Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Torsdag 11. februar
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Muskelhunde aflivet efter overfald

Aktuelt To små hunde blev i tirsdags overfaldet af to muskelhunde i Ribe – nu har ejeren af muskelhundene taget konsekvensen og aflivet hundene.

Lørdag 11. december 2010, kl. 09:07, af Anne Kristine Tollestrup

Det var to hunde af racen dogo canario, der i tirsdags overfaldt to mindre hunde på gågaden i Ribe. Den første hund blev overfaldet foran en butik, da de to muskelhunde havde rykket sig løs efter at have trukket ejeren hen af gaden. Den lille hund af racen west highland white terrier flygtede ind i en butik, hvor den gemte sig i vinduet. Dyrlæge Jens Beyer fra Ribe Dyrehospital udtaler til jv.dk, at den lille hund var kommet svært til skade. Den var blevet bidt hen over ryggen, hvor al hud var løsnet - fire steder var den blevet bidt helt ind til lungen. Et knust ribben måtte fjerens, ligesom to brækkede blev sat på plads.
Kort tid efter at Ribe Dyrehospital havde modtaget den tilskadekomne hund, ankom endnu en. Denne gang var der tale om en dansk-svensk gård, der var blevet overfaldet af de samme to muskelhunde. Også denne hund var svært tilskadekommet: Hele det ene bagben var revet op, og hele brystmuskulaturen var løsnet.
Efter at have behandlet begge hunde udtalte Jens Beyer til jv.dk, at hundene havde det godt efter omstændighederne. Dog måtte der hele tre dyrlæger samt tre sygeplejersker til at behandle og operere de to hunde.

Ejeren af muskelhundene gav samtykke til aflivning
I onsdags gav ejeren af de to muskelhunde samtykke til, at de to hunde skulle aflives. Hundeejeren var meget ked af situationen og står stadig til en bøde på mindst 1000 kr., oplyser Ribe Politi. Dog er der tale om skærpede omstændigheder, da ejeren af de to muskelhunde ikke selv anmeldte overfaldet, ligesom at han er tidligere kendt af politiet.

Torsdag blev begge muskelhunde aflivet
Lars H. Thomsen fra Ribe Politi udtaler til jv.dk, at politiet er glad for, at ejeren selv tog beslutningen om aflivning, da sagen ellers kunne være blevet trukket i langdrag.

Kilde: jv.dk

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com

De to gerningshunde var af racen dogo canario. (MODELFOTO: hunden.dk/Tine Luther)

SENESTE NYHEDER
Det er jo bare en hund…

Udstilling Eller er det? Vi danskere elsker vores hunde, der i højere grad end nogensinde opfattes som ligeværdige familiemedlemmer, og vi er stolte af at vise ”vores afkom” frem. Går du med overvejelser om at anskaffe dig en hund, er Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Fredericia i den kommende weekend det helt rigtige udgangspunkt.

Læs mere

Tilføjet: I går, kl. 13:46
Af: Tine Luther
Hund reddede to fra druknedøden

Aktuelt En utrænet berner sennenhund reddede i sidste uge to mennesker fra at drukne ved den californiske kyst.

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 12:59
Af: Tine Luther
5-årig ønskede at hjælpe dyrene

En lille dreng havde en temmelig usædvanlig ønskeseddel til sin 5-års fødselsdag. Han ønskede sig foder og legetøj til hunde og katte.

Læs mere

Tilføjet: Fredag, kl. 13:20
Af: Tine Luther
I’m someone – not ”something”

Aktuelt Se den franske video, som giver stof til eftertanke omkring forholdet hund/menneske.

Læs mere

Tilføjet: 03. februar 2016, 11:38
Af: Tine Luther
Hjerteformet Valentins-foder

Foder/godbidder Valentinsdag er kæledyrenes dag. Glem chokoladen og de røde roser. Valentinsgaven er i år med kylling og lakseolie, og den er til danskernes bedste ven på fire ben.

Læs mere

Tilføjet: 02. februar 2016, 12:54
Af: Tine Luther
HUNDEN TV: Spørg Dyrlægen/HUNDE, DER LUGTER

WEB-TV Hunden.dk har stillet dyrlægerne Torben Lindbjerg og Line Diemer fra FAMILIEDYRLÆGERNE en række spørgsmål angående hundens daglige pasning og pleje - følg med i serien og få svar. Her handler det om hunde, der lugter.

Læs mere

Tilføjet: 01. februar 2016, 14:30
Af: Tine Luther
Redaktør søges til HUNDEN

Aktuelt Wiegaarden søger en redaktør til Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.

Læs mere

Tilføjet: 29. januar 2016, 15:26
Af: Tine Luther
Smuglerhunde aflivet af svensk toldvæsen

Aktuelt Svenske toldere stoppede i tirsdags en bil med ikke mindre end 26 hunde i forskellig alder.

Læs mere

Tilføjet: 29. januar 2016, 09:19
Af: Tine Luther
Hund stak af – og deltog i halvmarathon

Aktuelt En blodhund fra Alabama, USA, stak af fra sin ejers have og fulgte deltagerne hele vejen gennem et halvmarathon.

Læs mere

Tilføjet: 27. januar 2016, 10:47
Af: Tine Luther
Påkørt hund fandt hjem

Aktuelt I sidste uge blev en hund påkørt af en bil og forsvandt. Næsten to døgn senere blev den ulykkelige ejer glædeligt overrasket.

Læs mere

Tilføjet: 22. januar 2016, 11:36
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2016