Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Fredag 26. maj
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Slut med uforudsete dyrlægeregninger

Dyrlæge/Sundhed Et nyt samarbejde mellem landets største sammenslutning af dyreklinikker VetFamily - som tæller mere end 100 dyreklinikker - og Dyrekassen Danmark giver hunde- og katteejere mulighed for at sikre sig endnu bedre mod fremtidige udgifter til dyrlægen.

Onsdag 03. maj 2017, kl. 09:21, af Tine Luther

Med et kæledyr følger en række udgifter, og nogle af dem er mindre planlagte end andre. Ejere bruger i dag flere penge på deres kæledyr, og de efterspørger derfor i højere grad sikkerhed. Nu kan de danske ejere af hunde og katte få en fuld pakke til dyrlægen, hvor forebyggelse og behandling går hånd i hånd. Formålet er at sikre sunde dyr, der trives, samt at undgå økonomisk usikkerhed.

Bag samarbejdet står VetFamily og Dyrekassen Danmark, og det giver ejere, der abonnerer på VetFamilys nye sundhedsordning AniPlan, mulighed for at tegne sygeforsikringer hos Dyrekassen Danmark med særlig gode rabatter. AniPlan er en abonnementsordning, hvor ejeren betaler et mindre månedligt beløb og dermed får forskellige forebyggende sundhedstjenester til en lavere pris. Hvad abonnementet indeholder, er forskelligt fra klinik til klinik, men det kan være sundhedsundersøgelser, vaccinationer, tandtjek, kloklip, blodprøver og parasitkontrol. Alle sundhedstjenester, som medvirker til at holde dyret sundt og mindske risikoen for sygdom. Samtidig dækker sygeforsikringen sygdom og tilskadekomst, skulle uheldet være ude. Uden en sygeforsikring kan et uventet besøg hos dyrlægen blive en dyr fornøjelse, og en sygeforsikring skaber dermed øget økonomisk tryghed. Kombineret med sundhedsordningen AniPlan vil denne tryghed nu favne endnu bredere.

”En sygeforsikring dækker ved sygdom eller tilskadekomst. Udgifter til forebyggende behandling for eksempel sundhedsundersøgelser og vaccinationer er ikke dækket, men dette dækker AniPlans sundhedsordning. Vi kan dermed i fællesskab favne en endnu større del af udgifterne til dyrlægen. Vi er utroligt glæder os til at udbygge samarbejdet, først og fremmest fordi vi tror på, at forebyggelse og fokus på sundhed giver større trivsel hos vores kæledyr” siger Ole Færch, der er direktør i Himmerland Forsikring – koncernen som Dyrekassen Danmark er en del af. Allerede nu tilbyder de første 30 Aniplan-klinikker særlige rabatfordele på forsikringer hos Dyrekassen Danmark.

”Vi har længe oplevet en stor efterspørgsel på produkter, hvor dyrejeren for et fast månedligt beløb, sikrer sig mod udgifter – både dem man ved der kommer og de uventede. Vi lancerede derfor den landsdækkende sundhedsordning AniPlan i efteråret.2016 Nu er vi så klar til også at koble en sygeforsikring på, så ejeren også kan få en stor del af regningen betalt, hvis dyret bliver sygt eller kommer til skade”, siger Annette Bernth, der er direktør i VetFamily.

VetFamily og Dyrekassen Danmark forventer, at størstedelen af alle AniPlan-klinikker kan tilbyde de ekstra rabatfordele inden udgangen af 2017.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
Copyright Ridehesten.com
SENESTE NYHEDER
Redaktør søges til MAGASINET HUNDEN

Aktuelt Mediehuset Wiegaarden søger en redaktør til Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN

Læs mere

Tilføjet: fredag 19. maj 2017, kl. 09:46
Af: Tine Luther
Nu kommer foråret – og allergien!

Dyrlæge/Sundhed Nu kommer foråret med sol og varme og fornyet energi - men desværre også med tilbagevendende problemer for de allergiske patienter. Læs her om de forskellige ting, man kan være allergisk overfor, og om, hvad du som dyreejer kan gøre.

Læs mere

Tilføjet: 17. maj 2017, 10:02
Af: Tine Luther
Hundens Dag i Fåborg

Lørdag den 3.6. 2017 afholder DKK Faaborg Hundens Dag og tilbyder en række GRATIS aktiviteter.

Læs mere

Tilføjet: 10. maj 2017, 11:36
Af: Tine Luther
Billederne fra Roskilde er online

Udstilling Nu kan du se og bestille billederne fra Dansk Kennel Klubs store internationale udstilling i Roskilde

Læs mere

Tilføjet: 03. maj 2017, 10:41
Af: Kristine Ulsø Olsen
Slut med uforudsete dyrlægeregninger

Dyrlæge/Sundhed Et nyt samarbejde mellem landets største sammenslutning af dyreklinikker VetFamily - som tæller mere end 100 dyreklinikker - og Dyrekassen Danmark giver hunde- og katteejere mulighed for at sikre sig endnu bedre mod fremtidige udgifter til dyrlægen.

Læs mere

Tilføjet: 03. maj 2017, 09:21
Af: Tine Luther
Danskernes kur mod ondt i sjælen går på fire ben

Aktuelt Tusindvis af danskere kæmper hver dag med psykiske udfordringer som depression og stress. En undersøgelse fra YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring viser, at kæledyr kan give nedtrykte danskere øget livskvalitet og højne deres humør.

Læs mere

Tilføjet: 01. maj 2017, 08:31
Af: Tine Luther
Milliondonation skal styrke forskning i udbredt lidelse hos hunde

Dyrlæge/Sundhed Tusindvis af hunde diagnosticeres hvert år med smertefulde knæledssygdomme. En ny donation fra Agria Dyreforsikring på 4,2 millioner kroner skal nu hjælpe forskere med at blive klogere på området. Pengene går til et projekt, der handler om at optimere diagnosticeringen og behandlingen af hunde med ondt i knæleddene.

Læs mere

Tilføjet: 28. april 2017, 10:20
Af: Tine Luther
Børn sikrede Dyrenes Beskyttelse 10.000 kr.

Aktuelt 2.906 børn malede påskeæg i Plantoramas 11 havecenter i løbet af påsken og samlede derved 10.000 kr. ind til Dyrenes Beskyttelse.

Læs mere

Tilføjet: 26. april 2017, 12:51
Af: Tine Luther
Hold hunden i snor

Aktuelt Snart skærper Naturstyrelsen tilsynet med hundeejere, der ikke holder deres hund i snor

Læs mere

Tilføjet: 19. april 2017, 15:26
Af: Kasper Larsson
DKK Faaborg arrangerer foredrag: Afliv myterne – med Betina Sabinsky

Aktuelt Den kendte adfærdsbehandler Betina Sabinsky guider deltagerne igennem myter og afliver dem

Læs mere

Tilføjet: 18. april 2017, 11:10
Af: Kasper Larsson
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2017