Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Torsdag 08. oktober
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
Hund redder katte fra at blive kasseret

Aktuelt Tre katte var blevet kasseret i en papkasse, hvor de ville have været døde, hvis det ikke havde været for hunden, Vader. Men som bekendt har katte ni liv, og Vader fandt kattene ved et tilfælde.

Læs mere

Tilføjet: I går, kl. 10:43
Af: Tine Luther
Finanslov gør dyrehospitaler lukningstruede

SPAREKNIV Københavns Universitet er tvunget ud i besparelser, der risikerer at lukke landets dyrehospitaler. Hospitalerne bruges til at uddanne kommende dyrlæger og har stor betydning for dyrevelfærd, udvikling af nye lægemidler, fødevaresikkerhed og dansk landbrugseksport.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 12:34
Af: Tine Luther
Er din hund hele Danmarks dyrehelt?

Aktuelt Sammen med førende dyreorganisationer i Danmark og skuespiller Silas Holst går Agria Dyreforsikring de næste uger på jagt efter hele Danmarks dyrehelt.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 09:11
Af: Tine Luther
Køb hund med tryghed og garanti: Danskerne skal klædes bedre på til hundekøb

Aktuelt Det er nemt at købe hund, og danskerne kan købe hund lige hvor og når, de ønsker det. Alle hvalpe er nuttede, men hvordan finder du den, der matcher dig? Hvert år registreres 60.000 nye hunde - og hvert år aflives flere tusinde hunde, fordi deres ejer ikke magter hunden. Den udvikling vil Dansk Kennel Klub sætte en stopper for. Derfor lancerer vi en ny portal, der skal sikre bedre rådgivning, tryghed og garanti i købsprocessen, så hund og ejer kan få et godt og langt liv sammen.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 12:19
Af: Tine Luther
Svindler krævede løsepenge for hund

Linda Boesen fra Femø mistede sin hund for en uge siden. Hun var taget på ridetur, og da hun kom tilbage var den ene af hendes hunde væk.

Læs mere

Tilføjet: Søndag, kl. 12:15
Af: Tine Luther
Få din seniorhund undersøgt gratis

Dyrlæge/Sundhed Måske går din ældre hund rundt med en sygdom, som du endnu ikke har opdaget.

Læs mere

Tilføjet: Lørdag, kl. 13:18
Af: Tine Luther
Hund skal hjælpe med at finde truede mus

Hunde på job Der er stort set ingen grænser for, hvad sporhunde kan trænes til at finde. I Storbritannien trænes en hund p.t. til at finde landets mindste gnaver, høstmusen.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 09:04
Af: Tine Luther
Fra i morgen må hunden løbe løs på standen

Sig nærmer vintersæsonen, og det betyder, at hunde igen må løbe frit ved de danske strande.

Læs mere

Tilføjet: 30. september 2015, 14:29
Af: Tine Luther
Hundesurfing i Californien

Aktuelt Hvert år er der hundesurfing i Californien til stor moro.

Læs mere

Tilføjet: 29. september 2015, 12:46
Af: Tine Luther
Lille hund sætter tung bil til søs

Aktuelt I lørdags var en mand ude at bade med sine venner, da han pludselig så sin bil i søen. Det var hans lille yorkshire terrier, der var skyld i miseren.

Læs mere

Tilføjet: 28. september 2015, 14:04
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2015