Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Fredag 26. maj
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

06-01-2012 22:40:51
Billstrøm
Dele hund

Ved ikke om det er det rigtige sted jeg skriver, men jeg håber på en hjælpende og kærlig hånd.

Jeg søger en dejlig og kærlig familie/enlig, som kunne tænke sig at være aktiv omkring en dele hund.

Jeg har 2 chihuahua, Signe og Robert, som er mit et og alt. De er begge meget glade og elsker at komme ud og gå tur, lege og lære nye ting.

Jeg er desværre gået hen og blevet syg og har ikke altid det store overskud til mine basser, som jeg gerne vil.

Det kunne være rart hvis der var en venlig sjæl eller flere, som kunne tænke sig at få en ven for livet.

Signe kan med andre tæver, når de har set hinanden an, derfor vil det være godt, hvis du ønsker en dejlig legekammerat til din tæve. Derimod er hun bange for større hund, tror det ligger til grund for, at hun blve overfaldet som hvalp af en større hund.

Signe er en lille vagthund og kan til tider godt gø meget, hvis hun har udsyn til vej og gade. Robert gør derimod næsten ikke, når man har ham for sig selv selvom han har udsigt til det hele:)
Derimod er Signe en glad hund, som elsker at lege med sit legetøj, og er til tider utættelig:) Hun elsker at blive nusset på maven og kysse på hænder og ansigt.
Når man først er blevet accepteret af Signe, så har man en ven for livet, og hun fortæller dagligt, hvor meget hun elsker en. Det gør hun ved at springe op til en og slikke en i ansigtet, så man ikke kan lade hver med at grin:) Så hvis du på forhånd ved, at du ikke kan acceptere det, så er Signe nok ikke noget for dig.
Robert elsker selvfølgelig også leg, men han har ikke det store behov, som signe har. Robert vil heller have en god lille legekammerat som han kan tumle med.
Signe er sobel med en sort snude og lange hår bag ørene. Hun fik som hvalp brækket halen, så hun i dag har et knæk på den. Ikke noget som genere hende eller man ligger mærke til, kun hvis hun slapper af i halen.
Derudover elsker Signe og Robert at være en del af familien, at komme med, når man skal rundt omkring, de elsker at køre bil og jeg er sikker på de vil elske at komme ud og cykle.

Robert er black and tan, langhåret, en stor dreng af en chihuahua, men han har et dejligt sind.

Han har hele sit liv har gået sammen med vores tæve, som kan være dominerende, så er han er lidt usikker når hun ikke er ved ham.. Det er ikke noget der får betydning, men det kan være der går lidt inden han falder helt til hos jer.. Han er en meget glad hund, som vil gøre alt for sin familie :)

Skriv til mig herinde eller send mig en mail på camilla.egebro@billstrom.dk, hvis du/i kunne tænke jer at få en hund eller  2 ind i jeres/dit liv.


1
Du skal være logget ind for at kunne skrive indlæg.
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2017