Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Mandag 27. juni
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Muskelhunde aflivet efter overfald

Aktuelt To små hunde blev i tirsdags overfaldet af to muskelhunde i Ribe – nu har ejeren af muskelhundene taget konsekvensen og aflivet hundene.

Lørdag 11. december 2010, kl. 09:07, af Anne Kristine Tollestrup

Det var to hunde af racen dogo canario, der i tirsdags overfaldt to mindre hunde på gågaden i Ribe. Den første hund blev overfaldet foran en butik, da de to muskelhunde havde rykket sig løs efter at have trukket ejeren hen af gaden. Den lille hund af racen west highland white terrier flygtede ind i en butik, hvor den gemte sig i vinduet. Dyrlæge Jens Beyer fra Ribe Dyrehospital udtaler til jv.dk, at den lille hund var kommet svært til skade. Den var blevet bidt hen over ryggen, hvor al hud var løsnet - fire steder var den blevet bidt helt ind til lungen. Et knust ribben måtte fjerens, ligesom to brækkede blev sat på plads.
Kort tid efter at Ribe Dyrehospital havde modtaget den tilskadekomne hund, ankom endnu en. Denne gang var der tale om en dansk-svensk gård, der var blevet overfaldet af de samme to muskelhunde. Også denne hund var svært tilskadekommet: Hele det ene bagben var revet op, og hele brystmuskulaturen var løsnet.
Efter at have behandlet begge hunde udtalte Jens Beyer til jv.dk, at hundene havde det godt efter omstændighederne. Dog måtte der hele tre dyrlæger samt tre sygeplejersker til at behandle og operere de to hunde.

Ejeren af muskelhundene gav samtykke til aflivning
I onsdags gav ejeren af de to muskelhunde samtykke til, at de to hunde skulle aflives. Hundeejeren var meget ked af situationen og står stadig til en bøde på mindst 1000 kr., oplyser Ribe Politi. Dog er der tale om skærpede omstændigheder, da ejeren af de to muskelhunde ikke selv anmeldte overfaldet, ligesom at han er tidligere kendt af politiet.

Torsdag blev begge muskelhunde aflivet
Lars H. Thomsen fra Ribe Politi udtaler til jv.dk, at politiet er glad for, at ejeren selv tog beslutningen om aflivning, da sagen ellers kunne være blevet trukket i langdrag.

Kilde: jv.dk

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com

De to gerningshunde var af racen dogo canario. (MODELFOTO: hunden.dk/Tine Luther)

SENESTE NYHEDER
Et klamt mysterium!

Du kender det garanteret – du er ude og gå med hunden. Da I kommer hjem, breder der sig en uforklarlig dunst. Efter lang tids søgen falder mistanken på hunden – og ganske rigtigt: Hundens ånde er ikke til at tage fejl af – der har været høm-høm på menuen.

Læs mere

Tilføjet: I går, kl. 15:00
Af: Kasper Larsson
Et glimt af håb til Yulin hundekødsfestival

Den kinesiske hundekødsfestival er garant for forfærdelige grusomheder mod hunde, der i stor stil må lade livet for at stille de besøgendes sult. Men heldigvis findes der mennesker, der gør en forskel for de mange hunde.

Læs mere

Tilføjet: Lørdag, kl. 12:00
Af: Kasper Larsson
Brexit fænomen – hunde ved stemmesteder

Stemmerne er talt op, og det ser ud til, at Storbritannien forlader det europæiske fællesskab. Men midt i politiske debatter og stemmeræs stjal engelske hunde rampelyset på de sociale medier.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 12:46
Af: Kasper Larsson
Følg World Dog Show 2016 live

World Dog Show 2016 sender live fra Moskva, Rusland. Over 300 forskellige racer fra 40 forskellige nationer er repræsenteret ved festlighederne

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 09:17
Af: Kasper Larsson
Dyrehospital hjælper socialt udsatte og deres hunde

Lokale i Randers mødtes den 12. juni for at gå en tur med deres hunde og i samme ombæring samle penge ind til socialt udsatte og deres kæledyr

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 13:10
Af: Kasper Larsson
Yulin hundekødsfestival 2016 starter i dag

Hvert år lider over 10.000 hunde en grusom skæbne ved den kinesiske hundekødsfestival i Yulin. Festivalen fejrer sommersolhvervet, og ifølge gammel kinesiske tro beskytter indtagelsen af hundekød mod varmen i sommermånederne.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 10:10
Af: Kasper Larsson
Besøg på Bakken

I lørdags var der fint besøg på Bakken. Specialklubben for glathåret foxterrier havde samlet tropperne og taget til ”Korsbæk”. I alt havde 18 hunde plus ejere taget turen til Matadorbyen.

Læs mere

Tilføjet: mandag 20. juni 2016, kl. 15:12
Af: Kasper Larsson
Terapihunde lander i Orlando

Søndag morgen blev Orlando ramt af det værste masseskyderi i USA’s historie, hvor 50 mennesker på natklubben Pulse blev dræbt. Mandag ankom hjælpen i form af 12 hunde. Deres job: at trøste de pårørende.

Læs mere

Tilføjet: 18. juni 2016, 14:00
Af: Kasper Larsson
Nej tak til pighalsbånd

Dyreorganisationen Anima kræver ulovlige pighalsbånd til hunde fjernet fra markedet omgående.

Læs mere

Tilføjet: 17. juni 2016, 14:25
Af: Tine Luther
Forskning: Ulven blev menneskets bedste ven flere gange

Forskere har kortlagt det første genom fra en fortidshund, der levede i Irland for godt 5000 år siden. Dette er blevet sammenholdt med arkæologiske fund samt DNA-undersøgelser og viser, at domesticeringen af ulven ikke var et enkeltstående tilfælde.

Læs mere

Tilføjet: 16. juni 2016, 09:02
Af: Kasper Larsson
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2016