Alberte Bidstrup: Vi forsøger alt

23-08-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I tre uger har hunden Emma været væk fra sin familie på Sjælland. Vi har tidligere skrevet om, hvordan familien er blevet afkrævet løsepenge, hvis de ville have hunden tilbage. Her fortæller Alberte Bidstrup om, hvordan det går dem i dag

 

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Flere gange har et desperat råb om hjælp gjaldet ud over diverse hundegrupper på Facebook. Bag opslagene står Alberte Bidstrup, som 3. august oplevede noget af det hundeejere frygter allermest. Familiens hund, en staffordshire bullterrier tæve vewd navn Emma, der både bar halsbånd, hundetegn og er chippet.

3 uger er gået, og familien er ikke kommet tættere på at finde deres hund igen.

Hunden.dk var i kontakt med Alberte Bidstrup i går. Hun og familien er stadig meget påvirkede af situationen.

– Det er en virkelig svær situation som påvirker os rigtig meget. Vi vil bare gerne have vores kære hund hjem, da vi allesammen savner hende, især vores datter og vores anden hund Bailey. Han har slet ikke været sig selv siden Emma forsvandt, og man kan virkelig mærke at det har påvirket ham, fortæller hun og fortsætter:

Copyright Ridehesten.comPrivatfoto– Vores datter Vilje har enormt svært ved at forstå at Emma er væk, og spørger rigtig tit ind til hvor hun er, hvilke også gør rigtig ondt når man står som forældre og ikke ved hvad man skal sige.

Familien føler, de har gjort alt, hvad der står i deres magt for at få deres hund tilbage. De har sågar forsøgt sig med clairvoyance.

– Jeg har haft kontaktet flere forskellige clairvoyanter, men de kan kun bekræfte at hunden er stjålet, men vi har ikke kunne komme nærmere på en lokalitet. Vi har sendt en efterlysning ud til alle dyreklinikker, vi har kunne finde frem til, både her på Sjælland men også i Jylland. Avleren som vi købte Emma, har hjælper os også en masse både med at kontakte klinikker og sende efterlysninger ud, siger hun.
Næste skridt er at skrabe flere penge sammen i håb om, at en højere dusør vil få folk i tale.
– Vi arbejder på at få oprettet en indsamling, sådan så dusøren kan komme op i et endnu højre beløb, i håb om at det kan få folk til at snakke, fortæller hun.

Alberte Bidstrup har også en opfordring til alle, som læser denne artikel:

– Vi vil rigtig gerne opfordre alle, som tror de ser hende, til at tage et billede eller filme både hund og "ejer" og evt. nummerplade på bil eller andet og sende til os hvis de kan. Det gør det nemmere for os at se om hunden kan være vores eller ikke, og samtidigt kan det bruges som beviser, hvis det er Emma.

Her på hunden.dk vil vi også opfordre alle vore læsere til at holde øjne og ører åbne. Emma hører til hos sin ejer, og ved du noget om Emmas forsvinden, bør du kontakte Alberte Bidstrup, politiet eller hunden.dk, så Emma kan komme hjem igen.

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

Er din hund væk, og ønsker du at få den efterlyst, kan du sende en mail til bkn@wiegaarden.dk. Husk at skrive race, navn, adresse, hvornår den er blevet væk og send gerne et billede med

Læs også

Hund forsvundet under flyrejse

19-06-2014 14:02, af Tine Luther
Border collie forsvandt under en mellemlanding på sin rejse fra Seattle til Stockholm.

Hund reddede pige fra kuldedøden

10-12-2013 13:56, af Tine Luther
En 7-årig pige havde været forsvundet 24 timer i den sibirske sne, da en politihund endelig fandt hende.

Hund forsvundet i 32 døgn

10-10-2011 11:14, af Tine Luther
En tysk jagtterrier var ved et skrækkeligt uheld lukket inde i et fyrrum i 32 døgn uden mad og drikke. Den overlevede opholdet på mirakuløs vis.

Theo fandt forsvunden plejehjemsbeboer og blev Årets Politihund 2017

16-11-2017 15:56, af Marie Helene Rigård Rohleder

Årets Politihund blev hædret til udstillingen i Herning. Theo vandt, fordi han snusede sig frem til en 89-årig dement plejehjemsbeboer, der var forsvundet fra sit hjem

Whippet spiller nøglerolle i norsk kidnapningssag

15-01-2019 09:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den spektakulære kidnapningssag fra Norge, hvor en 68-årig milliardærfrue er forsvundet, kan nu komme tættere på en opklaring takket være en hund

Efterlysning

29-03-2012 09:52, af Tine Luther
Hvem har set Zumba? Hunden er forsvundet fra en have i Bagsværd men i tirsdags set ca. 50 km fra hjemmet.

Hunden Diesel er fundet

15-06-2011 13:12, af Anne Kristine Tollestrup
På hunden.dk kunne man i går læse, at den lille chinese crested ved navn Diesel var forsvundet fra sit hjem på Bornholm.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Når immunsystemet angriber

16-05-2022 08:55, af Astrid Holtet

Immunmedieret thrombocytopeni hos hunde er en sygdom, hvor immunsystemet angriber og ødelægger hundens blodplader

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.