Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Tirsdag 26. juli
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
Tortureret egyptisk hund har endelig fundet et hjem

Nogle gange kan man ikke tro sine egne øjne, eller de historier der verden over bliver fortalt om dyremishandling. Ikke desto mindre, og desværre, er de alt for ofte sande. Dette er også tilfældet med hunden Anubis, der mangler det meste af sin snude. Han har nu endelig fundet et hjem.

Læs mere

Tilføjet: Lørdag, kl. 17:30
Af: Kasper Larsson
Hunde kan også blive solskoldede

Sommeren er nu for alvor ved at få fat med høje varmegrader og soltimer på den gode side af to om dagen – ja, det er dansk sommer når det er bedst. Derfor skal man huske de gode sol-råd: Bliv ude af solen fra kl. 12-16 og brug solcreme. Det gælder også vores pelsbærende venner, for de kan også blive solbrændt.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 10:34
Af: Kasper Larsson
Halsbånd eller sele? Hvad er det rigtige for din hund?

Der findes et hav af diverse halsbånd og seler, der alle reklamerer med at være det bedste for netop din hund. Nogle hundeejere mener, at det er sværere at styre hunden med sele, mens andre siger, at hundene får ondt i nakken af at bruge halsbånd. Men hvad skal man overveje, når man træffer sit valg?

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 14:11
Af: Kasper Larsson
Efterlysning: Hvem har set Yssa?

Yssa, en beagle på fire år, er forsvundet i byen Tim i Vestjylland nær Ringkøbing

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 13:52
Af: Kasper Larsson
Spansk politi redder hund fra stegende varm bil

Videoen nedenfor viser, at det var sidste udkald for den stakkels hund, der på en varm sommerdag var låst inde i ejerens bil. Heldigvis er betjentene ikke i tvivl, ruden skal smadres og hunden skal reddes ud.

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 09:05
Af: Kasper Larsson
Ondt i ryggen hos hunde

Lige som os mennesker kan de firbenede få ondt i ryggen – og det kan have mange forskellige årsager. Hunden kan både få diskusprolaps og muskelskader, men sygdomme som spondylose og degenerativ lumbosakral stenose kan også være roden til problemet.

Læs mere

Tilføjet: tirsdag 19. juli 2016, kl. 09:32
Af: Kasper Larsson
Ny nordisk certifikatudstilling fra 2018

I samarbejde med de nordiske kennelklubber arbejder Dansk Kennel Klub på en ny type udstilling med såkaldt nordisk status. De første nordiske certifikatudstillinger planlægges til afholdelse i år 2018

Læs mere

Tilføjet: tirsdag 19. juli 2016, kl. 09:09
Af: Kasper Larsson
Sådan klipper du kløer på din hund

I dag trænger langt de fleste hunde til at få studset spidserne – altså kløerne. Herunder kan du lære, hvordan du klipper hunds kløer, uden den lider overlast.

Læs mere

Tilføjet: 18. juli 2016, 15:49
Af: Kasper Larsson
Hund ydede det ultimative offer for sin familie

En dobermann i landsbyen Sebekapur, Indien stoppede fire giftige slangers indtrængen i familiens hus

Læs mere

Tilføjet: 18. juli 2016, 09:22
Af: Kasper Larsson
Om det sidste farvel

Hunden er menneskets bedste ven, og vi elsker dem herfra og til himlen. Det er enhver hundeejers største frygt, at skulle sige farvel. Derfor kommer her er syv ting, der er værd at vide om at miste

Læs mere

Tilføjet: 17. juli 2016, 13:00
Af: Kasper Larsson
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2016