Glæd din hund med en fyrværkerifri nytårsovernatning

16-11-2017 08:28, af Pressemeddelelse

Vi danskere ELSKER hunde, men nytårsaften kan være noget af en prøvelse for hundeejerne. Mange hunde er nemlig angste for fyrværkeri, og flere må derfor holde sig indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan du i stedet invitere din bedste ven med på hotel, hvor I sammen kan fejre årsskiftet i luksuriøse omgivelser - uden krudt og kanonslag. Konceptet hedder ’Happy Dog’ og lanceres nu på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Copyright Ridehesten.com
Foto: presse

Knap en halv million danske familier har hund, men for mange hunde kan nytårsaften være et rent mareridt. Ja, faktisk bliver ca. hver tredje hund så påvirket af fyrværkeri og larm, at ejeren må gribe ind og hjælpe. Rådet fra eksperterne er klart: ”Lad ALDRIG din hund være alene hjemme til nytår”. Derfor må mange blive indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan både hund og ejer få en helt særlig start på 2018.

Clarion Hotel Copenhagen Airport har nemlig påtaget sig opgaven om at redde aftenen for vores firbenede venner og inviterer til nytårsaften i hundens tegn – fuld af forkælelse og fri for byens krudt og kugler.

Champagne og doggy bag
Under navnet ’Happy Dog’ ønsker Clarion Hotel skabe et rum, hvor man kan fejre årsskiftet i hundevenlige omgivelser. Som hundeejer kan du nyde champagnen med tanke om, at dit elskede dyr har det trygt og godt. Hotel og værelser er nemlig godt lydisoleret og placeret i lufthavnen, hvor fyrværkeri er begrænset.

Udover at nyde stilheden på værelset, hvor hundeskålen er installeret, kan man også slå sig sammen og fejre nytåret med hotellets andre hundegæster. Clarion Hotel byder desuden på en nytårsmenu, og mens champagnen poppes, kan din hund mosle rundt med legetøj fra en doggy bag.

En populær aften for hund og ejer
Happy Dog er allerede et hit på lufthavnshotellet Clarion Arlanda i Sverige, hvor over 370 hunde i 2016 logrede sig ind i det nye år med sin ejer. Hotellet er også i år fuldt booket nytårsaften og ventelisten lang. Kæledyr har faktisk altid været velkomne hos Clarion, men til nytår er de også i centrum.

”Vores ambition er at skabe en magisk oplevelse for alle vores gæster, og det er uanset om de går på to eller fire ben. Idéen med Happy Dog har overskredet alle vores forventninger, og særligt på sociale medier kan vi se succesen med et hav af sjove og festlige billeder fra glade hundeejere. Det er første gang, vi lancerer Happy Dog i Danmark, og vi håber, at det vil være et fristende tilbud for mange danske hundeejere,” siger Miri Sumiq, hoteldirektør, Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Clarions lufthavnshoteller i Bergen, Stavanger og Helsinki tilbyder også Happy Dog nytårsaften.

Copyright Ridehesten.com
Foto: presse

Happy Dog - langt fra hundedyrt
Happy Dog-pakken inkluderer: Overnatning for 2 pers. og 1 kæledyr d. 31/12-1/1 m. morgenmad og doggy bag. Priser fra 1795 DKK. Mulighed for tilkøb af nytårsmenu til 595 DKK pr. person. 

Læs mere her. 

Info

Kontakt for mere information
Presseansvarlig hos Primetime: Trine Bruus Helbo, +45 61703686 / tbh@primetime.dk
Marketing Manager hos Clarion Copenhagen Airport: Charlotte Harder, +45 32 501 501 / charlotte.harder@choice.dk

Om Clarion Hotel
Clarion Hotel er indbegrebet af levende mødepladser, centralt beliggende konference-, event- og forretningshotel, drevet af passion. Syv år i træk er Clarion Hotel blevet kåret som Sveriges bedste forretningshotel af Grand Travel Award. En pris, som gives af 1200 rejseagenter. Clarion Hotel tilhører hotelkoncernen Nordic Choice Hotels. Clarion Copenhagen Airport åbnede i Danmark 1/4-2017.

Om Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels er et af Nordens største hotelkoncerner med 190 hoteller og 13.000 medarbejdere i Skandinavien og Baltikum. Selskabet markedsfører kæderne Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel samt 21 fritstående hoteller.

Petter Anker Stordalen (f. 1962) er en norsk hotelejer, ejendomsudvikler og investor. Han blev direktør for et storcenter i Trondheim som 24-årig og åbnede sit første hotel som 34-årig. I løbet af 10 år voksede det hotel til at blive en af Nordens førende hotelkoncerner under navnet Nordic Choice Hotels.

Læs også

Dyrenes Beskyttelse om fyrværkeri

20-03-2024 14:13, af Anne Cecilie Sohl

Affyring af fyrværkeri over mange uger har store konsekvenser for både kæledyr, landbrugsdyr, og dyr i naturen. Derudover er det en stor belastning for miljøet, som sagtens kunne undgås. Dyrenes Beskyttelse mener, at omfanget af fyrværkeri bør indskrænkes markant, særligt for private.

DKK: hjælp din hund sikkert igennem nytåret

31-12-2023 12:53, af Anne Cecilie Sohl

Hunde og fyrværkeri er en dårlig kombination, og hvert år bliver mange tusinde hunde skræmt af fyrværkeriet. Dansk Kennel Klub giver her nogle gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe hundene igennem nytårsaften.

Er din hund urolig til nytår?

25-12-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Mange hunde bryder sig ikke om nytårsfyrværkeri, da de store brag og lysglimt kan være overvældende. Og hvis de først er blevet bange, bliver det ikke nemmere året efter.

Har du en god nyhed eller historie?

16-01-2024 10:51, af Anne Cecilie Sohl

Hos Hunden.dk bringer vi både store, små, sjove eller bevægende historier. Det kan f.eks. være om træning, adfærd, arrangementer, udstillinger, oplevelser eller sundhed - alt sammen i relation til vores elskede hunde. 

Dyreværnet støtter begrænset brug af fyrværkeri

12-10-2023 10:44, af Anne Cecilie Sohl

Regeringen er kommet med et lovforslag om begrænsning for brugen af fyrværkeri. Hos Dyreværnet jubler de, da man på tætteste hold har oplevet den frygt dyrene har, når der bliver affyret fyrværkeri flere måneder i træk.

Sådan forebygger du nytårsangst med korrekt hundetræning

17-11-2017 08:20, af Ceva Animal Health A/S

Giv din hund indflydelse på sin egen træning, så den får øget selvtillid og bliver mere robust. Træning gør det lettere for hunden at håndtere nytårsaften og den stressede afslutning på kalenderåret, siger ekspert

Guide: Sådan støtter og hjælper du din hund i fyrværkerisæsonen del 2 af 3

14-12-2021 08:47, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Her får du afsnit to i serien om nytår fra Tanja Benn, Lea Nor og Christina Berantzino fra hundetv.dk og Just Be Dog. Denne gang om myter

Godt nytår

31-12-2022 10:56, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så siger vi farvel til 2022 og goddag til 2023

Glædelig jul fra alle os til alle jer

24-12-2017 09:00, af Marie Helene Rigård Rohleder

Vi ønsker alle vores læsere en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi giver her et tilbageblik på året, der er gået med en masse flotte billeder af vores skønne firbenede venner

Hvordan hjælper du hunden i disse dage

27-12-2021 11:19, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Fra i dag er det lovligt at fyre fyrværkeri af. Hvad er dit bedste råd til at hjælpe hunden

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.