Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Onsdag 24. august
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

KONKURRENCE: sidste chance for at vinde ”Dyrestemmer”

Konkurrencer I morgen, mandag, er det sidste dag, du har chance for at deltage i konkurrencen om Anette Røpkes nye bog "Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr".

Søndag 26. februar 2012, kl. 08:36, af Tine Luther

Svar på tre spørgsmål og vær med i konkurrencen om "Dyrestemmer". Vi sætter tre eksemplarer på højkant. Klik på linket under billedet til højre og deltag!

Om bogen
I "Dyrestemmer" deler Anette Røpke ud af sin mangeårige erfaring med og viden om og indsigt i, hvordan dyr kommunikerer.
Fra barndommen på Lolland, fåre- og hestefarme i Australien, ulveparker i USA og ikke mindst fra hendes egen klinik får vi sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives bedst og lever sammen på begge parters præmisser. Og hvordan mennesker opnår den empati, der skal til for at møde dyrene, hvor dyrene er.
Anette Røpke giver konkrete råd til valg af den rette dyrerelation og beskriver de grundlæggende årsager til, at vi mennesker føler os tiltrukket af de dyr, vi gør, og hvorfor vi vælger den art eller race, vi gør. Hun fortæller om dyrs og menneskers dagligdag sammen, om menneskers fejlfortolkninger af dyrs adfærd og instinkter, fundamentale følelser, adfærdstræning og udfordringer.
Men først og sidst er Dyrestemmer et unikt indblik i dyrenes adfærd, kommunikation og instinktive telepati. Når vi kender til dette, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og vi har taget de første skrift til en dybere forståelse og empati for dyrene iblandt os.

Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, på 256 sider. Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
For tredje gang i træk vælges hund til borgmester

Aktuelt Indbyggerne i en amerikansk by i staten Minnesota vælger for tredje gang i træk en hund som deres borgmester. Og det har givet pote, mener indbyggerne.

Læs mere

Tilføjet: I går, kl. 14:52
Af: Kasper Larsson
De mest uheldige hundenavne

Aktuelt At anskaffe sig en hund er en stor beslutning. Navngivningen af hunden er et vigtigt element, men nu er der endnu en grund til at tænke sig ekstra godt om, når hunden skal have et navn. Det kan nemlig blive en bekostelig affære at vælge forkert.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 15:32
Af: Kasper Larsson
Venteliste hos danske dyreinternater

Aktuelt Danske dyreinternater oplever et boom i indleverede hunde. Flere danskere fortryder nemlig købet af hund, men det skal ikke udelukkende ses som noget negativt, siger chefkonsulent hos Dyrenes Beskyttelse

Læs mere

Tilføjet: Søndag, kl. 20:00
Af: Kasper Larsson
Kan hunde lide af tvangsadfærd?

Dyrlæge/Sundhed Det korte svar er ja. Hvis din hund ofte gentager en speciel adfærd, lider den måske af tvangsadfærd. Selv om det er sjældent i hundeverdenen, så er det ikke umuligt for en hund at lide af den psykiske sygdom

Læs mere

Tilføjet: Lørdag, kl. 14:10
Af: Kasper Larsson
Sørgende hund opmuntres af and

Aktuelt Det lyder umiddelbart som en film fra Disney eller en H.C Andersen fortælling, men i dette tilfælde er virkeligheden akkurat lige så magisk som i eventyrene.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 11:13
Af: Kasper Larsson
Hundes sædkvalitet er gået i hundene

Dyrlæge/Sundhed Vores firbenede venners sædkvalitet er på kraftig retræte. Over de sidste 26 år er bevægelsesevnen for fem forskellige hunderacers sæd faldet med op imod 30 procent

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 15:54
Af: Kasper Larsson
Billederne fra DKK-udstillingen på Bornholm er online

Udstilling Nu kan du se og bestille billeder fra Dansk Kennel Klubs internationale udstilling på Solskinsøen!

Læs mere

Tilføjet: onsdag 17. august 2016, kl. 16:01
Af: Tine Luther
Hundenes Tel Aviv

Aktuelt Tel Aviv har exceptionelt mange hunde pr. indbygger – og byen gør meget for sine firbenede indbyggere.

Læs mere

Tilføjet: 16. august 2016, 14:15
Af: Tine Luther
Hjemløs hund vælger selv sin ejer

Aktuelt En hjemløs hund stjæler en stewardesses hjerte med sin stædighed. Over et halvt år venter hunden ude foran hotellet, hvor hun bor

Læs mere

Tilføjet: 15. august 2016, 09:50
Af: Kasper Larsson
Best in Show - Rønne

Udstilling Vi takker for en skøn weekend i Rønne!

Læs mere

Tilføjet: 14. august 2016, 19:25
Af: Tonya Bille Nielsen
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2016