Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Søndag 24. maj
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
Venlige damer

Undersøgelse viser, at tæver er mest venlige.

Læs mere

Tilføjet: 16. maj 2015, 09:17
Af: Tine Luther
Dom faldet i vanrøgtsag

Aktuelt Dommen i Haslev–sagen med over 60 vanrøgtede hunde blev lukket med bøde på 25.000 kr. og frakendelse af retten til at have hunde i forbindelse med erhvervsbeskæftigelse.

Læs mere

Tilføjet: 13. maj 2015, 10:24
Af: Tine Luther
Få gratis online hvalpekursus

Træning Få et gratis online hvalpetræningskursus fra DogCoach når du tegner en hvalpeforsikring hos Dyrekassen Danmark.

Læs mere

Tilføjet: 11. maj 2015, 13:48
Af: Tine Luther
Den store hundesag på Sjælland

Mandag aften blev 90 hunde fjernet fra en opdrætter på Sydsjælland og anbragt på dyreinternater. Hjælpen er siden strømmet ind fra velvillige hundevenner - men der er stadig masser at tage fat på.

Læs mere

Tilføjet: 06. maj 2015, 10:45
Af: Tine Luther
Hver anden hvalp kommer til skade - Sådan gør du hjemmet klar til din nye hvalp

Dyrlæge/Sundhed En hvalp kommer nemt galt af sted. Nye hundeejere kan med små ændringer i hjemmet undgå de værste ulykker. Selvom hvalpe har et blødt skelet, hører knoglebrud til de mest almindelige skader, når hvalpen er yngre end et år. Nysgerrige hvalpe kan også nemt få spist objekter, der ikke egner sig til deres sarte mave. Her er lidt gode råd fra Agria Dyreforsikring til, hvordan du kan forebygge skader.

Læs mere

Tilføjet: 05. maj 2015, 10:28
Af: Tine Luther
Underskriftindsamling: Stop hundedrab i Europa

World Animal Protection samler underskrifter ind for at stoppe grusomme hundedrab. Underskrivere får et gratis hundetegn for at vise, at de støtter herreløse hunde i Europa.

Læs mere

Tilføjet: 04. maj 2015, 08:52
Af: Tine Luther
Allerede nu bliver der varmt i bilen

Fagligt Selvom det er tidligt på året, har solen godt nok fat til, at der lynhurtigt bliver meget varmt i bilen – husk det når hunden opholder sig i bilen!

Læs mere

Tilføjet: 02. maj 2015, 08:28
Af: Tine Luther
Konkurrere i hundetrimning

Kom og bliv klogere på pels, når eliten blandt hundefrisører fra hele verden bliver samlet i København fra 2.-3. maj 2015 for at konkurrere i hundetrimning ved Scandinavian Grooming Competition. Der vil også være forskellige stande med professionelle hundeprodukter.

Læs mere

Tilføjet: 30. april 2015, 12:54
Af: Tine Luther
Gammel kending slog til igen

Udstilling Bullmastiffen Librrani's High Performance Alonso sejrede ved søndagens internationale udstilling i Roskilde.

Læs mere

Tilføjet: 27. april 2015, 08:26
Af: Tine Luther
Afghansk mynde sejrede i Roskilde

Udstilling Vinderen af dagens internationale DKK–udstilling blev den danskopdrættede afghaner Abica's Firefly.

Læs mere

Tilføjet: 25. april 2015, 19:06
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2015