Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Torsdag 28. maj
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Muskelhunde aflivet efter overfald

Aktuelt To små hunde blev i tirsdags overfaldet af to muskelhunde i Ribe – nu har ejeren af muskelhundene taget konsekvensen og aflivet hundene.

Lørdag 11. december 2010, kl. 09:07, af Anne Kristine Tollestrup

Det var to hunde af racen dogo canario, der i tirsdags overfaldt to mindre hunde på gågaden i Ribe. Den første hund blev overfaldet foran en butik, da de to muskelhunde havde rykket sig løs efter at have trukket ejeren hen af gaden. Den lille hund af racen west highland white terrier flygtede ind i en butik, hvor den gemte sig i vinduet. Dyrlæge Jens Beyer fra Ribe Dyrehospital udtaler til jv.dk, at den lille hund var kommet svært til skade. Den var blevet bidt hen over ryggen, hvor al hud var løsnet - fire steder var den blevet bidt helt ind til lungen. Et knust ribben måtte fjerens, ligesom to brækkede blev sat på plads.
Kort tid efter at Ribe Dyrehospital havde modtaget den tilskadekomne hund, ankom endnu en. Denne gang var der tale om en dansk-svensk gård, der var blevet overfaldet af de samme to muskelhunde. Også denne hund var svært tilskadekommet: Hele det ene bagben var revet op, og hele brystmuskulaturen var løsnet.
Efter at have behandlet begge hunde udtalte Jens Beyer til jv.dk, at hundene havde det godt efter omstændighederne. Dog måtte der hele tre dyrlæger samt tre sygeplejersker til at behandle og operere de to hunde.

Ejeren af muskelhundene gav samtykke til aflivning
I onsdags gav ejeren af de to muskelhunde samtykke til, at de to hunde skulle aflives. Hundeejeren var meget ked af situationen og står stadig til en bøde på mindst 1000 kr., oplyser Ribe Politi. Dog er der tale om skærpede omstændigheder, da ejeren af de to muskelhunde ikke selv anmeldte overfaldet, ligesom at han er tidligere kendt af politiet.

Torsdag blev begge muskelhunde aflivet
Lars H. Thomsen fra Ribe Politi udtaler til jv.dk, at politiet er glad for, at ejeren selv tog beslutningen om aflivning, da sagen ellers kunne være blevet trukket i langdrag.

Kilde: jv.dk

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com

De to gerningshunde var af racen dogo canario. (MODELFOTO: hunden.dk/Tine Luther)

SENESTE NYHEDER
Træning: Do as I do

Træning Den nye træningsmetode, som er baseret på hundens evner til at imitere sin fører, hedder ”Do as I do” og er grundlagt af italienske Claudia Fugazza. I denne nyhed kan du se videoklip af danske hunde, der lærer efter metoden.

Læs mere

Tilføjet: 20. maj 2015, 13:38
Af: Tine Luther
Venlige damer

Undersøgelse viser, at tæver er mest venlige.

Læs mere

Tilføjet: 16. maj 2015, 09:17
Af: Tine Luther
Dom faldet i vanrøgtsag

Aktuelt Dommen i Haslev–sagen med over 60 vanrøgtede hunde blev lukket med bøde på 25.000 kr. og frakendelse af retten til at have hunde i forbindelse med erhvervsbeskæftigelse.

Læs mere

Tilføjet: 13. maj 2015, 10:24
Af: Tine Luther
Få gratis online hvalpekursus

Træning Få et gratis online hvalpetræningskursus fra DogCoach når du tegner en hvalpeforsikring hos Dyrekassen Danmark.

Læs mere

Tilføjet: 11. maj 2015, 13:48
Af: Tine Luther
Den store hundesag på Sjælland

Mandag aften blev 90 hunde fjernet fra en opdrætter på Sydsjælland og anbragt på dyreinternater. Hjælpen er siden strømmet ind fra velvillige hundevenner - men der er stadig masser at tage fat på.

Læs mere

Tilføjet: 06. maj 2015, 10:45
Af: Tine Luther
Hver anden hvalp kommer til skade - Sådan gør du hjemmet klar til din nye hvalp

Dyrlæge/Sundhed En hvalp kommer nemt galt af sted. Nye hundeejere kan med små ændringer i hjemmet undgå de værste ulykker. Selvom hvalpe har et blødt skelet, hører knoglebrud til de mest almindelige skader, når hvalpen er yngre end et år. Nysgerrige hvalpe kan også nemt få spist objekter, der ikke egner sig til deres sarte mave. Her er lidt gode råd fra Agria Dyreforsikring til, hvordan du kan forebygge skader.

Læs mere

Tilføjet: 05. maj 2015, 10:28
Af: Tine Luther
Underskriftindsamling: Stop hundedrab i Europa

World Animal Protection samler underskrifter ind for at stoppe grusomme hundedrab. Underskrivere får et gratis hundetegn for at vise, at de støtter herreløse hunde i Europa.

Læs mere

Tilføjet: 04. maj 2015, 08:52
Af: Tine Luther
Allerede nu bliver der varmt i bilen

Fagligt Selvom det er tidligt på året, har solen godt nok fat til, at der lynhurtigt bliver meget varmt i bilen – husk det når hunden opholder sig i bilen!

Læs mere

Tilføjet: 02. maj 2015, 08:28
Af: Tine Luther
Konkurrere i hundetrimning

Kom og bliv klogere på pels, når eliten blandt hundefrisører fra hele verden bliver samlet i København fra 2.-3. maj 2015 for at konkurrere i hundetrimning ved Scandinavian Grooming Competition. Der vil også være forskellige stande med professionelle hundeprodukter.

Læs mere

Tilføjet: 30. april 2015, 12:54
Af: Tine Luther
Gammel kending slog til igen

Udstilling Bullmastiffen Librrani's High Performance Alonso sejrede ved søndagens internationale udstilling i Roskilde.

Læs mere

Tilføjet: 27. april 2015, 08:26
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2015