Eksklusivt kursus for hundepassere

12-10-2017 15:57, af Marie Helene Rigård Rohleder

Dogley og Dansk Kennel Klub afholder et fagligt kursus for hundepassere med undervisning af en af Danmarks dygtigste instruktører. Kurset vil forberede dig på mange af de situationer, der kan opstå, når du passer fremmede hunde og dermed ruste dig bedre til ansvaret som hundepasser

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

En hel aften med fordybelse i hundens adfærd, leg, fodring, beløning og håndtering af uventede situationer og sygdom hos hunden. Det er på programmet på Dogleys og DKK’s eksklusive kursus for hundepassere. Adfærdskonsulent og erfaren hundeinstruktør Lise Lotte Christensen vil stå for undervisningen på kurset. Hun er uddannet hundeinstruktør i USA og arbejder blandt andet med træning af servicehunde i Danmark.

Bliv en endnu bedre hundepasser og få flere bookinger
På kurset har du rig mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre hundepassere, og hver kursusdeltager får et omfattende kursusmateriale med hjem med gode råd, eksempler og løsninger på diverse udfordringer, som du kan opleve som hundepasser.

Derudover får du adgang til at bruge kursuslogoet på din profil hos Dogley. Logoet viser hundeejere, at du tager ansvaret som hundepasser alvorligt, og at du ønsker at dygtiggøre dig. Med dette kvalitetsstempel vil du med stor sandsynlighed få flere henvendelser og bookinger.

Den faglige undervisning
Adfærdskonsulent og hundeinstruktør Lise Lotte Christensen vil i sin undervisning blandt andet gå i dybden med hundens adfærd, generel viden om forskellige hundetyper, hundesprog, sikkerhed, førstehjælp, og råd til hvad man gør, hvis hunden eksempelvis bliver syg eller løber væk. Hun vil komme omkring emner som hunde med særlige behov, hundens hjemmevaner og forskellige hilse situationer mellem hundene. Et fagligt kursus for dig, som vil blive en endnu bedre hundepasser. 

Læs mere og tilmeld dig her

Info

Kurset afholdes i henholdsvis København torsdag d. 26. oktober kl. 16.30 - 21.00 hos DKK, Parkvej 1 i Solrød.
Sidste tilmelding 20. oktober.
Pris pr. deltager er 395 kr. Prisen omfatter kursusmateriale du kan tage med hjem, samt kaffe/te og en sandwich i pausen.

Læs også

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.

Billeder fra Fredericia online

16-02-2024 19:59, af Anne Cecilie Sohl

Så er billederne fra udstillingen i Fredericia kommet på hjemmesiden.

Sværvægter tog titlen som årets første BIS

11-02-2024 16:27, af Anne Cecilie Sohl

Årets første udstilling har nået sin ende og i år var det newfoundlænderen, Auroranewf's Caress From Norway, der rundede weekenden af med sejren som årets første BIS. 

BLOG: Historien om det første kuld - Fødslen

30-12-2020 09:50, af Elisabeth Schrøder

Dagene gik, og vi kunne se frem til at holde en lidt anderledes jul med Sansa sat til at have termin juleaftensdag. Selvom vizslaen normalt er en race, hvor fødselskomplikationer er sjældne, og jeg både havde været på kursus og læst tykke bøger og artikler om hundefødsler, ville jeg alligevel gerne have assistance fra en erfaren “hundejordemoder” til den forestående fødsel

Få ledige pladser på "Do As I Do"-kursus

13-08-2015 11:27, af Tine Luther
Ophavskvinden til Do As I Do-træningsmetoden, Claudia Fugazza, holder kursus på Fuglsøcentret den 22. og 23. august. Der er få ledige pladser

Få din hund passet privat gennem Dogley

02-06-2019 11:30, af Marie Helene Rigård Rohleder

Dogley er Airbnb for hunde, hvor godkendte hundepassere fra hele landet tilbyder privat hundepasning af din hund med fokus på tryghed og kvalitet

Drømmejob: hunde, mad og god løn

01-11-2018 07:48, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I USA kan man få arbejde som hundepasser på en restaurant. Jobbet giver 650 kroner i timen

Kursus: Gør, som jeg gør!

08-03-2014 08:20, af Tine Luther
Kursus med Claudia Fugazza med fokus på en ny træningsmetode baseret på social indlæring.

Opnå flow sammen med din hund

08-07-2020 08:16, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Fokus & mentaltræner Iben Marianne Krarup Pedersen fra MindDog kommer her med sit personlige bud på hvordan du også kan opnå flow sammen med din hund

Foredrag om arvelige hudlidelser

15-04-2012 08:10, af Tine Luther
Arvelige lidelser som allergi og hårsækmide-infektion er blandt de mest almindelige hudsygdomme hos hunde. Onsdag den 9. maj holder Lene Boysen kursus for hundeejere, der vil lære mere om arvelige sygdomme i særlig grad om, hvordan disse behandles og håndteres på sigt.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.