Når alderen begynder at trykke, og man må flytte sine ting ind på et ældrecenter, så forventer man nok ikke, at man skal til at vænne sig til hundelort på rollatoren, kørestolen eller gangstativet.
Men bor man på den yderste tip af Jyllands snude, så er det måske den slags, man må forvente.
På Ældrecenter Posthaven er der nemlig store problemer med, at folk ikke samler op efter deres hunde. Det fremgår af en artikel på TV2OJ.
- Det flyder med hundelorte, og de ældre kører ofte i en med deres kørestol eller rollator, og de kan jo ikke bare lige sådan selv gøre dem rene, siger hundelufter Janne Bomholt til TV2 Østjylland.
Janne Bomholt er træt af gang på gang at skulle risikere at få en hundelort under skoene, når hun går tur i Posthaven, og hun er også ærgerlig over det på de ældres vegne. Derfor har hun nu taget sagen i egen hånd og sat fire ruller poser op i Posthaven.
Hun har også lavet et opslag i den store Facebook-gruppe ”8500 Grenå”, hvor hun skriver, at hun nu har hængt poser op, at folk bedes bruge dem, når deres hunde går på toilet i haven.
- Jeg vil ikke pege fingre ad nogen eller komme med et surt opstød. Jeg håber bare, det her virker, siger Janne Bomholt.
Kender du også steder, hvor det er slemt med hundelort?
Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.
Nu er vi igen stødt på en historie om manglende opsamling af hundelort. Derfor spørger vi nu igen. Hvordan får vi flere til at samle op efter deres hunde
Mange mennesker irriteres over hundelort på gader og stræder, hvilket er forståeligt. Britisk kunstner har ideen til en konstruktiv måde at bruge hundens efterladenskaber på
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet