Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Onsdag 29. juni
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
Lucy blev reddet fra voldelig ejer

Det endte lykkeligt for den unge pitbull Lucy. Aktivister påstod overfor ejeren, at hun var død – nu er hun reddet i sikkerhed og har fået behandling for sine skader.

Læs mere

Tilføjet: I går, kl. 15:14
Af: Kasper Larsson
Festivalgæster tisser efter internathunde

Roskildefestivalen er i gang, og festlighederne er for alvor begyndt at tage fart. Men i takt med at promillerne stiger, så falder dømmekraften og fornuften for nogle gæster. Det er blandt andet gået ud over nogle af hundene, der er placeret på et nærliggende internat.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 10:36
Af: Kasper Larsson
Et klamt mysterium!

Du kender det garanteret – du er ude og gå med hunden. Da I kommer hjem, breder der sig en uforklarlig dunst. Efter lang tids søgen falder mistanken på hunden – og ganske rigtigt: Hundens ånde er ikke til at tage fejl af – der har været høm-høm på menuen.

Læs mere

Tilføjet: Søndag, kl. 15:00
Af: Kasper Larsson
Et glimt af håb til Yulin hundekødsfestival

Den kinesiske hundekødsfestival er garant for forfærdelige grusomheder mod hunde, der i stor stil må lade livet for at stille de besøgendes sult. Men heldigvis findes der mennesker, der gør en forskel for de mange hunde.

Læs mere

Tilføjet: Lørdag, kl. 12:00
Af: Kasper Larsson
Brexit fænomen – hunde ved stemmesteder

Stemmerne er talt op, og det ser ud til, at Storbritannien forlader det europæiske fællesskab. Men midt i politiske debatter og stemmeræs stjal engelske hunde rampelyset på de sociale medier.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 12:46
Af: Kasper Larsson
Følg World Dog Show 2016 live

World Dog Show 2016 sender live fra Moskva, Rusland. Over 300 forskellige racer fra 40 forskellige nationer er repræsenteret ved festlighederne

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 09:17
Af: Kasper Larsson
Dyrehospital hjælper socialt udsatte og deres hunde

Lokale i Randers mødtes den 12. juni for at gå en tur med deres hunde og i samme ombæring samle penge ind til socialt udsatte og deres kæledyr

Læs mere

Tilføjet: onsdag 22. juni 2016, kl. 13:10
Af: Kasper Larsson
Yulin hundekødsfestival 2016 starter i dag

Hvert år lider over 10.000 hunde en grusom skæbne ved den kinesiske hundekødsfestival i Yulin. Festivalen fejrer sommersolhvervet, og ifølge gammel kinesiske tro beskytter indtagelsen af hundekød mod varmen i sommermånederne.

Læs mere

Tilføjet: 21. juni 2016, 10:10
Af: Kasper Larsson
Besøg på Bakken

I lørdags var der fint besøg på Bakken. Specialklubben for glathåret foxterrier havde samlet tropperne og taget til ”Korsbæk”. I alt havde 18 hunde plus ejere taget turen til Matadorbyen.

Læs mere

Tilføjet: 20. juni 2016, 15:12
Af: Kasper Larsson
Terapihunde lander i Orlando

Søndag morgen blev Orlando ramt af det værste masseskyderi i USA’s historie, hvor 50 mennesker på natklubben Pulse blev dræbt. Mandag ankom hjælpen i form af 12 hunde. Deres job: at trøste de pårørende.

Læs mere

Tilføjet: 18. juni 2016, 14:00
Af: Kasper Larsson
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2016