”K9 Biathlon for alle” på Vilhelmsborg d. 5 sept. 2020

27-08-2020 12:33, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Du tager en masse hunde, tilsætter børn og voksne i alle aldre, blender dem med vand, mudder, en kæmpe forhindringsbane og højt humør, så har du et ”K9 Biathlon for alle”

Copyright Ridehesten.com
Foto: Lilleskov Slot

Alle uanset, alder, kondition, ambitioner, niveau og erfaring kan deltage og vi ønsker med løbet bl.a. at sætte fokus på sundhed og motion for både 2 og 4 benede.

– Responsen har været fantastisk og vi er utrolig stolte over at kunne tilbyde en sport der kan favne så mange forskellige deltagere. Vi ser deltagere med div. fysiske udfordringer og deltagere med udfordringer som fx PTSD, ADHD og autisme. Hos os er der plads til alle og vigtigst af alt er, at alle skal have en fantastisk oplevelse, om man prøver for første gang eller løber på topplan, fortæller arrangør Lotte Höhrmann. 

D. 5 sept. deltager Winnie Vestergård, der som den første blinde hundefører i Danmark skal gennemføre løbet med sin førerhund Data og Jonas Beck Jensen fra Forsvaret.

– Netop tanken og målet om, at sporten er for alle, har gjort at vi bakkes op at en lang række af sponsorer og frivillige fra flere firmaer og klubber. Vores motto er at ”Sammen når vi længere” og det må man sige at alle tager til sig. På sigt et ønsket at kunne komme rundt med løbet i hele Danmark og få udbredt sporten, siger Lotte og fortsætter: 

 – Vi garanterer, at alle får en vanvittig sjov dag, i selskab med en masse larmende hunde, højt humør, garanti for fede billeder og en møgbeskidt oplevelse!. 
 

 

Læs også

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

K9 Biathlon for alle får ny stor sponsor

08-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

K9 Biathlon for alle udvider deres sponsorteam med endnu en guldsponsor, da de har indgået en samarbejdsaftale med det internationale medicinalfirma Boehringer Ingelheim. Et samarbejde, der vil gavne både de firbenede og deres ejere.

Motionsløb for hund og ejer i Tisvilde Hegn

31-01-2024 08:45, af Anne Cecilie Sohl

Foreningen DIRTY PAWS, som er en Løbeklub for hund og ejer, inviterer til løb med hund den 24. februar i Tisvilde Hegn. Tag med og få en hyggelig og sjov tur med din hund.

Dansk Kennel Klub advarer imod hundehvisker

06-01-2011 10:04, af Anne Kristine Tollestrup

Dansk Kennel Klub’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen advarer imod den mexikansk-amerikansk hundetræner Cesar Millan, der den 10. maj i år gæster danmark for med sit show: ”Cesar Millan LIVE".

Pas på hunden: løbetiden er over os

21-02-2022 12:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Har du hanhund, er det nu, det er en god ide at holde godt fast i snoren. Når hunhundene først kommer i løbetid, glemmer hanhundene hurtigt alt det, de har lært om at komme, når ejeren kalder på gåturen. Selv det at blive i haven kan for nogle hanhunde også blive sat på prøve. Hundeekspert fra Agria Dyreforsikring giver gode råd til, hvordan du kan sikre, at din hanhund ikke stikker af og kommer til skade eller parrer naboens hunhund ved en fejl

Dacia går all in på K9 Biathlon

09-02-2023 10:54, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

2023 bliver et stort hundeår. Snart er det tid til European Dog Show, og VM i dogdance som bliver årets helt store højdepunkt. Men som vi tidligere har skrevet, bliver der også masser af K9 Biathlon for alle, og nu afslører Dacia, at virksomheden bliver navngivende hovedsponsor for K9 Biathlon hele 2023

Lise Lotte Christensen i Aftenshoweet

19-05-2011 10:34, af Anne Kristine Tollestrup
I aften, torsdag, kan du se Dansk Kennel Klubs adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen, når hun præsenterer ”Projekt barn og hund”.

Spørgeskema: Hjælp os med at gøre hunden.dk bedre

29-10-2020 14:26, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi vil så gerne lave den bedst mulige hjemmeside med hundenyheder. Derfor har vi brug for jeres hjælp. Deltager du i spørgeskemaundersøgelsen, er du med i konkurrencen om at vinde et eksemplar af Retrieverbogen af Lotte Evers

Hvornår er hundens personlighed færdigudviklet

13-01-2022 14:49, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hundens personlighed er selvsagt en vigtig del af den, men hvornår er den rent faktisk færdigudviklet – hvis den da overhovedet bliver det? Agria Dyreforsikrings hundeekspert giver dig svaret her

Arrangør af hundedage: Træt med træt på

03-06-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Når man som højgravid drøner rundt i tre dage med fart i benene og turbo på stemmelæberne, så kan man godt føle sig en smule brugt bagefter. Det kan arrangør af Hundedagene på Rosenholm Slot godt sætte sig ind i

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Crufts: En drøm der gik mere end i opfyldelse

17-04-2024 12:50, af Anne Cecilie Sohl

Den 7. marts 2024 blev drømmen om at træde ind på det famøse grønne tæppe og deltage på Crufts med sine hunde til virkelighed for Emilie og Cathrine Andersen. Læs her deres beretning fra den store oplevelse 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.