”Vi har gennem de sidste måneder afholdt et væld af aktiviteter som fælles gåture, spændende foredrag, hvalpedage samt meget mere for at samle penge ind til en ny dyreambulance,” fortæller Lene Harvig, marketingschef i Maxi Zoo. ”Vores kunder har været virkelig engagerede i indsamlingen, som de har doneret til gennem deltagelse i vores arrangementer, indsamlingsbøsser i butikkerne og sms. De har været yderst positive over for initiativet og spurgt interesseret ind til dyreambulancen og Dyreværnet. Jeg er derfor virkelig stolt over at kunne meddele, at der nu er samlet de 200.000 kr. ind, som den nye dyreambulance koster.” Flere dyr får nu hjælp Der er ingen tvivl om, at den nye ambulance vil blive taget godt i mod hos Dyreværnet, der hver dag hjælper dyr i nød over hele landet. ”Det betyder inderligt meget for Dyreværnets arbejde, at vi nu får fordoblet vores ambulancepark,” fortæller en glad Signe Sehested Lund, direktør hos Dyreværnet. ”Men det betyder endnu mere for de mange dyr, som vi fremover kan redde. Dyreværnet er en lille NGO, som kun får ganske få midler fra det offentlige. Derfor har Maxi Zoo og deres gavmilde kunder virkelig gjort en forskel for foreningen og de mange danske dyr, der hver dag har brug for hjælp. På Dyreværnets vegne sender jeg et stort tak til alle, der har medvirket til indsamlingen til den nye dyreambulance.” Den officielle overrækkelse af sponsoratet på 200.000 kr. vil finde sted tirsdag den 10. december i Maxi Zoo Taastrup.
Et nyt internat i fredelige omgivelser skal give flere hunde og familiedyr en god start på næste kapitel. Med base i det tidligere pensionat styrker Dyreværnet sin indsats i Jylland.
19 engagerede hundemennesker kunne denne weekend kalde sig færdiguddannede DKK-instruktører efter fem intense weekender på DKK Vilhelmsborg.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Selvom deres hund ikke har gjort noget galt, risikerer nogle danske hundeejere at få den fjernet og aflivet alene på baggrund af en tvivlsom DNA-test. Eksperter og Dyreetisk Råd opfordrer nu til at ændre loven om forbudte racer, så den bliver mere retfærdig og gennemsigtig.
En hundefødselsdag med leg, latter og masser af kærlighed minder os om, hvor meget gensyn mellem hvalpe og deres familier kan styrke båndene og skabe varige fællesskaber.
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Amerikansk professor i hundepsykologi har rangeret hunderacer efter, hvor intelligente de er. Her får du de ti øverste og de ti nederste
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse