Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Søndag 21. december
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
Hund løber på kunstige ben

Aktuelt En hund, der blev født med deforme forben, har fået et helt nyt liv takket være benproteser i stil med dem, professionelle, benamputerede løbere anvender.

Læs mere

Tilføjet: I går, kl. 14:56
Af: Tine Luther
Danskernes kæledyr bliver også tykke i julen

BJØRNETJENSTE: Danskerne elsker at forkæle deres hund eller kat med godbidder i julen. Men i virkeligheden kan andebryst i foderskålen blive startskuddet til overvægt, gigt og gangbesvær.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 17:11
Af: Tine Luther
TV–køkken for hundeejere

Undgå den fede julemad til hunden, men bag i stedet sjove og sunde hundekiks og lækre træningsgodbidder! Se eksempel på opskrift i denne nyhed - og få yderligere inspiration på TV2 Frihuset i aften!

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 08:12
Af: Tine Luther
Affenpinscher vandt Eukanuba World Challenge

Udstilling Dansk Kennel Klubs formand Jørgen Hindse dømte Best in Show ved EWC. Som vinder satte han affenpinscheren Tricky Ricky From Yarrow-Hi Tech fra Indonesien.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 09:54
Af: Tine Luther
Stjal en pakke med – hundelort!

Aktuelt Et kæreste par tog hævn over pakketyv og gav ham en stinkende overraskelse.

Læs mere

Tilføjet: 13. december 2014, 11:12
Af: Tine Luther
Live streaming fra Stockholm Hundmässa 2014

Udstilling Flere end 7.000 hunde samles ved en af Europas største internationale hundeudstillinger den kommende weekend i Stockholm. Kig med via live streamingen.

Læs mere

Tilføjet: 12. december 2014, 09:55
Af: Tine Luther
Følg Eukanuba World Challenge live

Udstilling Lørdag den 13. december mødes tophunde fra fem kontinenter for at dyste ved Eukanuba World Challenge. Udstillingen live streames, så du kan følge med fra din egen sofa. Streamingen dækker også The Amsterdam Winner Show.

Læs mere

Tilføjet: 12. december 2014, 09:12
Af: Tine Luther
Lise Lotte viser julegaveideer til hunde og hundeejere på tv

Aktuelt DKK's adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen, giver nogle bud på julegaveidéer i aften kl. 20.30 i Tv2 Frihuset.

Læs mere

Tilføjet: 11. december 2014, 11:28
Af: Tine Luther
Labrador har fundet 550 kræfttilfælde

Hunde på job En engelsk labrador er blevet hædret med Blå Kors Medaljen for med sine mange cancerfund at have reddet masser af mennesker.

Læs mere

Tilføjet: 10. december 2014, 13:35
Af: Tine Luther
Labrador er køleskabstyv

Aktuelt Se videoen af en labrador, der har fundet ud af at åbne familiens køleskab og fryser for at tage for sig af retterne.

Læs mere

Tilføjet: 09. december 2014, 13:14
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2014