- Vi havde cirka 30 hunde og mange flere mennesker til at kæle med dem i baren i lørdags, fortæller ejer af 1420 i Griffenfeldsgade i København, Dennis Vansant til hunden.dk.
Lørdag holdt baren for første gang et hundeevent, hvor folk kunne komme med deres hunde og gæster kunne komme og klappe hundene. Inden eventet havde Dennis Vansant lovet at fortsætte med at holde den slags events, hvis denne lørdag blev en succes.
- Det var noget nær perfekt, og vi havde ikke de store uheld. Fem hunde tissede på gulvet og ingen hundelorte. Faktisk plejer mennesker at svine mere end hundene gjorde, lyder det fra en glad Dennis Vansant, som i samme åndedrag lover, at der kommer flere af samme slags.
- Fra nu af har vi hundedating hver lørdag fra 14.20 til 18.00. Om aftenen har vi ofte andre arrangementer som for eksempel stand up comedy, og hunde er bare ikke lige så glade for stand up, som vi mennesker er, fortæller han.
Selvom det er første gang, baren laver et egentligt hundeevent, så har baren altid været åben for hunde.
- Vi har haft flere, der har spurgt, om de måtte tage deres hunde med ind, og de får altid ja. Sådan er det også fremover. Det er ikke kun om lørdagen hunde er velkomne. Det er de også resten af ugens dage, siger han og afslører, at han fik ideen til ølbar med hunde fra en avis.
- Jeg læste en artikel om, at folk kunne tage deres hunde med i udvalgte biografer. Så tænkte jeg, at man vel også kunne tage hunden med på bar så, og det var der altså en hel del, der var enige i, lyder det fra den (hunde)glade barejer.
Bor du i København, så kan du i dag og i aften tage din hund med på ølbar, når 1420 inviterer til Bring Your Dog
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Opdaterede regler for brug af medicin og doping samt krav til dispensation skal beskytte hundenes sundhed og sikre fair konkurrence i DKK aktiviteter
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Er din nuttede hundehvalp pludselig blevet til en pubertetsplaget teenager, der har glemt alt, hvad den har lært? Mangler du en overlevelsesguide til at tackle unghundens mange fysiske og hormonelle forandringer? Du er ikke den eneste! Her får du hundeekspertens tips og tricks til at guide din firbenede igennem denne udfordrende periode.
De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?
At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen