Som man kunne læse i lederen i HUNDENs martsnummer, deltager DKK sammen med Den Danske Dyrlægeforening og Dyrenes Beskyttelse i en kampagne "Klar til hund" sammen med Fødevareministeriet. Kampagnen har til hensigt at få folk til at tænke sig om, inden de anskaffer hund, så tilværelsen med hunden bliver velfungerende og ikke ender med, at folk "kaster håndklædet i ringen" og får hunden aflivet, fordi den bliver en for stor opgave for dem. I forbindelse med projektet skal en fokusgruppe være med til at drøfte indholdet og nogle af elementerne i kampagnen. Det foregår tirsdag den 8. april kl. 17.30 til 19.30 ved Vesterport station i København. Man får ikke penge for at deltage, men får lidt at spise/drikke. Man skal selv afholde udgifter til transport. Har du anskaffet hund inden for det seneste halve års tid og har du lyst til at være med og give din mening til kende, så kan du evt. komme i betragtning til fokusgruppen. Send en mail med 8-10 linjer om dig, din husstand og din hund samt adresse og mobilnummer til post@dkk.dk (du finder link under billedet til højre). Skriv: "fokusgruppe" i emnefeltet. Hvis du bliver udvalgt til at deltage, vil du modtage en mail med praktiske oplysninger. Hvis du ikke har modtaget en sådan mail på tirsdag den 1. april, er du ikke blevet udvalgt til fokusgruppen og du vil derfor ikke høre fra os. På forhånd tak for hjælpen. DKK
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse