ANNONCE: Klædt godt på til årets første efterårsdag

01-09-2020 14:34, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

På denne smukke første rigtige efterårsdag, er der ekstra travlhed hos det lille danske, hundefirma, DogCoach, som siden 2016 har klædt hundeejer på i specieldesignet hundeluftertøj.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Dogcoach

Idéen bag DogCoach er enkel, nemlig at samle alt det som hundeejeren har brug for til luftetur eller træning i funktionelt og smart beklædning.

Derfor er der indbygget 10 unikke features i særligt designede jakker, trøjer og heldragter, som udover at holde hundeejere varme og tørre gennem vinteren, også sikrer, at man ikke kommer afsted uden hundeposer, godbidder eller reflekser. En slags multifunktionelt outfit i stil med en schweizerkniv.

Dagen i dag er ekstra travl. Det er nemlig den sidste chance for at nå bestilling af de nye efterårsvarer til 10% pre-order pris.

Kollektionen er på vej ind på lageret i disse timer, og allerede fra slutningen af uge kan over 500 glade kunder se frem til at modtage de helt nye hundelufterjakker, bukser eller kombitrøjer fra den nye kollektion.

Men hvorfor egentlig give en rabat forud for en helt ny populær kollektion? Plejer man ikke typisk at holde udsalg når varerne er ”for gamle eller i rest?”

 

Svaret er enkelt:

– DogCoach er stadigvæk en forholdsvis lille butik, og vi har svært ved både at nå at finansiere vækst og det store varelager hurtigt som de mange kunder efterhånden kræver, fortæller Linn Radsted, som er grundlægger af DogCoach

Istedet for at bruge en masse crowdfunding platforme, tænker vi at vores mange loyale kunder gerne vil spare lidt penge, og så bestille forud.

Så selvom beløbet naturligvis ikke hæves før ordren er afsendt, bliver det muligt for os at afregne vores leverandører hurtigere, kunderne kan spare lidt penge og dermed blive det forhåbentligt muligt at kunne møde den større efterspørgsel der er på hundeluftertøj fra både ind-og udland – det er win/win for alle

DogCoach forhandles i dag via webshop og udvalgte forhandlere i mere end 7 lande. Rabatten på de 10% gælder er gældende til midnat på alle bestillinger på den nye kollektion – hos såvel webshop samt hos forhandlere

Se mere på www.dogcoach.dk

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvor er det skønt at være heldig…

07-06-2024 11:32, af Anne Cecilie Sohl

På Hundens Dag 2024 var Broholmerselskabets Aktivitetskreds 3 (Jylland) på Lemvig Marked og Dyrskue, hvor vi samlede 13 Broholmere, som havde taget deres mennesker med, og vi var endda rigtig heldige med vejret – en dag med skønt solskin.

Kom med James til terminsprøver og konfirmation

06-06-2024 10:46, af Anne Cecilie Sohl

Foråret er gået med mange nye og spændende ting - her i blandt terminsprøver og konfirmation. Når situationerne er nye for både James og jeg, er alt hvad vi laver, med forbehold for at han kan have brug for en pause, mere tid, eller at han måske ikke er klar til den givne opgave endnu. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Traditionsrig lure coursing med Myndeklubben

07-06-2024 11:17, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro gav Myndeklubben alle hunde mulighed for at prøve lure coursing på Hundens dag.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet