Mark Saccoccio fortæller om kidnapningen

29-09-2018 11:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I et facebookopslag giver amerikanske Mark Saccoccio sin version af historien om kidnappede Hector. Her kan du læse en oversættelse af opslaget

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

Jeg vil gerne takke alle i hele verden, der hjalp hector og mig, da vi havde brug for det. Kærligheden og støtten var noget af det smukkeste, jeg har oplevet i hele mit liv.

Jeg vil prøve at gøre mit bedste for at give jer hele historien.

Onsdag aften ankom vi til Hotel Årslev Kro. Uheldigvis blev min anden hund, Sonny, opereret i sidste uge, mens vi var i Tyskland. Han har stingi maven fra operationen, så jeg blev nødt til at efterlade Hector i sit bur i vores bil, fordi de leger meget voldsomt,og jeg ville ikke risikere, at Sonny fik problemer efter operationen.

Torsdag morgen klokken cirka 5 stod jeg op og forlod hotelværelset for at gå tur med Hector. Med det samme jeg så vores lejede bil, kunne jeg se, at den ene dør stod åben og at der var glas over det hele. Jeg løb hen til bilen og fandt ud af, at Hectors bur stod åbent og Hector var væk.

Vi gik i panik. Med tårer ned over kinderne, løb jeg ind i hotellobbyen og bad om hjælp, fordi min hund var væk. Manden bag disken nægtede at bruge deres telefon til at ringe efter politiet. Jeg spurgte, om de havde kameraovervågning, og han svarede ja, men jeg blev nødt til at vente nogle timer på den kvinde, der havde adgang til kameraerne. Han ville ikke ringe til hende for at få hende til at komme med det samme.

Politiet kom, og fra start var de meget hjælpsomme og forstående. De kriminelle havde ikke alene knust vores vindue men også vinduerne i fire andre biler på parkeringspladsen.
Så fik vi at vide, at der tre dage tidligere havde været indbrud i otte biler på samme plads. Jeg blev meget sur over, at hotellet vidste dette og ikke havde advaret os, men det gav mig også håb om, at tyvene var lokale.

Mens vi snakkede med politiet lavede jeg et facebookopslag, hvor jeg bad alle om hjælp. I løbet af få minutter begyndte jeg at modtage beskeder. I en af beskederne stod der, at afsenderen kunne hjælpe. Hun var lokal. Hun fortalte mig, at en militærhund var blevet stjålet, og senere fundet efter mange havde hørt om den. Jeg spurgte politiet om denne historie og spurgte dem, hvor hunden var blevet fundet.
De fortalte mig, at hunden var blevet fundet i Brabrand, og de forklarede, at der var nogle bander derude. Jeg vidste med det samme, at jeg skulle starte min eftersøgning derude.

Kelly og jeg hoppede ind i bilen med den smadrede rude og kørte hen for at leje en anden bil. Vi flyttede vores ting til  et andet hotel, og mens Kelly passede vores andre hunde på hotellet, drog jeg mod Brabrand.

Jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til, men jeg var forberedt på at gå gennem ild for at redde min dreng. Jeg begyndte at køre rundt og bad dem jeg mødte om at pege mig i retning af det sted, hvor de værste mennesker i byen holdt til. Narkohandlerne, gangsterne. Alle jeg spurgte, sagde jeg skulle tage til Bazaren. De sagde, at de ikke ville blive overraskede, hvis dem der havde taget Hector, hang ud der.

Jeg kørte op til stor bygning, hvor derstod Bazar. Jeg trak min hætte op og gik ind. Jeg startede med at spørge folk, om de talte engelsk, og det gjorde nogle få af dem, jeg mødte. Jeg forklarede dem historien.
Mens jeg var derinde, kom en mand hen til mig, og sagde at jeg skulle hænge et opslag op i Bazaren, hvorpå der skulle stå, at jeg tilbød en findeløn. Han sagde, at uden penge, ville jeg nok aldrig se Hector igen. Jeg ringede til Kelly, og hun begyndte at lave en flyer.

Jeg forlod Bazaren og begyndte at gå rundt i området. Jeg gik ind i opgange og snakkede med alle dem, jeg kunne finde, der talte engelsk. Som i Bazaren fortalte jeg dem, at jeg bare ville have min hund tilbage. Jeg ville gøre alt for at få ham tilbage, og jeg ville ikke tage hjem uden ham.

Jeg brugte et par timer i området, og jeg snakkede med mange mennesker. Nogle var meget hjælpsomme, andre afviste mig bare.

Jeg gik ned ad gaden, og var begyndt at tænke, at al håb var ude, da en bil kørte op på siden af mig. To yngre mænd med mellemøstligt udseende, spurgte omjeg ledte efter min hund. Jeg svarede ja. De sagde, at de troede, de vidste hvem, der havdetaget den, men at det var nogle vanvittige fyre fra bandemiljøet, og at de sikkert ville have penge for Hector. Jeg fortalte, at jeg ikke er rig, men at jeg ville gøre alt for at få ham tilbage, og jeg ville prøve at skaffe nogle penge. De bad mig vente, mens de kørte hen og spurgte, hvad det ville kræve at få Hector fri.

De kom tilbage og sagde, at det ville koste mig 20.000 hollandske pund (mon ikke han mener danske kroner). Jeg fortalte dem, at jeg ikke vidste, om jeg kunne skaffe dem, men jeg ville gøre, hvad jeg kunne. De fik mit telefonnummer og sagde, at jeg havde to timer.

Jeg ilede tilbage til hotellet og samlede Kelly op, og vi begyndte atkøre fra bank til bank, hvor vi brugte alle de kort, vi havde til at hæve penge fra hæveautomaterne. Det var ikke let, men det lykkedes.Vi tog tilbage til hotellet og ventede på en opringning.
Mens vi ventede kom det amerikanske hold tilbage fra træning, og jeg forklarede situationen. De fortalte, at de nok skulle hjælpe mig, og at jeg ikke skulle tage af sted  alene. Der gik 2 og en halv time uden opkald. Jeg sagde, at jeg villetage tilbage til Bazaren for at forsøge at finde dem. Jeg hoppede indi bilen og Sean O'Kane, Mike Diehl, Mario SergioGomes og T. Floyd hoppede ind i en anden bil og fulgte efter mig.

 Netop da jeg havde forladt p-pladsen, ringede min telefon. Det var dem. De fortalte mig, at de ville sende mig en lokation,hvor jeg kunne møde dem. Vi trak ind til siden og ventede. Nogle af de andre mente vi skulle involvere politiet, når vi nu havde deres telefonnummer. De ringede til politiet og forklarede situationen.

Der kom ingen sms. De ringede igen og sagde, at de ikke kunne sende sms. Derfor gav de mig adressen over telefonen. Vi tastede adressen ind i gps'en, og opdagede, at vi var ved siden af den bygning, de ville møde os ved. Vi kørte lidt væk for at omgruppere os.

Cirka 5 minutter senere ringede de igen og spurgte, hvor jeg var. Jeg sagde, at jeg kom fra banken og ville være der om 10 minutter. Få minutter senere ringede de igen og sagde, at der ikke længere var noget, de kunne gøre. De sagde, at de troede, jeg havde involveret politiet, fordi der pludselig kørte en  masse biler, og så lagde de bare på. Jeg bad holdet give mig de 20.000 kroner, og bede politiet forsvinde fra området. Jeg følte min eneste chance var ved at forsvinde.

Jeg hoppede ind i bilen og kørte hen til adressen. Jeg ringede til deres telefon gang på gang. De svarede engang, hvor de gentog, at der ikke var noget at gøre. Jeg fortsatte med at ringe. Endelig tog de telefonen. Jeg fortalte, at jeg var på p-pladsen, jeg var alene og havde pengene. Jeg lovede, at jeg ikke ringede til politiet. Han sagde, han måske ville ringe tilbage, men sikkert ikke.

Jeg blev på pladsen, og efter cirka 15 minutter, kom to børn. De bad mig efterlade telefonen i bilen og følge efter dem. Jeg sagde, at jeg ikke gik nogen steder udenbevis på, at de havde Hector, og han var i live. En af dem tog sin telefon frem og ringede til en via facetime. På telefonen så jeg Hector. Så vidste jeg, de talte sandt.

Jeg fulgte dem forbi den første bygning og forbi den anden. De begyndte at gå ombag bygningen. Jeg fortalte dem,at jeg ikke bare  ville følge blindt efter dem ind i en bygning, og hvis de  ville have penge, skulle de vise mig hunden. De pegede mod den næste bygning og spurgte, om jeg kunne se min hund.Godt 100 yards væk kunne jeg se en mand gå ud af en bygning med Hector. Mit hjerte stoppede. Jeg kaldte på ham og i bedste hectorstil, greb han snoren og begyndte at trække manden hen imod mig.
Da de kom ned af de første trapper, kom yderligere to mænd ud af den samme dør. De havde masker for ansigterne, og de løb mod mig bag Hector.
Jeg råbte til dem, at de skulle tage deres fucking masker af. De to, jeg stod med, råbte til dem på deres eget sprog, og de to mænd standsede op og tog maskerne af. Lige  på det tidspunkt greb jeg fat i hundesnoren, jeg greb ned i  mine underbukser, tog pengene, gav dem pengene og tog afsted med min dreng. Ingen ord kan beskrive,hvad jeg følte i det øjeblik.

Jeg hoppede ind i bilen og kørte mod hotellet. Jeg ringede til  Kelly og Sean. Det eneste jeg kunne sige var, at jeg havde ham.
Da vi kom tilbage til hotellet, fik jeg Hector ud af bilen og gav ham et kæmpe kram.Jeg kunne stadig  ikke tro det.

Jeg vil gerne takke alle, der har hjulpet. Mængden af mennesker, der rakte ud er utrolig. Det danske politi arbejdede itrætteligt fra det første opkald.
Alle vores hundevenner fra hele verden rakte ud mod alle, de kendte. WUSV-organisationen arbejdede også hårdt. Og så alle de danskere,  der også hjalp. Jeg kan ikke fortælle hvor mange fremmede mennesker, der viste  ægte omsorg for os. Det var en smuk ting.

Mine venner her havde min ryg fra start, og var klar til at møde det ukendte for at hjælpe mig med at få Hector tilbage. Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme.

Han er hjemme, og vi er så glade. 

Læs også

England: Hundetyveri skal medføre fængselsstraf

08-09-2021 09:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Sidste år steg antallet af hundetyverier med hele 20 procent i England. Det vil man nu gøre op med ved at kræve fængselsstraf for den slags forbrydelser

Hjælp politiet med at finde fyrværkerifjols

23-10-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag fik Midt- og Vestsjællands Politi to anmeldelser om kanonslag kastet efter dyr ved Store Heddinge. Politiet leder efter gerningsmand

Whippet spiller nøglerolle i norsk kidnapningssag

15-01-2019 09:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den spektakulære kidnapningssag fra Norge, hvor en 68-årig milliardærfrue er forsvundet, kan nu komme tættere på en opklaring takket være en hund

Benny Boesen: En ring sluttes

30-09-2022 13:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Benny Boesen har netop været på banen i forsvarsarbejde med Kongeskoven's Skater. Begge gjorde det godt i dette, der er den dygtige hunds sidste konkurrence

Så er der billeder fra Randers

09-10-2018 14:50, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Var du til VM i Randers, eller ville du gerne have været det, så kan du se billederne her

Politiet søger vidner til kidnapning af hunden Hector

28-09-2018 12:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Amerikanske Mark Saccoccio har fået sin elskede hund igen, efter den blev stjålet fra en bil ved Årslev. Politiet efterforsker stadig sagen og hører gerne fra vidner

Schæfer-VM lagde godt fra land

04-10-2018 08:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag var der officiel åbning af VM i Randers, og onsdag kom hundene i konkurrence. Office manager Tina Nørgaard fortæller om travl men god start

 

VM for Schæfer i Randers

22-09-2022 09:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

140 hunde fra 33 forskellige nationer er klar til at dyste til verdensmesterskabet i Randers sammen med deres hundeførere. Det bliver benhård konkurrence, når de mange schæferhunde indtager Cepheus Park Randers i dagene 28. september - 2. oktober 2022

Tjekkisk sejr i IPO i Randers

08-10-2018 08:51, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det blev tjekkiske Václav Ouska, der løb med den samlede sejr i IPO i Randers. Bedste dansker blev Hugo Skov på en 27. plads

Hund stjålet fra VM i Randers

27-09-2018 13:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Allerede inden verdensmesterskaberne for schæferhunde er gået i gang i Randers, er mesterskaberne blevet ramt af en frygtelig trist hændelse. En amerikaner har fået stjålet sin hund

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring.