Hundeevent - En stor succes

02-03-2020 14:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lørdag holdt ølbaren 14.20 for første gang et særligt hundeevent, og det var ikke sidste gang

 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

- Vi havde cirka 30 hunde og mange flere mennesker til at kæle med dem i baren i lørdags, fortæller ejer af 1420 i Griffenfeldsgade i København, Dennis Vansant til hunden.dk. 

Lørdag holdt baren for første gang et hundeevent, hvor folk kunne komme med deres hunde og gæster kunne komme og klappe hundene. Inden eventet havde Dennis Vansant lovet at fortsætte med at holde den slags events, hvis denne lørdag blev en succes. 

- Det var noget nær perfekt, og vi havde ikke de store uheld. Fem hunde tissede på gulvet og ingen hundelorte. Faktisk plejer mennesker at svine mere end hundene gjorde, lyder det fra en glad Dennis Vansant, som i samme åndedrag lover, at der kommer flere af samme slags. 

- Fra nu af har vi hundedating hver lørdag fra 14.20 til 18.00. Om aftenen har vi ofte andre arrangementer som for eksempel stand up comedy, og hunde er bare ikke lige så glade for stand up, som vi mennesker er, fortæller han. 

Selvom det er første gang, baren laver et egentligt hundeevent, så har baren altid været åben for hunde. 

- Vi har haft flere, der har spurgt, om de måtte tage deres hunde med ind, og de får altid ja. Sådan er det også fremover. Det er ikke kun om lørdagen hunde er velkomne. Det er de også resten af ugens dage, siger han og afslører, at han fik ideen til ølbar med hunde fra en avis. 

- Jeg læste en artikel om, at folk kunne tage deres hunde med i udvalgte biografer. Så tænkte jeg, at man vel også kunne tage hunden med på bar så, og det var der altså en hel del, der var enige i, lyder det fra den (hunde)glade barejer.

Her finder du barens næste hundeevent

Læs også

På ølbar med hunden

29-02-2020 10:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Bor du i København, så kan du i dag og i aften tage din hund med på ølbar, når 1420 inviterer til Bring Your Dog

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvor er det skønt at være heldig…

07-06-2024 11:32, af Anne Cecilie Sohl

På Hundens Dag 2024 var Broholmerselskabets Aktivitetskreds 3 (Jylland) på Lemvig Marked og Dyrskue, hvor vi samlede 13 Broholmere, som havde taget deres mennesker med, og vi var endda rigtig heldige med vejret – en dag med skønt solskin.

Kom med James til terminsprøver og konfirmation

06-06-2024 10:46, af Anne Cecilie Sohl

Foråret er gået med mange nye og spændende ting - her i blandt terminsprøver og konfirmation. Når situationerne er nye for både James og jeg, er alt hvad vi laver, med forbehold for at han kan have brug for en pause, mere tid, eller at han måske ikke er klar til den givne opgave endnu. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Traditionsrig lure coursing med Myndeklubben

07-06-2024 11:17, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro gav Myndeklubben alle hunde mulighed for at prøve lure coursing på Hundens dag.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet