9 skønne labradorhvalpe snart klar til adoption

10-05-2018 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De 9 labradorhvalpe, som var en del af den store hundesag fra Lolland, er næsten klar til at blive adopteret af familier, som ved hvordan, man behandler hunde

Copyright Ridehesten.com

Det var en frygtelig sag, der så dagens lys på Lolland fredag den 13. april, da 21 underernærede hunde blev befriet fra den familie, som ikke havde taget sig ordentligt af dem.

Heldigvis går tingene fremad og de 9 labradorhvalpe, som ikke bare har forbogstavet i navnet til fælles, men også alle er særdeles skønne, er nu ved at være klar til at komme videre i livet. Her bringer vi en lille præsentation af skønhederne og håber, at de snart finde gode hjem, hvor de kan få et godt liv.

For at komme i betragtning til disse ni lækkermåse skal man møde personligt op i Dyreværnets åbningstid og ansøge om adoption af dem senest søndag d. 13. maj 2018 kl. 15:30. Alle ansøgere skal være klar til at byde en hvalp velkommen i hjemmet onsdag d. 16. maj 2018

Det er hvalpenes plejeforældre, der fortæller om hundene:

Lasse

Copyright Ridehesten.com

Lasse er bestemt en af de livlige drenge i kuldet, og han finder enormt stor glæde ved at lege med især sine katte-venner og han har eminente evner som fluefanger. Han kan få lang tid til at gå med at jage fluer, og han er også god til at få fat i dem. Han er en sjov hvalp med stor underholdningsværdi, når man observerer ham, og han drømmer om en familie, der også kan give ham nogle gode, positive udfordringer på trænings-fronten. Måske kunne han ligefrem blive verdens bedste jagt-makker. 

Hans nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Lasse.  

 

Laurits

Copyright Ridehesten.com

Laurits er flokkens lille stor-charmør. Han har ofte meget mere travlt med at blive nusset og hænge ud med sine mennesker, end med at lege med sine søskende. Hvis der er nus og kæl i sigte, så kan maden ligefrem blive prioriteret fra, og det er jo usædvanligt for en labrador. Han er dog også glad, livlig og legesyg, som de andre hvalpe, men han ville elske en familie, der ikke er fuldtidsarbejdende, så han har så meget samvær og sjov, spændende aktivering med sin familie, som muligt. 

Hans nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Laurits.  

 

Lennart

Copyright Ridehesten.com

Lennart er en robust, lille fyr. En rigtig hyggefætter, der er meget kontaktsøgende og søger bekræftelse hos sine mennesker. Hans nysgerrighed på livet fejler dog ikke noget og han er som sådan ikke en forsigtig dreng. Han er bare glad for at være sammen med flok og opleve en masse spændende ting sammen med dem, han knytter sig til. Han ville elske en familie, der ikke er fuldtidsarbejdende, så han har så meget samvær med sin familie, som muligt. 

Hans nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Lennart.  

 

Ludvig

Copyright Ridehesten.com

Ludvig er meget lig Leopold i personligheden, med fest, farver og fart over feltet. Han står meget gerne i ledtog med Leopold, når der skal laves narrestreger og skabes lidt gang i gaden. Ludvig er en glad hvalp med mod på det hele, der kræver en familie, der sørger for at han, udover at være familiehund naturligvis, også skal have en overbygning ind over i form af træning. Sportræning/jagttræning kunne være en fantastisk mulighed. 

Hans nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Ludvig.  

 

Leopold

Copyright Ridehesten.com

Leopold oser af gå på mod og livsglæde, og han kan lege med hvad som helst, han støver op på sin vej. Hans opfindsomhed er stor, og han er rigtig god til at finde på narrestreger, så man skal være vaks ved havelågen, med Leopold i nærheden. Fordi han er en hvalp, der elsker at finde på nyt hele tiden, kan man godt forestille sig, at han også hurtigt bliver rastløs. Hans nye familie skal derfor kunne tilbyde ham masser af træning og opgaver, såsom spor- eller jagttræning. På den måde får han brugt sit kønne hoved til noget fornuftigt, så han ikke keder sig og dermed selv finder på skarnstreger, hans familie ikke nødvendigvis bifalder. 

Hans nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Leopold.  

 

Liv

Copyright Ridehesten.com

Liv er, ligesom Luna, en af de absolutte frontløbere i flokken. Indtil videre er der intet, der har holdt Liv tilbage i forhold til nye oplevelser. Hun er frygtløs og modig og imødekommer alt nyt med stor nysgerrighed. Hun er aktiv og kommer til at kræve lige en tand ekstra af sin kommende familie, der skal kunne tilbyde hende lidt mere end ”bare” det rene familieliv. Hun skal  ud til nogen, der også vil udnytte hendes glæde ved og behov for mental stimuli. 

Hendes nye familie skal være aktiv og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Liv.  

 

Luna

Copyright Ridehesten.com

Luna har virkelig smag for livet. Hun er en meget aktiv hvalp, der er nysgerrig på alt, og går gerne forrest, når noget nyt skal undersøges. Hun har endnu ikke været bange for noget, hun er blevet præsenteret for, så hun er absolut en af de modigste piger i flokken. Hun leder efter en familie, der kan tilbyde lidt ekstra, udover det rene familieliv, for Luna vil bruges og har behov for at bruge sit kønne hoved i forbindelse med træning og opgaver. 

Hendes nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Luna.  

 

Lilje

Copyright Ridehesten.com

Lilje er en supersød, livlig og meget legesyg pige. Hun minder lidt om Lotta på forsigtighed, hvad angår nye ting. Lilje skal nemlig også lige se det hele lidt an, og er ikke den går forrest i flokken, når de alle er på opdagelse. Hun kræver lidt støtte fra en tålmodig ejer, der kan give hende så mange gode oplevelser så muligt, i hendes tempo, og positivt opmuntre hende til at være lidt mere modig. 

Hendes nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Lilje.  

 

Lotta

Copyright Ridehesten.com

Lotta er en skøn pige i den forsigtige ende. Hun er meget tænksom, observerende, men også nysgerrig, og skal lige se det hele lidt an. Hun bliver dog modig, når hun har en tålmodig guide ved sin side, så hendes nye familie skal kunne støtte hende på den rette facon, så hendes selvtillid bygges op på den gode måde. 

Hendes nye familie skal være aktive og trænings-mindede og have rigtig god tid til at køre en lille 8-ugers hvalp ind i en hverdag, som er tilpasset Lotta.  

 

Læs også

Seloys hvalpe stjålet

26-08-2022 09:04, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Torsdag var der indbrud i Birgit Seloys hus på Lolland. Her stjal tyvene blandt andet to mops hvalpe

Politihund fandt indbrudstyv i træ

24-01-2022 14:57, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Fredag midnat var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på jagt efter en indbrudstyv, og de havde deres bedste politihund, Gaston, med

Ejere til hund efterlyses

20-12-2021 12:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i nat fået indleveret en hund, som mangler sine ejere. Kender du hunden

Skal vi indføre kørekort til kæledyr

21-07-2022 08:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alternativet ønsker, at Danmark skal indføre kørekort til kæledyr. Med dette vil partiet forbedre dyrevelfærden i Danmark

Coop og Dyreværnet i givtigt samarbejde

13-08-2020 11:59, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Coop har netop åbnet en onlinebutik med produkter til hunde og katte, og det kommer Dyreværnet til gode

Reportage: Første hundeoperation i Frynseklinikken

12-04-2018 09:54, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Da den nye mobile dyreklinik onsdag ramte Randers, blev den første hundeoperation i bilen foretaget. Hunden.dk var med til operationen

Færre dyreværnssager bekymrer Dyrenes Beskyttelse

24-04-2020 08:35, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dyrenes Beskyttelse er bekymret for, at dyr i udsatte hjem kommer i klemme under coronakrisen. Dyrevelfærdsorganisationen opfordrer til at ringe 1812, hvis man har mistanke om dyr i nød

Opdrætter: Stop nu støtten til useriøse hundehandlere

13-01-2020 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Fredag lagde opdrætter Christina Rosenhøj Tindbæk et opslag på Facebook, hvor hun i klare vendinger lod forstå, at folk skal stoppe med at købe hvalpe hos tvivlsomme opdrættere i udlandet. Vi har taget en snak med hende om problemet

En dag på dyreinternatet (video)

18-12-2017 08:31, af Marie Helene Rigård Rohleder

Dansk Dyreværn i Aarhus er både et dyreinternat og en hundepension. Her ankommer alle slags hunde med vidt forskellige baggrunde. Hunden.dk tog med en dag på dyreinternatet, hvor de hver dag kæmper for at skabe de bedst mulige livsbetingelser for deres firbenede beboere 

Hunde var ikke hunde

09-02-2020 08:50, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Amerikaner fandt papkasse med hundehvalpe i sin have. Det viste sig dog, at hundehvalpene slet ikke var hunde

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.