Nu kan hunde og katte forsikres med kun få klik

01-10-2012 13:40, af Tine Luther
Nu kan hunde- og katteejere tegne en forsikring hos Dyrekassen Danmark via ganske få klik på nettet. Det nye system er udviklet for at gøre det nemt og hurtigt at forsikre familiens firbenede ven og dermed undgå ubehagelige overraskelser, hvis dyret senere bliver syg eller kommer til skade.
Copyright Ridehesten.com

Dyrekassen Danmark giver nu alle hunde- og katteejere mulighed for nemt og hurtigt at forsikre deres dyr via nettet. Det sker takket være det nye system ”Dyr på Nettet”, som giver ejere mulighed for at købe en forsikring på hunden eller katten og betale forsikringen online med det samme. Det betyder, at ejeren kun få minutter efter, at betalingen er sket, kan stå med kvitteringen på forsikringen af familiens gode ven i hånden. Dyrekassen Danmark har udviklet det nye digitale registreringssystem i samarbejde med IT-virksomheden Gensafe Systems, og formålet er at gøre det nemt, sikkert og hurtigt at tegne en forsikring på et kæledyr. Med de mange tilbud, der i dag findes på forsikringer, er det afgørende, at hunde- og katteejerne kan gennemskue mulighederne – herunder den årlige præmie, selvrisikoen og dækningsvilkårene. Alt for mange dyreejere kommer nemlig i klemme, fordi de først opdager, hvad forsikringen ikke dækker, når skaden er sket. ”Vi har altid haft gennemskuelighed og enkelthed i fokus i vores forsikringer. Vi ønsker, at det skal være nemt at finde frem til priser, raceforbehold og dækningsvilkår. Vi har derfor valgt at gøre selve købet af forsikringen ligeså gennemskueligt og enketl som vores forsikringer, og vi håber, at vores fremtidige kunder synes godt om det nye tiltag,” siger Merete Leth Keller, afdelingschef for Dyrekassen Danmark. Når du som dyreejer opretter en ny forsikring på Dyrekassen Danmarks hjemmeside, guides du hurtigt og nemt gennem køb af forsikringen og derfra direkte videre til betaling på nettet. Systemet informerer dig desuden løbende om nye informationer såsom din forsikrings dækningsområder og udspecificerede præmier. Det gør dig samtidig opmærksom på eventuelle specifikke forbehold på netop din hund eller kats race. Dyr på Nettet er lanceret på dyrekassen.dk, og Dyrekassen Danmark ser frem til, at de danske hunde- og katteejere vil tage godt imod det nye tiltag. ? Dyrekassen Danmark er et forsikringsselskab, som er specialiseret i hunde- og katteforsikringer. Se mere om selskabet på hjemmesiden www.dyrekassen.dk (du finder link under billedet til højre). ? Gensafe Systems, der har udviklet systemet til Dyrekassen Danmark, er beliggende i Viby ved Aarhus, og er ejet af en række forsikringsselskaber og har sammen med Gensam Data leveret specialiserede IT løsninger til skadesforsikringsselskaber siden 1970.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen

bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Lise-Lotte Christensen: Stop, bare stop

25-06-2020 11:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Adfærdskonsulent i DKK Lise-Lotte Christensen så Kontant i går, og hun har en klar opfordring til alle

Hund døde - ejer så den i skyer

25-06-2020 09:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Der er mere mellem himmel og jord, og nogle gange er der mere på himlen end de fleste får øje på

Golden retriever runder 20 år

26-06-2020 12:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I USA bliver en golden retriever udråbt som den ældste nulevende golden retriever. Hunden blev 20 år tilbage i april

Fredagsquiz: Hvordan undgår du at støtte dårlige opdrættere

26-06-2020 09:33, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

Denne uge har i den grad stået i hvalpeimport og dårlige opdrætteres tegn. Derfor får I her en lille quiz om, hvordan man undgår at støtte disse opdrættere, der kun er i det for pengenes skyld. Quizzen er ikke verdens sværeste, men der er et par faktaspørgsmål, der nok kan drille lidt

Beagle forsvundet på Djursland (FUNDET)

29-06-2020 12:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så beder vi igen om jeres fantastiske hjælp til at finde en bortløben hund

Jørgen Bak Rasmussen åbner hundekro

19-06-2020 14:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Rold er ikke kun for røvere. Jørgen Bak Rasmussen har købt Rold gl. Kro. Her vil han skabe et samlingssted for hundeejere med alt, hvad hundehjertet begærer

Hvorfor må hunde ikke bade ved blå flag

29-06-2020 15:16, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Danmark bugner af lækre badestrande med blå flag, men her er hunde forbudt. Læs her hvorfor

Flere mulige hundetyverier i Midtjylland

12-06-2020 12:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Pas på jeres hunde derude. Den sidste tid er der forsvundet flere hunde på mystisk vis i Midtjylland

Hunde i vandet ved stranden

07-07-2017 10:11, af Anne Ekenberg

Hunde skal være i snor i sommerhalvåret, når de færdes ved stranden. Men hvad nu, når de er ude i vandet? Hvilke regler gælder så? Og hvad med “Blå flag”- strande?

Sagde nogen et vildt udstillingsefterår?

25-06-2020 14:58, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

DKK har netop fået tilladelse til at køre udstillinger til efteråret, og det bliver stort og anderledes