DKK: Det handler om synlighed

10-03-2018 14:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Blandt enorme mængder af boder med hesteudstyr ved hingstekåringen i Herning finder man også Dansk Kennel Klub, som er her for at vise sig frem og få viden med tilbage til Solrød

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lørdag er temperaturen i Hernings messehaller steget betragteligt. Det er tydeligt, at weekenden har fæstnet sit greb i familien Danmark og der er tid til at aflægge hingstekåringen i Herning et besøg. Udover ridebaner og stalde med den ene mere imponerende hest efter den anden, er der også haller, hvor man kan investere sine surt optjente penge i alt fra hestesolarier til sadeltasker og ridehjelme.

Midt i alt dette virvar af hestevarer, finder man i hal J2´s ene hjørne Dansk Kennel Klub, som blandt andet er repræsenteret af Munthe Bium.

– Vi har fundet ud af, at der er en del hundefolk, der også har hest. Derfor giver det rigtig god mening, at vi viser flaget til et arrangement som dette, fortæller hun.

Munthe Bium, der til daglig arbejder som digital kommunikationsmedarbejder i DKK, har da også oplevet en stor interesse fra gæsterne i messehallerne.

– Vi har fået rigtig mange gode spørgsmål. Mange spørger om, hvilken hunderace, der passer til dem, når de også har hest. Andre spørger, hvordan man gør, når man gerne vil have hundehvalpe, og så er der faktisk en del, der har en hund med en anden stambog, som gerne vil flytte hunden over til os, lyder det fra Munthe Bium.

Ikke målbart
Mens gæsterne bliver klogere på de spørgsmål, de har til hundeverdenen, bliver DKK’s udsendte også klogere.

– Jeg lærer en helt masse, som jeg kan tage med tilbage. Her møder vi jo en lidt anden del af hundeverdenen, end vi gør til dagligt, og det er super fedt, siger hun.

Netop det at møde gæsterne i øjenhøjde er vigtigt for Munthe Bium og DKK. For det handler jo også om at øge kendskabet til klubben.

– Det er jo bare rigtig vigtigt, at vi hele tiden gør opmærksom på, hvem vi er og hvad vi står for. Jeg tror, vi får rigtig meget goodwill ud af at stå her og svare på alle de spørgsmål, folk måtte have, siger hun, inden en mindre klump af mennesker gør holdt foran boden, og får et gratis eksemplar af HUNDEN og en hundeplakat.

En af dem køber også et håndklæde og to bøger, inden gruppen drager videre mod nye erobringer.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

– Vi sælger ikke helt vildt meget, men bøgerne og skærmen med vores hjemmeside får folk til at stoppe op og kigge. Det udnytter jeg til at få en snak med dem. Den snak er ekstrem værdifuld for klubben, selvom jeg er klar over, at vi nok ikke kan måle gevinsten af at være afsted i disse dage, siger hun.   

 

Læs også

Verdensberømt hund i Danmark

04-03-2024 10:42, af Anne Cecilie Sohl

Selvom fokus er på hestene ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, er der også noget at se for hunde-enetusiasten. Showudvalget i Dansk Varmblod har arbejdet benhårdt for at sammensætte et smukt, bevægende og imponerende gallashow med en god blanding af danske og udenlandske ryttere samt artister.

Mynder gav den gas i Herning

08-03-2020 10:03, af Pernille Junie Pedersen

Vi har modtaget dette fantastiske skriv fra en begejstret myndeejer. Nyd det 

Hingstekåring fortsætter

06-03-2020 14:39, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Har du planer om at tage til Hingstekåring i Herning, så får Statsministerens opfordring til at aflyse arrangementer med flere end 1000 deltagere ingen konsekvenser for afviklingen

Norge: 8 nye tilfælde i weekenden

16-09-2019 14:59, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Med weekendens nye tilfælde er det samlede antal af syge hunde i Norge oppe på 102. DKK afventer vurdering fra Norge

DKK Kreds 1 inviterer til Aktivitetsdag

27-03-2011 09:19, af Anne Kristine Tollestrup
Dansk Kennel Klub’s kreds 1, inviterer til aktivitetsdag i Ørestaden den 2. april.

To champions på én dag

20-08-2017 14:42, af Anne Ekenberg

Det blev en rigtig god dag for Susanne og Roine Lindberg fra Finland, som udstillede deres to pyrenæiske mastiffer.

Spændingen stiger i Fredericia

11-02-2024 16:11, af Anne Cecilie Sohl

Årets anden udstillingsdag er i gang, og før vi kan udråbe årets første BIS, har flere tusinde hunde konkurreret om at komme med i Store Ring dagen igennem. 

Så er billederne fra Vejen online!

23-05-2017 14:52, af Kristine Ulsøe Olsen

Så har vi fået lagt alle billederne fra årets tredje internationale DKK-udstilling online – og det blev ikke til så lidt.Du kan downloade de digitale billeder direkte fra hjemmesiden. Priser fra kr. 99,-

1. maj sætter DKK fokus på at tage hensyn

25-04-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Farum Sogn og Dansk Kennel Klub sætter fokus på hundeejere og deres hundes ageren i naturen

Børnehavebørn skabte hundejul hos DKK

27-11-2018 15:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det var festligt, da børnene fra Egebo Børnehave kom forbi DKK for at pynte op til jul med hjemmelavet julepynt af den fineste slags

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.