Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Lørdag 06. februar
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
I’m someone – not ”something”

Aktuelt Se den franske video, som giver stof til eftertanke omkring forholdet hund/menneske.

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 11:38
Af: Tine Luther
Hjerteformet Valentins-foder

Foder/godbidder Valentinsdag er kæledyrenes dag. Glem chokoladen og de røde roser. Valentinsgaven er i år med kylling og lakseolie, og den er til danskernes bedste ven på fire ben.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 12:54
Af: Tine Luther
HUNDEN TV: Spørg Dyrlægen/HUNDE, DER LUGTER

WEB-TV Hunden.dk har stillet dyrlægerne Torben Lindbjerg og Line Diemer fra FAMILIEDYRLÆGERNE en række spørgsmål angående hundens daglige pasning og pleje - følg med i serien og få svar. Her handler det om hunde, der lugter.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 14:30
Af: Tine Luther
Redaktør søges til HUNDEN

Aktuelt Wiegaarden søger en redaktør til Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.

Læs mere

Tilføjet: 29. januar 2016, 15:26
Af: Tine Luther
Smuglerhunde aflivet af svensk toldvæsen

Aktuelt Svenske toldere stoppede i tirsdags en bil med ikke mindre end 26 hunde i forskellig alder.

Læs mere

Tilføjet: 29. januar 2016, 09:19
Af: Tine Luther
Hund stak af – og deltog i halvmarathon

Aktuelt En blodhund fra Alabama, USA, stak af fra sin ejers have og fulgte deltagerne hele vejen gennem et halvmarathon.

Læs mere

Tilføjet: 27. januar 2016, 10:47
Af: Tine Luther
Påkørt hund fandt hjem

Aktuelt I sidste uge blev en hund påkørt af en bil og forsvandt. Næsten to døgn senere blev den ulykkelige ejer glædeligt overrasket.

Læs mere

Tilføjet: 22. januar 2016, 11:36
Af: Tine Luther
Gratis slanketjek af din hund

Dyrlæge/Sundhed Er du i tvivl om, hvorvidt din hund er for tyk? I januar og februar kan du få et gratis slanketjek hos en række dyrlæger.

Læs mere

Tilføjet: 20. januar 2016, 12:20
Af: Tine Luther
Sne og kulde: Sådan får du bedst din hund gennem vinteren

Dyrlæge/Sundhed Vinteren har for alvor ramt Danmark. Og selvom de fleste hunde synes, at det hvide drys på græs og veje er sjovt, så skal du alligevel tage et par forholdsregler, når du skal lufte din firbenede ven i det kolde vejr. Agria Dyreforsikring giver dig her de fem bedste råd til, hvordan du uden besvær kan hygge dig i kulden med din hund.

Læs mere

Tilføjet: 19. januar 2016, 09:42
Af: Tine Luther
HUNDEN TV: Spørg Dyrlægen/PLEJE AF HUNDENS ØRER

WEB-TV Hunden.dk har stillet dyrlægerne Torben Lindbjerg og Line Diemer fra FAMILIEDYRLÆGERNE en række spørgsmål angående hundens daglige pasning og pleje - følg med i serien og få svar. Her handler det om pleje af hundens ører.

Læs mere

Tilføjet: 18. januar 2016, 09:37
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2016