Ridehesten Ridehesten Junior Hunden Wiegaarden
Fredag 26. maj
SENESTE NYT:
Følg Hunden.dk på Facebook
 
Dansk Kennel Klub

Airbnb for de firbenede

Aktuelt Nu kan du via et nyt koncept dele din hund med fremmede. Dogley.com tilbyder hundepasning hos private hundeelskere

Ny side skal gøre det nemmere for hundeejere at få passet sin hund, uden at skulle have den i hundepension. (Modelfoto: Shutterstock)
Copyright Ridehesten.com
Ny side skal gøre det nemmere for hundeejere at få passet sin hund, uden at skulle have den i hundepension. (Modelfoto: Shutterstock)
Mandag 09. januar 2017, kl. 13:43, af Kasper Larsson

Vi deler mere og mere med hinanden. Via GoMore kan du få et lift, Airbnb sørger for ferieboligen, når du skal udenlands. Nu melder en ny spiller sin ankomst på markedet for deleøkonomi, og det er firmaet Dogley. Det skriver tv2.dk.

Vi elsker vores hunde, men de pelsklædte bedstevenner kan også give hovedpine, hvis man skal på ferie, eller hvis man bliver forhindret i at komme hjem og lufte dem. Hundeejere med pasningsproblemer er derfor nødt til at investere i hundepension, og det er ikke altid, at hundene (eller ejerne) er lige begejstrede for den slags ophold.

Dogley.com er en ny internettjeneste, hvor hundeejere fremover kan finde pasningsmuligheder hos godkendte, private hundepassere, der står klar til at passe hunden i alt fra et par timer til uger. Hundeluftning er også en del af sidens sortiment.

Prisen på en dagspasning ligger på mellem 100 og 200 kr., mens en overnatning koster mellem 150-250 kr. Heraf tager Dogley.com 18 procent af beløbet for administration og den obligatoriske forsikring, som skal sørge for, at begge parter kan sove om natten.


Hundepasserne skal godkendes
Inden man kan blive privat hundepasser på Dogley.com skal man godkendes af firmaet, der har forventninger og krav til hundepassernes evner og deres hjem. Samtidig skal man som vordende hundepasser skrive en biografi af sig selv, for at give hundeejerne et reelt indtryk af personen, der måske skal passe deres hund.

Del denne nyhed:

Tip en nyhed


   
SENESTE NYHEDER
Redaktør søges til MAGASINET HUNDEN

Aktuelt Mediehuset Wiegaarden søger en redaktør til Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN

Læs mere

Tilføjet: fredag 19. maj 2017, kl. 09:46
Af: Tine Luther
Nu kommer foråret – og allergien!

Dyrlæge/Sundhed Nu kommer foråret med sol og varme og fornyet energi - men desværre også med tilbagevendende problemer for de allergiske patienter. Læs her om de forskellige ting, man kan være allergisk overfor, og om, hvad du som dyreejer kan gøre.

Læs mere

Tilføjet: 17. maj 2017, 10:02
Af: Tine Luther
Hundens Dag i Fåborg

Lørdag den 3.6. 2017 afholder DKK Faaborg Hundens Dag og tilbyder en række GRATIS aktiviteter.

Læs mere

Tilføjet: 10. maj 2017, 11:36
Af: Tine Luther
Billederne fra Roskilde er online

Udstilling Nu kan du se og bestille billederne fra Dansk Kennel Klubs store internationale udstilling i Roskilde

Læs mere

Tilføjet: 03. maj 2017, 10:41
Af: Kristine Ulsø Olsen
Slut med uforudsete dyrlægeregninger

Dyrlæge/Sundhed Et nyt samarbejde mellem landets største sammenslutning af dyreklinikker VetFamily - som tæller mere end 100 dyreklinikker - og Dyrekassen Danmark giver hunde- og katteejere mulighed for at sikre sig endnu bedre mod fremtidige udgifter til dyrlægen.

Læs mere

Tilføjet: 03. maj 2017, 09:21
Af: Tine Luther
Danskernes kur mod ondt i sjælen går på fire ben

Aktuelt Tusindvis af danskere kæmper hver dag med psykiske udfordringer som depression og stress. En undersøgelse fra YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring viser, at kæledyr kan give nedtrykte danskere øget livskvalitet og højne deres humør.

Læs mere

Tilføjet: 01. maj 2017, 08:31
Af: Tine Luther
Milliondonation skal styrke forskning i udbredt lidelse hos hunde

Dyrlæge/Sundhed Tusindvis af hunde diagnosticeres hvert år med smertefulde knæledssygdomme. En ny donation fra Agria Dyreforsikring på 4,2 millioner kroner skal nu hjælpe forskere med at blive klogere på området. Pengene går til et projekt, der handler om at optimere diagnosticeringen og behandlingen af hunde med ondt i knæleddene.

Læs mere

Tilføjet: 28. april 2017, 10:20
Af: Tine Luther
Børn sikrede Dyrenes Beskyttelse 10.000 kr.

Aktuelt 2.906 børn malede påskeæg i Plantoramas 11 havecenter i løbet af påsken og samlede derved 10.000 kr. ind til Dyrenes Beskyttelse.

Læs mere

Tilføjet: 26. april 2017, 12:51
Af: Tine Luther
Hold hunden i snor

Aktuelt Snart skærper Naturstyrelsen tilsynet med hundeejere, der ikke holder deres hund i snor

Læs mere

Tilføjet: 19. april 2017, 15:26
Af: Kasper Larsson
DKK Faaborg arrangerer foredrag: Afliv myterne – med Betina Sabinsky

Aktuelt Den kendte adfærdsbehandler Betina Sabinsky guider deltagerne igennem myter og afliver dem

Læs mere

Tilføjet: 18. april 2017, 11:10
Af: Kasper Larsson
Hjemmesiden er udviklet og ejet af:
© Copyright 1995 - 2017