Nu kan hunde og katte forsikres med kun få klik

01-10-2012 13:40, af Tine Luther
Nu kan hunde- og katteejere tegne en forsikring hos Dyrekassen Danmark via ganske få klik på nettet. Det nye system er udviklet for at gøre det nemt og hurtigt at forsikre familiens firbenede ven og dermed undgå ubehagelige overraskelser, hvis dyret senere bliver syg eller kommer til skade.
Copyright Ridehesten.com

Dyrekassen Danmark giver nu alle hunde- og katteejere mulighed for nemt og hurtigt at forsikre deres dyr via nettet. Det sker takket være det nye system ”Dyr på Nettet”, som giver ejere mulighed for at købe en forsikring på hunden eller katten og betale forsikringen online med det samme. Det betyder, at ejeren kun få minutter efter, at betalingen er sket, kan stå med kvitteringen på forsikringen af familiens gode ven i hånden. Dyrekassen Danmark har udviklet det nye digitale registreringssystem i samarbejde med IT-virksomheden Gensafe Systems, og formålet er at gøre det nemt, sikkert og hurtigt at tegne en forsikring på et kæledyr. Med de mange tilbud, der i dag findes på forsikringer, er det afgørende, at hunde- og katteejerne kan gennemskue mulighederne – herunder den årlige præmie, selvrisikoen og dækningsvilkårene. Alt for mange dyreejere kommer nemlig i klemme, fordi de først opdager, hvad forsikringen ikke dækker, når skaden er sket. ”Vi har altid haft gennemskuelighed og enkelthed i fokus i vores forsikringer. Vi ønsker, at det skal være nemt at finde frem til priser, raceforbehold og dækningsvilkår. Vi har derfor valgt at gøre selve købet af forsikringen ligeså gennemskueligt og enketl som vores forsikringer, og vi håber, at vores fremtidige kunder synes godt om det nye tiltag,” siger Merete Leth Keller, afdelingschef for Dyrekassen Danmark. Når du som dyreejer opretter en ny forsikring på Dyrekassen Danmarks hjemmeside, guides du hurtigt og nemt gennem køb af forsikringen og derfra direkte videre til betaling på nettet. Systemet informerer dig desuden løbende om nye informationer såsom din forsikrings dækningsområder og udspecificerede præmier. Det gør dig samtidig opmærksom på eventuelle specifikke forbehold på netop din hund eller kats race. Dyr på Nettet er lanceret på dyrekassen.dk, og Dyrekassen Danmark ser frem til, at de danske hunde- og katteejere vil tage godt imod det nye tiltag. ? Dyrekassen Danmark er et forsikringsselskab, som er specialiseret i hunde- og katteforsikringer. Se mere om selskabet på hjemmesiden www.dyrekassen.dk (du finder link under billedet til højre). ? Gensafe Systems, der har udviklet systemet til Dyrekassen Danmark, er beliggende i Viby ved Aarhus, og er ejet af en række forsikringsselskaber og har sammen med Gensam Data leveret specialiserede IT løsninger til skadesforsikringsselskaber siden 1970.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvor er det skønt at være heldig…

07-06-2024 11:32, af Anne Cecilie Sohl

På Hundens Dag 2024 var Broholmerselskabets Aktivitetskreds 3 (Jylland) på Lemvig Marked og Dyrskue, hvor vi samlede 13 Broholmere, som havde taget deres mennesker med, og vi var endda rigtig heldige med vejret – en dag med skønt solskin.

Kom med James til terminsprøver og konfirmation

06-06-2024 10:46, af Anne Cecilie Sohl

Foråret er gået med mange nye og spændende ting - her i blandt terminsprøver og konfirmation. Når situationerne er nye for både James og jeg, er alt hvad vi laver, med forbehold for at han kan have brug for en pause, mere tid, eller at han måske ikke er klar til den givne opgave endnu. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Traditionsrig lure coursing med Myndeklubben

07-06-2024 11:17, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro gav Myndeklubben alle hunde mulighed for at prøve lure coursing på Hundens dag.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet