Politiet søger vidner til kidnapning af hunden Hector

28-09-2018 12:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Amerikanske Mark Saccoccio har fået sin elskede hund igen, efter den blev stjålet fra en bil ved Årslev. Politiet efterforsker stadig sagen og hører gerne fra vidner

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Turen til Danmark er blevet dyr for Mark Saccoccio, der onsdag ankom til landet som en del af den amerikanske delegation ved VM for schæferhunde. Under den lange rejse havde han dog ingen anelse om, at turen skulle komme til at blive noget dyrere end planlagt. 

Natten til torsdag blev hans hund, som de fleste nok ved, nemlig stjålet fra en bil på en parkeringsplads i Årslev ved Aarhus. Ruden i bilen var knust og væk var alt, han skulle bruge til at træne de VM-deltagende amerikanske hunde. Værst af alt var dog, at hans hund Hector også var væk. 

Hans efterlysning af hunden var hjerteskærende. Til hunden.dk fortalte han, at Hector var hans bedste ven, og at han ikke ville forlade Danmark uden hunden. Som timerne gik, blev chancerne for at finde Hector mindre og mindre. Mark Saccoccio gav dog ikke op og efter flere henvendelser om, at hunden kunne befinde sig i området omkring Bazar Vest. her gik amerikaneren rundt og kaldte på sin hund, ligesom han spurgte forbipasserende, om de havde set noget, eller vidste hvor Hector var. 

Genforeningen
Pludselig var der gevinst. En bil kørte op på siden af ham, et vindue blev rullet ned, og to personer fortalte ham inde fra bilen, at de vidste, hvor hunden befandt sig. Han gav dem sit telefonnummer, og efter noget tid blev han kontaktet af hundekidnapperne, der krævede 20.000 kroner for at udlevere hunden. 

Mark Saccoccio mødte op på det aftalte sted. Her bliver han i bedste krimistil mødt af en gruppe personer iført elefanthuer. Hector stikker hovedet ud af en dør og stikker af fra gerningsmændene. Mark Saccoccio kaster de mange penge fra sig og stikker også af og kontakter politiet. Nu er Hector og Mark Saccoccio genforenet. 

Mens Mark Saccoccio kan glæde sig over igen at have sin hund hos sig, fortsætter Østjyllands Politi med at efterforske den noget særprægede sag. 

 

Hjælp poltiet
Torsdag klokken 20.17 udsendte Østjyllands Politi følgende pressemeddelelse:

Østjyllands politi, har efterforsket sagen siden i morges, hvor vi fik anmeldelsen, og vi har gjort alt vi kunne for at få Hector tilbage til sin rette ejermand. Vi har samlet beviser på stedet og har flere spor, vi går efter. Vi er bekendt med at hunden er tilbage hos sin ejermand. Hunden er i god behold.
Af hensyn til den videre efterforskning ønsker vi ikke at give flere detaljer på nuværende tidspunkt. Vi vil naturligvis gerne høre fra vidner, der har set noget, eller i øvrigt har kendskab til sagen. Hvis man har oplysninger, kan man give dem til politiet ved at ringe 114.

Fredag middag er der stadig ikke nyt i sagen og Østjyllands Politi håber stadig at høre fra borgere, som har set noget mistænkeligt i området, eller som har kendskab til, hvem der kan have stået bag udåden. 

Læs også

Nu må det stoppe

27-11-2019 08:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Endnu en gang har en hundeejer fundet lokkende godbidder med farligt indhold på sin tur med hunden. For et par uger siden skete det på Bornholm, nu er det sket i Rungsted

Dygtige politihunde gjorde deres job

07-03-2018 15:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

To steder i det jyske var politihundene på job tirsdag aften og natten til onsdag. Begge gange snusede de sig frem til gerningsmændene

Stjernehund aflivet ved en fejl

22-11-2010 12:53, af Anne Kristine Tollestrup
Hunden Target fik stjernestatus i USA efter at have med til at standse en selvmordsbomber – nu er hunden blevet aflivet ved en fejl.

Amerikanske præsidenters hunde

03-11-2020 12:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er lidt svært at komme udenom USA i dag. Derfor får du her en oversigt over de amerikanske præsidenters hunde

Schæfer-VM lagde godt fra land

04-10-2018 08:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag var der officiel åbning af VM i Randers, og onsdag kom hundene i konkurrence. Office manager Tina Nørgaard fortæller om travl men god start

 

Aggression hos hunde - ny brik i puslespillet er måske fundet

14-10-2021 08:15, af Astrid Gerd Holtet

Hvorfor udvikler nogle hunde problemer med aggression, når andre ikke gør? Det har en gruppe forskere fra universitet i Arizona, USA, forsøgt at blive klogere på, og måske har de fundet endnu en brik i puslespillet  

Flot flot holdindsats af Danmark

02-10-2022 15:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er verdensmesteren i IGP fundet. Vinderen blev tyske Nico Kertzinger og hans hund,  Nitra vom Eisernen Kreuz, men en flot indsats af det danske hold placerede dem på en fremragende 3. plads i holdkonkurrencen

Hund testet positiv i USA

29-04-2020 08:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En mops er testet positiv for Covid-19 i North Carolina. Myndighederne fastholder, at der er lav risiko for smitte fra hund til menneske

VM for Schæfer i Randers

22-09-2022 09:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

140 hunde fra 33 forskellige nationer er klar til at dyste til verdensmesterskabet i Randers sammen med deres hundeførere. Det bliver benhård konkurrence, når de mange schæferhunde indtager Cepheus Park Randers i dagene 28. september - 2. oktober 2022

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.