En 21-årig mand blev i går sigtet for at have efterladt sin hund i en varm bil på en parkeringsplads på Gudrunsvej i Brabrand. En borger så hunden ligge i bilen kl. 8.00 om morgenen, og da han om eftermiddagen kl. 13.40 kom forbi igen, lå hunden der stadig. Bilen stod i bagende sol, og hunden havde hverken adgang til luft, mad eller vand.
Da det i første omgang ikke lykkedes at få kontakt til bilejeren, blev en patrulje sendt til stedet. Her kunne betjentene konstatere, at hunden lå og rystede i bilen og så medtaget ud.
De brød derfor bilen op og fik hunden ud i frisk luft. Kort efter kom ejeren frem. Han blev sigtet for at brud på dyreværnsloven, da han havde efterladt sin hund under særdeles kritisable forhold. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.
Husk nu, at hunde og varme biler er en særdeles dårlig cocktail
Når temperaturen stiger om sommeren, fraråder Dyrenes Beskyttelse at hunde efterlades i biler, også selv om det kun drejer sig om kort tid. Desværre er der stadig mange, som lader hunden sidde i bilen når det er varmt, hvilket kan have fatale konsekvenser
Så skete det igen. Torsdag sad en hund i brandvarm bil i mindst 12 minutter. Det er ikke i orden
Tirsdag eftermiddag måtte en forbipasserende tilkalde politiet for at få reddet hunde ud af en varm bil
Den franske bulldog Gismo havde en meget slem ørebætendelse og sprængte trommehinder, da den blev indleveret i nødpension hos Dansk Dyreværn Aarhus. På grund af intensiv pleje har Gismo det bedre i dag og er snart klar til at komme videre
Tre dage efter Kristine Stimse Andreasen havde købt en hvalp, opdagede hun, at den var syg. I torsdags måtte familien sige farvel til deres elskede hund
Dansk Dyreværn Århus bliver en del af Dyrenes Beskyttelse og kan dermed fortsætte med at redde efterladte og nødstedte kæledyr i Aarhus. 46 ud af 47 stemmeberettigede på gårsdagens ekstraordinære generalforsamling stemte for fusionen.
I fredags fandt en medarbejder fra Voice of Pets en død hundehvalp tæt på internatet. Nu efterlyser organisationen mere viden om hvalpen
I sagen om de to serbiske shih-tzu hvalpe er der nu godt nyt for hundene og for Dyreværnet
Sidste uge var hunden.dk på tur med Dyreværnets dyreambulance. Det blev en tur, som bød på alt fra en mistænkelig anmeldelse til tynde hunde og en psykisk syg hundeejer.
De 9 labradorhvalpe, som var en del af den store hundesag fra Lolland, er næsten klar til at blive adopteret af familier, som ved hvordan, man behandler hunde
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse