Dyrevennen Dennis Knudsen overtager Poul Thomsen-protektorat

25-12-2018 15:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dus med Dyrene-legenden, Poul Thomsen, overdrager protektor-titlen hos Dansk Dyreværn Århus til kendisfrisøren Dennis Knudsen, hvis hjerte banker varmt for dyr. Foreningen har netop holdt 70-års jubilæum og udvider snart med en hundepark på 20.000 kvadratmeter. Dennis Knudsen foretrækker dog stadig at style tobenede kunder

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Dansk Dyreværn Århus driver dyreinternat og har en masse aktiviteter, der forbedrer forholdene for dyr.

Århusianerne kan gratis indlevere deres kæledyr, hvis de er kommet i overskud og skal videre til en ny familie. Det er blevet så stor en succes, at foreningen netop har indviet en 600 kvadratmeter udvidelse til deres dyreinternat i weekenden, hvor de fejrede 70-års jubilæum.

Dennis Knudsen skal som ny protektor hjælpe med at udbrede kendskabet til det arbejde, som Dansk Dyreværn Århus gør for dyrene.

– Jeg håber, at jeg kan gøre en forskel, ved at jeg kan råbe op om vigtigheden af at være dyrenes stemme, for de kan jo ikke tale selv, siger han.

Dennis Knudsen er frisør for de kendte og kongelige, og han er styler på danske og internationale spillefilm og har været det i mange år.

– Jeg arbejder med skønhed og æstetik, og med at folk skal føle sig godt tilpas. Hvis man også kan få dyrene til at føle sig bedre tilpas, vil jeg gerne arbejde for det.

Ny hundepark på 20.000 kvadratmeter
Dansk Dyreværn Århus har netop udvidet med nye bygninger og er på vej med en hunde- og aktivitetspark på 20.000 kvadratmeter. Det bliver Danmarks største legeplads for hunde og deres tobenede venner.

– Så gode forhold for dyrene har jeg ikke set andre steder i verden. Den pleje og omsorg til dyrene, som de leverer hos Dansk Dyreværn Århus, er stor og vigtig.

Hvorfor sagde Dennis Knudsen ja til at blive protektor?
– Dyr har fulgt mig og mit liv siden barneårene. Jeg har haft masser af dyr. Hamster, marsvin, kaniner, fisk, fugle og kat. Dyr er loyale og kærlighedsfulde, og min sjæl og mit hjerte fungerer simpelthen godt, når jeg har dyr omkring mig.

I dag har frisøren et par hunde, og de kommer med på arbejde.

– Jeg har næsten altid mine hunde med på filmoptagelser og med inde i salonen. De er vant til at være sammen med mange mennesker, og folk synes generelt, at hundene er dejlige, siger kendisfrisøren.

Frivillige knokler for dyrene i Århus
Formand for Dansk Dyreværn Århus, Kalle Fisker, fortæller, hvorfor de har peget på Dennis Knudsen som ny protektor:

– Der er stadig brug for masser af hænder til at videreføre det arbejde, vi har gjort gennem 70 år med at forbedre vilkårene for dyrene. Vi har en masse frivillige, der arbejder hårdt for foreningen, og vi håber, at Dennis Knudsen kan være med til at vise omverdenen, at det hjælper at gøre en indsats, siger Kalle Fisker.

Sminkede Poul Thomsen på Dus med Dyrene
Poul Thomsen takkede i weekenden af efter tre år som protektor for Dansk Dyreværn Århus, hvor han er livsvarigt medlem. Dennis Knudsen er, som mange andre, vokset op med Poul Thomsen som indgangen til dyrenes verden i det legendariske DR-program “Dus med Dyrene”.

– Da jeg arbejdede på DR, var jeg også på Dus med Dyrene og har givet Poul Thomsen pudder på næsen. Jeg er meget beæret over den tillid, som Dansk Dyreværn Århus viser mig ved at vælge mig som afløser for Poul Thomsen, siger Dennis Knudsen.

Stor kærlighed til Århus
Dennis Knudsen har et tæt forhold til Århus, selvom han til daglig bor i København.

– Jeg har arbejdet flere år på DR i Århus og kommer nu et par gange om måneden i forbindelse med arbejdet. Jeg har endda haft en kæreste i Århus engang. Jeg glæder mig til at følge udviklingen i Dansk Dyreværn Århus og skal selv prøve den nye hundepark, når den står færdig, fortæller han.

Kan Dennis Knudsen klippe en hund?
Selvom Dennis nu bliver involveret i arbejdet med at fremme dyrenes sag, får de firbenede venner ikke glæde af hans evner til forskønnelse. Dennis afslører, at han nogle gange klipper sin egen hund, men hvis det skal gøres ordentligt, så kommer den til en professionel hundefrisør.

– Det er ikke for sjov, at en hundefrisør-uddannelse tager så lang tid, siger Dennis Knudsen.

Læs også

Dansk Dyreværn Aarhus er reddet

20-08-2021 08:42, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk Dyreværn Århus bliver en del af Dyrenes Beskyttelse og kan dermed fortsætte med at redde efterladte og nødstedte kæledyr i Aarhus. 46 ud af 47 stemmeberettigede på gårsdagens ekstraordinære generalforsamling stemte for fusionen. 

Dennis Knudsen: Dejligt at få lov at gøre en forskel

06-03-2019 08:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På vores besøg hos Dansk Dyreværn Århus fik vi også en snak med Dennis Knudsen om hans nye titel som protektor for organisationen

Karina Due (DF): Derfor skal hunde af fængslede bortadopteres

05-03-2019 14:42, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk Folkepartis Karina Due var også på besøg hos Dansk Dyreværn Århus mandag. Vi greb chancen og fik en snak om hendes forslag om at hunde skal kunne bortadopteres, når deres ejere sidder i fængsel

Releaseparty: Mød Poul Thomsen

17-11-2011 11:43, af Tine Luther
I anledning af Poul Thomsens nye bog ”Mit hundeliv” afholdes releaseparty lørdag den 19. november på Frederikshavn Bibliotek

Ny bog: ”Mit hundeliv”

19-10-2011 21:50, af Tine Luther
En række hundefortællinger af Poul Thomsen er samlet i et nyt værk med forord af Lise Nørgaard.

Poul Thomsen er død

16-09-2022 13:51, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En gigant i dansk tv er gået bort. En gigant, der også var en sand hundeven

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Crufts: En drøm der gik mere end i opfyldelse

17-04-2024 12:50, af Anne Cecilie Sohl

Den 7. marts 2024 blev drømmen om at træde ind på det famøse grønne tæppe og deltage på Crufts med sine hunde til virkelighed for Emilie og Cathrine Andersen. Læs her deres beretning fra den store oplevelse 

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt