Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Lørdag 29. november
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Dyrlægen gør status efter julen

Aktuelt På dyrehospitalet i Snertinge gør man status over julens travlhed.

Søndag 16. januar 2011, kl. 07:06, af Anne Kristine Tollestrup

Julen har været en travl tid for dyrlægerne i Snertige. Det har blandt andet været hunde med forstoppelse, der har tage meget af pladsen. Dyrlæge Finn Christensen udtaler til avisen ”Din by”, at problemet opstår, fordi folk gerne vil gøre noget ekstra for deres hunde i julen, og derved tit giver dem for meget at spise. Ofte ting som de slet ikke er vant til at få.

Gnaveben giver også problemer, fordi hundene får flere, end de er vant til, hvilket gør, at deres maver ikke kan følge med. Af og til oplever Finn Christensen at få hunde ind, der er så afkræftede pga. forstoppelse, at de indlægges med drop, indtil deres væskebalance er i orden.

Finn Christensen påpeger, at dyrlægerne ikke ser samme problem blandt katte som ved hundene, da kattene spiser, hvad de plejer. Han er dog også skeptisk over for gnaveben, som hundene får i julen. Hvis en hund bider klumpen i den ene ende af og forsøger at sluge det, kan det gå grueligt glat. Det kan ligefrem være livstruende, hvis man ikke kan få fisket benet op igen.

Selvom julen er en hyggelig tid, er det således vigtigt at holde igen med de mange ekstra ben og godbidder – derimod er en ekstra gåtur eller leg lige så god og meget sundere forkælelse af huden.

Kilde: dinby.dk

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com

Selvom man blot ønsker at forkæle sin hund i julen, kan for mange tyggeben gøre mere skade end gavn. (Modelfoto: Hunden.dk)

SENESTE NYHEDER
Studerende ved norsk universitet beroliges med hunde

Aktuelt Ved Universitetet i Nordland sætter man aktivt ind med tiltag, der skal gøre eksamenstiden lidt mindre stressende for de studerene. Et af tiltagene er brugen af to hunde ved navn Troll og Wilma.

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 13:35
Af: Tine Luther
Stop hundedrab i Europa

Aktuelt Flere end 31.000 har allerede leveret deres underskrift til underskriftindsamlingen ”Stop hundedrab i Europa”. Du kan også skrive under via link i denne nyhed.

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 10:02
Af: Tine Luther
Vi vil læse om hunde

Aktuelt I følge washingtonpost.com er der meget stor sandsynlighed for, at en artikel bliver citeret, hvis der optræder en hund i den.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 13:12
Af: Tine Luther
Svensk galning ringer hundeejere op

Aktuelt To familier, hvis hunde er forsvundet, er blevet ringet op af en mandsperson, som påstår, at han har gjort kål på hundene.

Læs mere

Tilføjet: lørdag 22. november 2014, kl. 15:03
Af: Tine Luther
Hund reddede sin ejer fra overgreb

Aktuelt I går aftes ved 20-tiden angreb en mand en kvinde. Han fik dog ikke held med sit forehavende, da kvindens hund gik til modangreb

Læs mere

Tilføjet: 21. november 2014, 15:34
Af: Tine Luther
Politihund fangede mistænkt efter 10 km’s eftersættelse

Hunde på job En dygtig tjenestehund fulgte sporet af en formodet indbrudstyv i mørke hele 10 kilometer, hvorefter manden blev pågrebet.

Læs mere

Tilføjet: 20. november 2014, 10:09
Af: Tine Luther
Vildhund i Aalborg Zoo har fået hvalpe

Aktuelt Den afrikanske vildhunds genpulje kan forhåbentlig udvides via det nyfødte hvalpekuld i Aalborg. Se video af fødslen via link i denne nyhed.

Læs mere

Tilføjet: 20. november 2014, 09:42
Af: Tine Luther
Dansk bullmastiff BEST IN SHOW på Nordic Winner Show

Udstilling Alonso kan også i udlandet! Det viste han blandt andet i Oslo den forgangne weekend, hvor han blev Best in Show.

Læs mere

Tilføjet: 19. november 2014, 13:32
Af: Tine Luther
Beagle var blind passager på ambulance

Aktuelt Ambulancepersonale i Texas gjorde store øjne, da de opdagede, at en hund havde siddet på ambulancens trinbræt under en 32 km køretur for at følge sin syge ejer, der lå inde i køretøjet

Læs mere

Tilføjet: 18. november 2014, 14:51
Af: Tine Luther
Dansk EM-guld og -bronze i Dog Dancing

Dog dancing Hun gjorde det – igen! Danske Anja Christiansen blev endnu en gang europamester i Dog Dancing-disciplinen HTM. Sidsel Rytcher Lauridsen og Germal Prada fik bronze.

Læs mere

Tilføjet: 17. november 2014, 13:46
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2014