Flere hundeejere er bange for at lufte deres hunde i området omkring Rødkælkevej i Glostrup. På vejen bor nemlig en stor agressiv hund, som ifølge Anni Pedersen kan komme farende og angribe tilfældige hunde, som bliver luftet i området. - Jeg er simpelthen ikke helt tryg ved det længere, for det er jo aldrig til at vide, om den dukker op om næste hjørne, forklarer hun til Folkebladet og oplyser, at der er tale om en meget aggresiv hund. Anni er efterhånden så bange, at hun dårligt tør lufte sin hund på vejen. For to år siden oplevede Anni, at hendes hund blev angrebet af den omtalte hund. Hendes hund blev bidt i halsen, før hundens ejer fik den vristet løs. Ifølge Anni har ejeren svært ved at styre hunden, og hun frygter, at blot er et spørgsmål om tid, før det går galt igen. Efterhånden har den pågældende hund skabt så megen frygt i området, at Anni og andre hundeluftere er bange for at gå en tur med deres hund. Ifølge politiet er der ikke noget at stille op. Dansk Kennel Klub siger på dkk.dk: Det er efter DKK's opfattelse ikke korrekt, når politiet udtaler, at de ikke kan gøre noget, før hunden har bidt. Her skal politiet anvende lovens §6, stk. 2, som bl.a. siger: "... hvis hundens eller besidderens adfærd er af en sådan karakter, at den er egnet til at skabe frygt i sine omgivelser, eller hvis der i øvrigt er grundlag for at antage, at den pågældende hund kan være farlig for sine omgivelser, kan politidirektøren ....(flere valgmuligheder bl.a. krav om mundkurv, indhegning af have etc." Et af formålene med denne formulering var netop at undgå, at hele nabolag skulle være utrygge ved en hund, som ejeren ikke har tilstrækkelig kontrol over. DKK vil gøre politiet opmærksomme på paragraffen." Kilde: Folkebladet for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk.
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse