Felix Smith medejer af DogCoach - Designer kollektion til mænd

12-10-2021 08:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er næppe gået manges snude forbi, at Felix Smith er vild med hunde og at han selv er mangeårig dedikeret hundeejer. Da han for et års tiden siden gik fra fastansat til freelancer, fik han pludselig mere tid. Tid til blandt andet at prioritere friheden og outdoorlivet sammen med sin bedste ven og faste makker, den 2-årige cockerspaniel Robert Redford. Og mulighed for olympisk og med hjertet at vælge sine arbejdsmæssige projekter

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

En uventet opringning fra iværksætter Linn Radsted blev i marts måned 2021 startskuddet til, at en for Felix Smith mangeårig drøm omsider kunne gå i opfyldelse. Samtidig kan han nu føje et helt nyt og spændende erhvervseventyr til CV’et og så har han fået fyret op for nogle færdigheder, han slet ikke anede, han havde.

Felix Smith kan i dag kalde sig medejer af den danske virksomhed DogCoach, der siden 2016 med Linn Radsted i spidsen har specialdesignet funktionelt hundeluftertøj, som har klædt tusindvis af hundeejere på i både Danmark og udlandet.

Men ikke nok med det, for Felix Smith kan i dag også skrive (autodidakt) tøjdesigner på visitkortet. DogCoachs kommende vinterkollektion, der launches til november og er den ellevte i rækken, indeholder nemlig to styles, designet af Felix Smith. To styles, der er opkaldt efter hans hunde Marley og Robert.    

 

En samarbejde der giver pote

Man kan roligt sige, at opkaldet fra Linn Radsted kom på det helt rigtige tidspunkt for dem begge. De var begge på udkig efter den rigtige og meningsfulde investering i fremtiden, og dén har de fundet med hinanden i DogCoach-regi, hvor de i det nye partnerskab forener deres passion for hunde og outdoorlivet.

– Jeg fandt ret hurtigt ud af, at det her skulle jeg – at der var muligheder og værdier, der talte til mit hjerte og som jeg 100 procent kunne se mig selv i. Jeg ville ikke bare ind over som brandambassadør. Jeg ville mere. Og jeg havde jo faktisk også et krav til Linn. Jeg ville have lov til at udvikle og designe en heldragt til mænd, fortæller Felix, og fortsætter:

– Jeg har næsten 15 års erfaring i at stå i al slags vejr og fryse på en mark med en labrador, der bare ikke vil hjem. Derfor har jeg i rigtig mange år ledt efter en optimal heldragt til mænd, men uanset hvor jeg har snuset rundt, har jeg ikke kunnet finde en.

 

Sig mig, kan I ikke lide mænd eller hvad?

Også Linn Radsted, der er CEO i DogCoach, har poterne i vejret over Felix’ indtræden i virksomheden.

– Jeg har altid vidst, at Felix’ hjerte banker for hunde og at han forstår hundeejerlivet. Det indblik er afgørende for det, vi laver. Jeg har også altid vidst, at han er outdoorfan og en cool person. At han så samtidig har flair for design og vildt mange gode idéer til, hvad mænd synes er fedt at iklæde sig, er fantastisk, fortæller Linn Radsted, som i nogen tid har været på udkig efter den helt rette samarbejdspartner, der kan give værdifuld sparring til det at være mand i hundeverdenen. Efterspørgslen på herrestyles i deres kollektioner er nemlig taget gevaldigt til.   

– Lige nu er 98 procent af vores kunder kvinder. Men vi er i fuld gang med at vækste, udbygge og udvikle, så vi kan få mændene og de mandlige hundeejere mere med. Det nytter jo ikke, at nogle mænd grinende har spurgt mig, om vi ikke kan lide mænd, siden vores kollektioner har haft så få herrestyles, siger Linn.

Det behøver de ikke at spørge om længere, for nu får de mandlige hundeejere deres helt egen jumpsuit og hundeluftertrøje. Og der er flere herreprodukter i pipeline, hvor Felix har en vigtig finger med i spillet.

 

En hjælpende pote til hunde i nød - DogNation

Samarbejdet mellem Lind Radsted og Felix Smith kommer ikke kun de tobenede til gode. De har nemlig valgt at oprette DogCoach Donations Program, der har til formål at komme udsatte hunde til undsætning med en donation. Programmet skal bidrage til at gøre livet lettere for hunde rundt omkring i verden. For hvert solgte Felix-design i den kommende kollektion doneres således et beløb, der skal give en økonomisk håndsrækning til en given sag.

– Jeg har tidligere set hunde, der ikke bliver behandlet ordentlig og været med til at redde dem. Derfor var det et must for mig, også at kunne give noget tilbage til hundene via DogCoach. Vores firbenede venner giver altid os mennesker så meget uden at bede om noget tilbage, siger Felix.


Testet i Thy

Kærligheden til den vilde og rå natur i Thy deler Felix og Linn. Derfor var det naturligt, at den nye kollektion skulle foreviges - og testes - i Thy.

– I Thy blæser en barsk vesterhavsvind, og derfor er Thy faktisk et af de bedste steder, man kan teste vindtæthed. Den nye kollektion bestod Thy-testen 100 procent. Og så var det også en super flot location til vores nye pressefotos, siger Linn Radsted.

 

Herrekollektion dedikeret til Felix’ hunde

Copyright Ridehesten.comPressefotoDogCoach designer hundeluftertøj efter et schweizerknivskoncept. Det betyder, at tøjet har forskellige praktiske og snedige features, som giver plads til og overblik over alt, hvad hundeejeren har brug for på gåturen.
Til november launcher DogCoach deres 11. kollektion og i den kommende vinterkollektion er der til en start et begrænset parti herremodeller designet af Felix Smith og navngivet efter hans hunde.
Modellen ”Robert” er en funktionel heldragt til mænd, der er perfekt til hundeluftning, træning og outdoor-eventyr i naturen. Den har bl.a. stor baglomme til legetøj, udtræk til hundeposer i lommen, reflekser og mange andre features.

Copyright Ridehesten.comPressefoto Modellen ”Marley” er en hundeluftertrøje til herrer, som ærer Felix’ labrador, der døde i februar 2020. Trøjen har flere forskellige praktiske features bl.a. udskiftelig squeaker i kraven, der kan anvendes som nødindkald, en aftagelig godbidslomme, der let kan åbnes med én hånd og vaskes efter behov. Trøjen er lavet i en vind- og vandafvisende overflade med DWR-finish og en antistatisk overfladebehandling, så man undgår statisk hår eller at give hunden stød i frostvejr. Hundeluftertrøjen fås også i en damemodel i flere farver.
Produkterne er designet med omtanke og er OEKO-TEX certificerede.

Du kan se mere om produkterne her

Læs også

Fredagsquiz: De kendtes hunde

25-09-2020 08:47, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

I grå var vi i Bagsværd for at interviewe Felix Smith. Det har inspireret os til denne lille quiz, som handler om, hvilken hunderace de kendte har

Robert Redford flytter ind hos Felix Smith

26-03-2020 08:08, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det ligner ikke nogen hundenyhed, men det er det. En af landets mest elskede hunde er gået bort, og en ny er på vej

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Aggression hos hunde - ny brik i puslespillet er måske fundet

14-10-2021 08:15, af Astrid Gerd Holtet

Hvorfor udvikler nogle hunde problemer med aggression, når andre ikke gør? Det har en gruppe forskere fra universitet i Arizona, USA, forsøgt at blive klogere på, og måske har de fundet endnu en brik i puslespillet  

BLOG: Hunde skal da hilse, skal de ikke det?

15-10-2021 08:39, af John Frank Ahm

Er det en god eller dårlig ide at lade hunde hilse på hinanden, og er det overhovedet nødvendigt?

Hundeejerens adfærd – hvordan påvirker du din hund?

10-10-2021 09:08, af Astrid Gerd Holtet

Et forskerhold fra Wien har undersøgt hvordan vores adfærd påvirker vores hundes evne til at håndtere stressende oplevelser

Fyns Internat: Vi hjælper alle hunde

12-10-2021 12:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Internatleder på Fyns Internat, Lene Frahm, oplever, at flere og flere har en mening om, hvilke dyr internatet skal hjælpe

Tyrkisk pendlerhund tilbagelægger over 30 kilometer om dagen

07-10-2021 08:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Boji er en hjemløs tyrkisk hund, der i stor stil benytter sig af Istanbuls offentlige transportmuligheder

KU-SUND søger cavalier king charles spaniels til projekter

11-10-2021 15:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Er du ejer af en cavalier king charles spaniel, så kan det være dig, KU-SUND lige nu står og mangler

 

Seks geniale hunde er fundet

11-10-2021 09:12, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Forskere fra Eötvos Loränd University i Budapest har været rundt i verden for at finde hunde, der er ekstra gode til at forstå menneskesprog. Indtil videre har de fundet seks

Labradoodle skulle aldrig have været opfundet

30-09-2019 08:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

”Opfinderen” af labradoodle, der er en blanding mellem labrador og puddel, kommer med opsigtsvækkende advarsel om den populære blanding

Felix Smith medejer af DogCoach - Designer kollektion til mænd

12-10-2021 08:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er næppe gået manges snude forbi, at Felix Smith er vild med hunde og at han selv er mangeårig dedikeret hundeejer. Da han for et års tiden siden gik fra fastansat til freelancer, fik han pludselig mere tid. Tid til blandt andet at prioritere friheden og outdoorlivet sammen med sin bedste ven og faste makker, den 2-årige cockerspaniel Robert Redford. Og mulighed for olympisk og med hjertet at vælge sine arbejdsmæssige projekter

Fredagsquiz: Hvad ved du om engelsk pointer

08-10-2021 08:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

Så er fredagsquizzen tilbage. Denne gang med en fuldblods jagthund