Torsdag aften tonede to knalddygtige iværksættere frem på de danske TV-skærme. De to var Ivan Poulsen og Ronni Kvik, og de stod over for det lettere skræmmende panel i Løvernes Hule.
Da de præsenterede deres produkt, Drool Stop, sad løverne og fniste en smule. Men da de to iværksættere afslørede deres imponerende salgstal, fik løvensigterne et helt andet seriøst udtryk.
For de, der går på hundeudstillinger, er Drool Stop ikke et nyt produkt. Ivan og Ronni har nemlig været flittige gæster rundt om i hundedanmark det sidste års tid.
Drool Stop er en anordning, man kan sætte på hundens vandskål. I anordningen, der mest minder om et låg, er der en revne, som hunden kan stille tungen ned i og få fat i vandet. Resultatet er, at hunden efterfølgende ikke savler ud over det hele.
De fem løver var imponerede over produktet, som de da også lige fik afprøvet, men det blev desværre ikke til en investering fra løverne. Det skyldtes hovedsageligt, at firmaet indtil videre kun har et produkt at sælge.
Efter Løvernes Hule er salget dog eksploderet. Det fortæller Ivan Poulsen til BT.
— Vores hjemmeside gik simpelthen ned, og det kan vi kun beklage. Vi er blevet løbet over ende. Men nu er vi oppe at køre igen, og så må vi håbe, at kunderne har lyst til at vende tilbage, siger Ivan Poulsen til BT.
Tillykke til de dygtige iværksættere.
Torsdag var der premiere på femte sæson af Løvernes Hule på DR1. Her blev der blandt andet investeret store penge i et hundeprojekt
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Vejen online.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?