Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Fredag 29. august
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Muskelhunde aflivet efter overfald

Aktuelt To små hunde blev i tirsdags overfaldet af to muskelhunde i Ribe – nu har ejeren af muskelhundene taget konsekvensen og aflivet hundene.

Lørdag 11. december 2010, kl. 09:07, af Anne Kristine Tollestrup

Det var to hunde af racen dogo canario, der i tirsdags overfaldt to mindre hunde på gågaden i Ribe. Den første hund blev overfaldet foran en butik, da de to muskelhunde havde rykket sig løs efter at have trukket ejeren hen af gaden. Den lille hund af racen west highland white terrier flygtede ind i en butik, hvor den gemte sig i vinduet. Dyrlæge Jens Beyer fra Ribe Dyrehospital udtaler til jv.dk, at den lille hund var kommet svært til skade. Den var blevet bidt hen over ryggen, hvor al hud var løsnet - fire steder var den blevet bidt helt ind til lungen. Et knust ribben måtte fjerens, ligesom to brækkede blev sat på plads.
Kort tid efter at Ribe Dyrehospital havde modtaget den tilskadekomne hund, ankom endnu en. Denne gang var der tale om en dansk-svensk gård, der var blevet overfaldet af de samme to muskelhunde. Også denne hund var svært tilskadekommet: Hele det ene bagben var revet op, og hele brystmuskulaturen var løsnet.
Efter at have behandlet begge hunde udtalte Jens Beyer til jv.dk, at hundene havde det godt efter omstændighederne. Dog måtte der hele tre dyrlæger samt tre sygeplejersker til at behandle og operere de to hunde.

Ejeren af muskelhundene gav samtykke til aflivning
I onsdags gav ejeren af de to muskelhunde samtykke til, at de to hunde skulle aflives. Hundeejeren var meget ked af situationen og står stadig til en bøde på mindst 1000 kr., oplyser Ribe Politi. Dog er der tale om skærpede omstændigheder, da ejeren af de to muskelhunde ikke selv anmeldte overfaldet, ligesom at han er tidligere kendt af politiet.

Torsdag blev begge muskelhunde aflivet
Lars H. Thomsen fra Ribe Politi udtaler til jv.dk, at politiet er glad for, at ejeren selv tog beslutningen om aflivning, da sagen ellers kunne være blevet trukket i langdrag.

Kilde: jv.dk

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com

De to gerningshunde var af racen dogo canario. (MODELFOTO: hunden.dk/Tine Luther)

SENESTE NYHEDER
Spædbarn fundet af hund

Aktuelt På en gåtur i Michigan fandt en hund et nyfødt barn, der var efterladt i vejkanten.

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 14:33
Af: Tine Luther
Dokumentar om dyresex i Danmark

Aktuelt Dokumentaren ”Animal Fuckers” om dyresex omhandler bl.a. det faktum, at dyresex er tilladt i Danmark. Vi møder også dyreværnsaktivister, som arbejder på at få dyresex forbudt. Se dokumentaren via link i denne nyhed.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 13:39
Af: Tine Luther
Børnebøger om hunde

Bøger Der er netop udkommet fire nye bøger i serien ”Hunde-liv”.

Læs mere

Tilføjet: Søndag, kl. 09:23
Af: Tine Luther
Hunde bidt ihjel i svensk hundepension

Aktuelt Over sommeren er tre hunde, der blev passet i en svensk hundepension, blevet bidt så alvorligt, at det kostede dem livet.

Læs mere

Tilføjet: Lørdag, kl. 11:03
Af: Tine Luther
Kursus: Do as I do!

Foredrag Italienske Claudia Fugazza holder for første gang i Danmark kursus om en ny træningsmetode baseret på social træning.

Læs mere

Tilføjet: fredag 22. august 2014, kl. 12:47
Af: Tine Luther
Indsamlinger til gadehunde

Aktuelt Lørdag den 23. august samles der i Odense ind til gadehunde i Rumænien. Søndag den 31. august samles der ind i Fredericia til gadehunde i Polen.

Læs mere

Tilføjet: 21. august 2014, 13:31
Af: Tine Luther
Billeder fra DKK-udstillingen på Bornholm er online

Udstilling Nu kan du se og bestille billeder fra Dansk Kennel Klubs internationale udstilling på Bornholm.

Læs mere

Tilføjet: 21. august 2014, 12:19
Af: Tine Luther
Kræftpatient reddet to gange af hund

En 13–årig - utrænet - dværgpinscher har to gange markeret cancer hos sin ejer.

Læs mere

Tilføjet: 19. august 2014, 13:52
Af: Tine Luther
Bornholmsk hattrick

Bullmastiffen Librrani's High Performance Alonso er for tredje gang i streg blevet Best in Show på en international udstilling på Bornholm.

Læs mere

Tilføjet: 18. august 2014, 08:40
Af: Tine Luther
Alonso begejstrer på Bornholm

Udstilling For andet år i træk står bullmastiffen Librrani's High Performance Alonso som Best in Show på Dansk Kennel Klubs internationale udstilling på Bornholm.

Læs mere

Tilføjet: 17. august 2014, 10:55
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2014