sådan rejser du trygt på ferie med dit kæledyr

09-06-2023 09:01, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er blevet populært at medbringe kæledyr på ferier, viser tendensen hos en af Danmarks største grupper af dyrehospitaler AniCura. I den forbindelse er det vigtigt at få vaccineret sin hund i god tid, ligesom der også er flere retningslinjer og rejsekrav, kæledyrsejere bør undersøge grundigt inden afrejse, lyder anbefalingen

Dyreværnet udvider med Frynseklinikken 2

05-09-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På mandag kører Dyreværnets Frynseklinik 2 sin første tur ud for at hjælpe dyr, hvis ejere ikke har råd til at tage til dyrlæge

Dyrlægens 10 råd

18-07-2018 08:12, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I Spanielbogen giver dyrlæge Paulette Vivian Topsøe-Jensen 10 gode råd til hundeejere. Læs dem her

På job med dyrlægen (video)

23-11-2017 13:37, af Marie Helene Rigård Rohleder

Hunden.dk fulgte dyrlæge Sofie Flagstad fra Familiedyrlægerne en dag på job. Der stod både navlebrok, vaccination og knopper på maven på dagsordenen 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

Skal du have hund? - Vælg den rigtige race!

13-10-2017 10:10, af Marlene Goldbæk Johansen

Hvert år bliver over 12.000 raske hunde aflivet i Danmark, fordi deres mennesker ikke længere kan eller vil beholde dem.

Det er ofte hundenes adfærd, som volder problemer, og problemerne skyldes næsten altid, at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund – og om det rette racevalg, inden hunden blev anskaffet.

Det er uendelig vigtigt, at man vælger en race, der passer til lige netop det liv, man lever – og at man kan honorere racens behov. Både for hundens og for ejerens skyld!

Her kan du læse de portrætter af forskellige racer, der har været bragt i magasinet HUNDEN.