Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Lørdag 22. november
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Muskelhunde aflivet efter overfald

Aktuelt To små hunde blev i tirsdags overfaldet af to muskelhunde i Ribe – nu har ejeren af muskelhundene taget konsekvensen og aflivet hundene.

Lørdag 11. december 2010, kl. 09:07, af Anne Kristine Tollestrup

Det var to hunde af racen dogo canario, der i tirsdags overfaldt to mindre hunde på gågaden i Ribe. Den første hund blev overfaldet foran en butik, da de to muskelhunde havde rykket sig løs efter at have trukket ejeren hen af gaden. Den lille hund af racen west highland white terrier flygtede ind i en butik, hvor den gemte sig i vinduet. Dyrlæge Jens Beyer fra Ribe Dyrehospital udtaler til jv.dk, at den lille hund var kommet svært til skade. Den var blevet bidt hen over ryggen, hvor al hud var løsnet - fire steder var den blevet bidt helt ind til lungen. Et knust ribben måtte fjerens, ligesom to brækkede blev sat på plads.
Kort tid efter at Ribe Dyrehospital havde modtaget den tilskadekomne hund, ankom endnu en. Denne gang var der tale om en dansk-svensk gård, der var blevet overfaldet af de samme to muskelhunde. Også denne hund var svært tilskadekommet: Hele det ene bagben var revet op, og hele brystmuskulaturen var løsnet.
Efter at have behandlet begge hunde udtalte Jens Beyer til jv.dk, at hundene havde det godt efter omstændighederne. Dog måtte der hele tre dyrlæger samt tre sygeplejersker til at behandle og operere de to hunde.

Ejeren af muskelhundene gav samtykke til aflivning
I onsdags gav ejeren af de to muskelhunde samtykke til, at de to hunde skulle aflives. Hundeejeren var meget ked af situationen og står stadig til en bøde på mindst 1000 kr., oplyser Ribe Politi. Dog er der tale om skærpede omstændigheder, da ejeren af de to muskelhunde ikke selv anmeldte overfaldet, ligesom at han er tidligere kendt af politiet.

Torsdag blev begge muskelhunde aflivet
Lars H. Thomsen fra Ribe Politi udtaler til jv.dk, at politiet er glad for, at ejeren selv tog beslutningen om aflivning, da sagen ellers kunne være blevet trukket i langdrag.

Kilde: jv.dk

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com

De to gerningshunde var af racen dogo canario. (MODELFOTO: hunden.dk/Tine Luther)

SENESTE NYHEDER
Politihund fangede mistænkt efter 10 km’s eftersættelse

Hunde på job En dygtig tjenestehund fulgte sporet af en formodet indbrudstyv i mørke hele 10 kilometer, hvorefter manden blev pågrebet.

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 10:09
Af: Tine Luther
Vildhund i Aalborg Zoo har fået hvalpe

Aktuelt Den afrikanske vildhunds genpulje kan forhåbentlig udvides via det nyfødte hvalpekuld i Aalborg. Se video af fødslen via link i denne nyhed.

Læs mere

Tilføjet: Torsdag, kl. 09:42
Af: Tine Luther
Dansk bullmastiff BEST IN SHOW på Nordic Winner Show

Udstilling Alonso kan også i udlandet! Det viste han blandt andet i Oslo den forgangne weekend, hvor han blev Best in Show.

Læs mere

Tilføjet: Onsdag, kl. 13:32
Af: Tine Luther
Beagle var blind passager på ambulance

Aktuelt Ambulancepersonale i Texas gjorde store øjne, da de opdagede, at en hund havde siddet på ambulancens trinbræt under en 32 km køretur for at følge sin syge ejer, der lå inde i køretøjet

Læs mere

Tilføjet: Tirsdag, kl. 14:51
Af: Tine Luther
Dansk EM-guld og -bronze i Dog Dancing

Dog dancing Hun gjorde det – igen! Danske Anja Christiansen blev endnu en gang europamester i Dog Dancing-disciplinen HTM. Sidsel Rytcher Lauridsen og Germal Prada fik bronze.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 13:46
Af: Tine Luther
Se program om hundeudstilling på TV2

Aktuelt I dag kl. 11.20-13.20 sender TV2 Fri et program om hundeudstillinger.

Læs mere

Tilføjet: Mandag, kl. 09:02
Af: Tine Luther
Hund sad fast – helt fast

Aktuelt En chilensk hund havde haft hunden lidt for langt fremme – og den slags kan have konsekvenser! Heldigvis kom redningsfolk til… Se videoen via denne nyhed.

Læs mere

Tilføjet: Søndag, kl. 12:14
Af: Tine Luther
Politihund fandt hash

Hunde på job Politihunden Willy fandt i går hash på en bopæl i Sorø. En 23–årig blev anholdt.

Læs mere

Tilføjet: 14. november 2014, 14:18
Af: Tine Luther
Din duft betyder meget for din hund

Fagligt Amerikanske forskere har kigget på, hvad menneskers duft betyder for deres hunde.

Læs mere

Tilføjet: 13. november 2014, 12:36
Af: Tine Luther
Følg DOGS4ALL live

Udstilling Flere end 13.000 tusinde hunde samles ved den gigantiske norske hundebegivenhed i weekenden. Du kan følge med via livestreaming.

Læs mere

Tilføjet: 13. november 2014, 12:01
Af: Tine Luther
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2014