Kæledyr er faste beboere i mere end hver tredje danske husstand, og omtrent 34 % af danske familier har enten en hund eller kat. Derfor har IKEA sat sig for at udvikle en kollektion til de firbenede familiemedlemmer – med fokus på både sikkerhed og funktionalitet.
Efter to års udvikling, med godkendelse fra et panel af katte og hunde, er UTSÅDD nu klar til at gøre sin debut i de danske stuer.
- Kæledyr er en stor del af danskernes hverdag, og målet med denne kollektion har derfor været at udvikle en række produkter, der kombinerer praktiske løsninger med æstetik og sikkerhed. Det har været vigtigt for os både at have ejer og kæledyr for øje undervejs, siger Henriette Ekholm, indretningsekspert hos IKEA Danmark.
Hun fortsætter: - Vi har samarbejdet med dyrlæger for at udvikle produkter, der både er sikre og komfortable for kæledyrene, samtidig med at de er nemme at vedligeholde for ejerne. Derudover har vi udarbejdet protokoller og risikovurderinger baseret på forskning og evalueringer af tidligere kæledyrskollektioner for at sikre, at vores produkter er af den højeste kvalitet.
Fokus på leg, tryghed og funktionalitet
UTSÅDD er udviklet med fokus på de fire mest almindelige aktiviteter, som katte og hunde udfører i hjemmet – spisning, søvn, leg og gemmeleg.
Med farverige madskåle og en dobbeltsidet skridsikker dækkeserviet minimerer produkterne spild under måltider. Skålene fås i forskellige størrelser og kan desuden tåle at komme i opvaskeren og blive opbevaret i køleskabet. Til leg fås både nøgler og knogler, der indbyder til timevis af aktivitet og tygning. Det langtidsholdbare design er fremstillet af naturgummi og lavet til at skåne kæledyrets tænder og tandkød.
Nu vil IKEA også være med til at indrette dit hus til de firbenede familiemedlemmer. Det store blå og gule varehus præsenterer en stor møbelkollektion til din hund og kat
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse