Ballerup-succes gentaget

17-06-2012 21:18, af Tine Luther
Storpudlen Abica's Miles Ahead gentog gårdagens succes og vandt for anden dag i træk Dansk Kennel Klubs udstilling i Ballerup.
Copyright Ridehesten.com
Best in Show–dommer Marja Talvitie satte storpudel Abica's Miles Ahead, der her ses med handler og delejer Mikael Nilsson, som vinder af dagens internationale udstilling i Ballerup. (Foto: hunden.dk/Tine Luther)

Lige under 2900 hunde dystede ved dagens internationale udstilling i Ballerup – og lige som i går sejrede den hvide storpudel Abica's Miles Ahead over alle. Den glade og energiske hund er i topform – og den ligefrem sprudler, når den indtager ringen. Ikke nogen sofa-hund Miles er opdrættet af Marianne Nielsen og ejet af hende samt hendes søster Kirsten Nielsen, Kathy Arnold og Mikael Nilsson. Sidstnævnte handler hunden, som bor hos Marianne Nielsen. En af årsagerne til, at Miles er så sprudlende og i så god fysisk form er, at han dagligt boltrer sig udendørs for fuld skrue sammen med to afghanske mynder, fortæller Marianne Nielsen. Han er ikke nogen sofa–hund, der skal skåne pelsen til udstilling. Forklaringen på pudlens særprægede frisure skal findes i, at racen oprindelig er skabt til apportering af ænder. Modsat andre hunde, der apporterer i vand, har pudlen ikke en tyk og isolerende underuld. For at kunne modstå vandets kulde sørgede jægerne for, at led og organer var beskyttet af de karakteristiske pomponer. Dagens øvrige placerede: BIS 2: Puli Bubbleton Birthday Bijou ejet af Jesper Ravn og Klaus Andersen, Haslev BIS 3:Pointer Ridanflight Revelation To Kanix ejet af Wastiaux Voloshina, Slovakiet BIS 4: Ruhåret fox terrier Crispy Legacy ejet af Agneta Åström, Sverige Se flere resultater på Hundeweb via linket under billedet til højre.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

Har du råd til kæledyr? Find ud af om Fido sprænger budgettet

21-06-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Det er dyrere at være hunde- end katteejer. Det er i sig selv måske ikke overraskende, men hvad koster det egentlig pr. måned at have hund eller kat? Det har 800 hunde- og katteejere svaret på – og her kan du også læse, hvad der er årsag til forskellen i udgifterne.

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.