Barons ejer, Mark York, bruger mere end 4.000 kroner om måneden på at tilfredsstille hundens enorme appetit. Men det er både alle pengene og tiden værd, siger han. 113 kilo. Så meget vejer den engelske mastiff Baron, der spiser for mere end 1.000 kr. om ugen. Kampvægten gør, at han er langt større – næsten dobbelt så tung – som de fleste af de sygeplejersker, han kommer til at tilbringe sin dag sammen med på diverse sygehusgange. Baron er Australiens største hund, og selvom den enorme størrelse kan virke skræmmende, nærmest frygtindgydende på mange, så er han blid som et lam siger Barons Mark York. Baron skal dog ikke lægge sig på en – for så bliver man knust under hans massive kampvægt. Mark York har dedikeret en hel facebookside til hunden, hvor han stolt viser den store bamse frem og fortæller, at Baron netop har bestået sin eksamen som terapihund på grund af hundens meget milde og godmodige væsen. Barons 113 kilo lyder imponerende – men Baron er stadig bare en hvalp. De 113 kilo bliver formodentlig til hele 127 kilo, når han er fuldt udvokset. Mark har da også vænnet sig til at bruge hvad der svarer til en SU om måneden på madudgifterne. – Baron spiser meget; kød og kiks til morgenmad, kylling til frokostsnack og kød og kiks til aftensmad med ekstra vitaminer og olier samt fisk, æg, græskar og grøntsager, skriver Mark York om hunden. Men på trods af den imponerende størrelse er han glad og mild, og behandler mennesker som dyr med respekt og forsigtighed med kærlige snus og skub, siger Mark York. I den korte video herunder kan du få en bedre ide om Barons enorme størrelse: Kilde: Dagens.dk
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
I "Din kompetente hund" formidler tre af landets førende hundeeksperter ny og forskningsbaseret viden om hunde, der kan hjælpe os med at forstå hundens natur og behov.
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste